Implantet All on 8 në Shqipëri

Nëse mendoni se është e vështirë të gjeni klinikën më të përshtatshme dentare, për t'u kujdesur për të gjitha procedurat e implanteve All on 8 në Shqipëri, atëherë Dent Dinamo është këtu për t'ju ndihmuar. Siç e dini, Shqipëria nuk shquhet vetëm për vendet e saj piktoreske, por edhe për shërbimet e jashtëzakonshme dentare që ofron. Dent Dinamo ju ofron mundësinë për të përjetuar trajtimet më fantastike për nevojat tuaja dentare si dhe momentet më interesante në Shqipëri. 

All on 8 Implants in Albania.

Të gjitha në 8

AS SEEN ON
AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre. 

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Animation showing a person searching for dental clinics in Albania and dentist in Albania.

Merrni një preventiv falas

Çfarë janë Implantet All on 8?

Një vendosje e implantit dentar All on 8 është një implantim që përfundon në vetëm një fazë me një ngarkim të menjëhershëm. Nëse pacienti ka një adenti të plotë – që është një term i cili i referohet humbjes së të gjithë dhëmbëve, atëherë kjo është metoda më e përshtatshme. 

Protokolli i këtij implantimi është se nuk kërkon ndonjë shartim kockor. Thuhet se 90 për qind e atyre rasteve të implanteve mund të kryhen pa ndonjë korrigjim paraprak të densitetit të kockave së nofullës. Për më tepër, protezat vendosen menjëherë dhe kjo i lejon pacientit t'i kthehet mënyrës së jetesës së tij normale në vetëm pak ditë pasi ai ose ajo të përfundojë procedurën e implantimit.

Brenda 2-3 ditëve pasi dentisti ka kryer instalimin e implantit, vendoset proteza fikse. Ky është një hap i rëndësishëm sepse rikthen funksione të ngjashme me ato të dhëmbëve tuaj natyralë. Gjithashtu rrit vetëbesimin e çdo pacienti. Përveç kësaj, proteza është një pjesë e nevojshme për shëndetin tuaj të indit kockor, si dhe për ngarkimin e implanteve tuaja.

Indikacione për një Procedurë të Implantit Dentar All on 8

 • Adentia e plotë ose pothuajse e plotë e nofullës së sipërme ose ndonjëherë të poshtme
 • Prania e dhëmbëve që dhembin, dhëmbët e lëvizshëm apo edhe të kalbur që duhen nxjerrë
 • Reduktim i dukshëm i densitetit të kockave së nofullës
 • Veprim i pamundur për të kryer shartimin e kockave
 • Refuzimi i protezave të lëvizshme
 • Restaurimi i dhëmbëve te duhanpirësit të rëndë
 • Inflamacion periodontal
 • Inflamacion i indit kockor
 • Pacient i moshuar

Karakteristikat dhe Përfitimet Themelore të Implantimit All on 8

 • Protokolli i kësaj procedure përdor 8-14 implante dentare për çdo rresht të dhëmbëve tuaj
 • Instalimi i menjëhershëm i protezës – pas vendosjes së rrënjëve, sistemi vendoset në vetëm disa ditë
 • Vendosja dhe instalimi i pjerrët i implanteve anësore
 • Fiksimi i protezave dentare me çimento ose me vidë në implantet tuaja
 • Një procedurë që nuk kërkon ndonjë shartim kockash
 • Një implantim i cili mund të përfundojë në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbit
 • Një modelim 3D i përfshirë në protokoll, i procesit të trajtimit për një rezultat përfundimisht ideal dhe të shkëlqyer

Kush është një Kandidatë për Trajtimin All on 8?

Trajtimi i implanteve All on 8 rekomandohet për ata pacientë që kanë një hark të plotë të dhëmbëve të humbur, ose ata që planifikojnë të heqin çdo dhëmb të mbetur si dhe t’i zëvendësojnë me implante dentare. Ky trajtim ofron një zgjidhje alternative të qëndrueshme dhe afatgjatë për protezat tradicionale. 

Procedura e Vendosjes së Implanteve All on 8

Procedurat all on 8 zakonisht marrin një total prej vetëm dy vizitash, të cilat zakonisht shpërndahen në 3-6 muaj. Pasi dentisti juaj të përfundojë një vlerësim fizik të nofullave tuaja, atëherë përfundon një plan trajtimi për të vendosur 8 implantet tuaja. Për më tepër, një urë dentare e personalizuar është ngjitur në mënyrë të qëndrueshme me implantet tuaja dentare. Procedura e implantit dentar ju siguron një rresht të gjatë të dhëmbëve. 

Konsultimi

 • Vlerësoni rastin e pacientit – dentisti juaj do të ekzaminojë fizikisht zgavrën e gojës tuaj
 • Skanimi CT i cili zakonisht bëhet për të marrë një imazh 3D të nofullës së sipërme dhe të poshtme
 • Këto ekzaminime ndihmojnë dentistin tuaj të ketë një pasqyrë të qartë të sasisë, densitetit, lartësisë dhe gjerësisë së kockave të pranishme për një planifikim më të përshtatshëm të trajtimit.

1st Takimi i 4-t

 • Një plan i propozuar dentar i diskutuar me dentistin
 • Përgjigja e çdo pyetjeje në lidhje me materialet e përdorura, koston ose vetë procedurën
 • Pas kësaj, procesi i planit vazhdon

2nd Takimi i 4-t

 • Dentisti juaj do të kontrollojë nëse disa nga dhëmbët tuaj ekzistues në nofullën tuaj kanë një prognozë të dobët dhe kanë nevojë për ndonjë heqje
 • Do të kontrollohet nëse keni ndonjë dhëmb që nuk mund të ruhet dhe nëse po, duhet të hiqet
 • Rekomandohet gjithashtu një larje e dhëmbëve/pastrim i thellë, përpara procedurës

3rd Takimi i 4-t

 • 8 implante vendosen në nofullën tuaj për shpërndarjen maksimale të ngarkesës
 • Një urë e përkohshme e lëvizshme vendoset në implantet tuaja deri në takimin tuaj të ardhshëm

4th Takimi i 4-t

 • Pas përfundimit të procesit të shërimit, mbi implantet dentare vendoset një urë fikse e përhershme 

Pse të Zgjidhni Dent Dinamo-n për Trajtimin tuaj të Implantit All on 8?

Dent Dinamo është një korporatë e krijuar me respekt për nevojat e pacientit, me infrastrukturë teknologjike, estetikë të lartë si dhe pajisje moderne. Klinikat dentare me të cilat bashkëpunon Dent Dinamo ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, nga mbushjet dhe pastrimi i zakonshëm i dhëmbëve si dhe mishrave të dhëmbëve e deri te korrigjimi total i gojës me implante.

Çdo pacient është unik. E themi dhe e vërtetojmë. Ne marrim parasysh historikun e tij mjekësor, flasim me të, dëgjojmë pyetjet e tij, organizojmë me të planin e trajtimit, sipas dëshirave dhe nevojave të tij dhe punojmë me të për t'i ofruar buzëqeshjen e bukur që meriton. Diskutoni pritshmëritë tuaja me ne përpara se të filloni trajtimin tuaj. Përvoja dhe njohuritë tona, mënyra e punës dhe standardet e larta të funksionimit dhe estetikës që kemi vendosur si parakusht për funksionimin e qendrës sonë dentare sigurojnë rezultatin e pritur pa përjashtim.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Trajtimi i implanteve All on 8 është një procedurë e sigurt dhe e parashikueshme. Mjafton të bëhet zgjedhja e duhur e rastit nga mjeku në bazë të historikut së pacientit dhe nevojave për trajtim. Nëse ndiqen protokollet e trajtimit, atëherë mundësia e komplikimeve minimizohet.

Përgjigja është po, përderisa plotësohen disa kritere dhe ndërhyrësi ka përvojën e duhur. Pyetjes së mësipërme mund t'i përgjigjet me siguri vetëm një dentist-implantolog i kualifikuar dhe nëse mbledh së pari të gjitha të dhënat e kërkuara diagnostikuese.

Ka raste kur për shkak të pranisë së inflamacionit aktiv duhet të presim 6-8 javë pas heqjes së dhëmbit për vendosjen e implantit dentar. Në disa raste, kocka e mbetur do të duhet gjithashtu të rigjenerohet në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbit dhe do të duhet të presim rreth 4 muaj përpara se të vendoset implanti.

Kur kushtet e duhura të jenë krijuar dhe ne mund të arrijmë një stabilitet të mirë parësor të implantit, ne vazhdojmë me implantimin e menjëhershëm.

Në raste veçanërisht kërkuese estetike, implantimi i menjëhershëm është zakonisht trajtimi i zgjedhjes sonë. Është e lehtë të kuptohet se trajtimi i implantit është plotësisht i individualizuar dhe ndërkohë që ka protokolle specifike, ai nuk vendoset lehtë brenda në kallëpe.

Gjatë trajtimit

Si në çdo trajtim, ashtu edhe tek implantet dentare, respektimi absolut i udhëzimeve të dhëna nga mjeku kurues është i një rëndësie të madhe.

Ruajtja e një niveli shumë të mirë të higjienës orale do të ndihmojë shumë në suksesin e trajtimit.

Pas trajtimit

Kjo pjesë është ndoshta guri themel për një prognozë të mirë afatgjatë të trajtimit të implanteve. Nuk mund të theksojmë më shumë se sa e rëndësishme është:

 • respektimin e udhëzimeve të higjienës orale dhe përdorimin e mjeteve të duhura të pastrimit (furçë dhëmbësh speciale + furça ndërdhëmbësh) të vendosura nga dentisti.
 • përfshirja e pacientit në programin e riekzaminimeve të rregullta nga dentisti çdo 6 muaj. Kur pacienti monitorohet sistematikisht, çdo problem mund të diagnostikohet dhe trajtohet në kohën e duhur.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

sqAlbanian