Kontaktoni me ekspertët tanë falas

Rreth Nesh

Ekipi ynë do t'ju japë një përgjigje të detajuar në lidhje me kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur. 

A keni ndonjë pyetje? Një nga ekspertët tanë do t'ju ndihmojë

Duke klikuar butonin "Dërgoni" më poshtë, pranoj që një specialist i Dent Dinamo mund të më kontaktojë me mesazhe me tekst ose telefonata në numrin e telefonit të dhënë nga unë në lidhje me ofertat e Dent Dinamo dhe nuk kërkohet pëlqimi për të bërë një blerje. Informacioni juaj mblidhet dhe përdoret në përputhje me politikën e privatësisë.

Mësoni për ne dhe misionin tonë

Dent Dinamo

Dent Dinamo është një direktori shumëkombëshe dentare që e bën të lehtë kërkimin e klinikave dentare me cilësi të lartë në Shqipëri. Ne ofrojmë planet më të mira për turizmin dentar, dhe trajtimet dhe shërbimet dentare më të përballueshme në Shqipëri, të ndjekura nga standardet më të larta të cilësisë dhe profesionalizmit. Ne ofrojmë një listë të klinikave dentare më të mira në Shqipëri, me shërbimet, vlerësimet dhe çmimet e listuara. Kështu që klientët mund të zgjedhin klinikën dentare më të besueshme dhe më të përshtatshme në Shqipëri më lehtë se kurrë. Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të gjejnë trajtime dentare të përballueshme dhe të besueshme, në mënyrë që të buzëqeshim të gjithë së bashku! 

Përse Dent Dinamo?

0 +
klientë në mbarë botën
0 +
klinika shqiptare
0 +
dentistë të çertifikuar

Turizëm Dentar, Çfarë nënkuptojmë?

Me turizmin dentar, nuk nënkuptojmë vetëm vizitoni një klinikë, të rregulloni dhëmbët dhe kaq. Do të thotë të kesh mundësinë të vizitosh Shqipërinë, të njohësh një kulturë të mahnitshme dhe njerëzit që janë tepër mikpritës & me zemër të ngrohtë. Duke vizituar atraksionet e mrekullueshme turistike, malet e larta, detet e mrekullueshme, kështjellat e bukura, duke provuar ushqime të mrekullueshme dhe gjithmonë duke buzëqeshur. Kjo është arsyeja pse ne i ndihmojmë njerëzit me paketat tona dentare. Duke e bërë kaq të lehtë dhe mikpritëse për ta gjithë këtë "udhëtim të buzëqeshur".  

Trajtimet dhe paketat kryesore

“All on 4”(4 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni

“All on 4”(6 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni

“All on 4”(8 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni

Bashkojuni klinikave më të mira në Shqipëri

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre. 

Pyetje të bëra shpesh

Dent Dinamo ofron shërbimet për njerëzit e Mbretërisë së Bashkuar, Francës, Italisë, Zvicrës dhe Belgjikës. Ne po punojmë për të shtuar më shumë vende në listën tonë. 

Yes, absolutely. We can find the best deals for you, which include free flight and hotel accommodation. Besides getting the best dental treatment possible, you will be keeping your expenses at a minimum. 

Po, ne ofrojmë taksi premium nga aeroporti në hotel dhe nga hoteli në aeroport kur largoheni nga Shqipëria. Ju nuk keni nevojë të paguani asgjë shtesë për këtë lloj shërbimi pasi përfshihet në paketë. 

Keni pyetje të tjera apo keni nevojë?

Mos ngurroni të na kontaktoni menjëherë

sqAlbanian