Kontaktoni me ekspertët tanë falas

Kontakt

Ekipi ynë do t'ju japë një përgjigje të detajuar në lidhje me kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur. 

A keni ndonjë pyetje? Një nga ekspertët tanë do t'ju ndihmojë

Duke klikuar butonin "Dërgoni" më poshtë, pranoj që një specialist i Dent Dinamo mund të më kontaktojë me mesazhe me tekst ose telefonata në numrin e telefonit të dhënë nga unë në lidhje me ofertat e Dent Dinamo dhe nuk kërkohet pëlqimi për të bërë një blerje. Informacioni juaj mblidhet dhe përdoret në përputhje me politikën e privatësisë.

Përse Dent Dinamo?

0 +
klientë në mbarë botën
0 +
klinika shqiptare
0 +
dentistë të çertifikuar

We believe that a smile can change the world!

Pavarësisht moshës tuaj, ne mund të ndihmojmë.

Nuk ka nevojë të shqetësoheni për moshën tuaj, biletën e fluturimit ose vendin ku do të qëndroni. E kemi zgjidhura tashmë. Kontaktoni tani dhe merrni një ofertë falas. 

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre. 

Na keni parë gjithashtu në:

Shikoni blogun tonë dhe mësoni më shumë rreth trajtimeve dentare.

Pyetje të bëra shpesh

Po, ne kontrollojmë çdo kërkesë nga çdo pacient. Një nga arsyet pse kërkojmë informacionin tuaj të kontaktit është sepse duam t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur me një zgjidhje pasi të kemi parë kërkesën tuaj. 

Një specialist i certifikuar do të shikojë kërkesën tuaj në lidhje me problemet tuaja dentare. Kjo është arsyeja pse ju duhet ta përshkruani problemin tuaj sa më mirë që të jetë e mundur dhe gjithashtu të përpiqeni të përfshini një radiografi për një diagnozë më të mirë. 

Brenda 24 orëve. Pavarësisht se çfarë dite, mbështetja jonë do t'ju japë përgjigjen që ju nevojitet sa më shpejt që të jetë e mundur. Kjo do të thotë gjithashtu se ne punojmë 24/7 në mënyrë që të ofrojmë një shërbim të besueshëm për çdo pacient. 

sqAlbanian