Whatsapp +44 7362 050623

Dentist në Tiranë
Zbulo klinikat më të mira dentare

Dent Dinamo është këtu për t'ju ndihmuar të gjeni klinikat dentare më të besueshme në Shqipëri për trajtimin që ju nevojitet. Zgjidhni klinikën që ju pëlqen dhe çmimin që mund të përballoni.

Kërkoni procedurën

Kërkoni trajtimin që ju nevojitet për të gjetur klinikën e duhur!

Kërkoni më anë të procedurës

Kërkoni klinikën

Kërkoni me emrin ne klinikës për tu lidhur me një specialist.

Kërkoni me anë të klinikës

Merrni një preventiv falas

Kontaktoni ekspertët dhe merrni një përgjigje profesionale.

kontaktoni një ekspert

I mahnitshmi, turizmi dentar në Shqipëri

Buzëqeshni & kurseni para

Me anë të turizmit dentar në Shqipëri ju mund të përfitoni një trajtim dentar profesional dhe të kurseni deri në 70% krahasuar me Europën.

Udhëtoni falas

E kuptuat saktë! Paketat tona përfshijnë bileta udhëtimi falas dhe shërbim taxi premium për të gjithë pacientët që na zgjedhin. 

Akomodim Falas

Përveç biletave falas, ju gjithashtu do perfitoni akomodim falas ne hotelin tonë gjatë gjithë udhëtimit tuaj në Shqipëri. 

Pushime Unike

Këtë herë, jo vetëm që do merrni buzëqeshjen që meritoni, por gjithashtu do të eksploroni Shqipërinë e mrekullueshme. Keni për ta dashuruar!

Kurseni deri në 70% with a dentist in Albania

për të njëjtën cilësi

Trajtimialbitfrukswiss
Të gjitha në 4€ 4.000€ 9.000€ 10.000£ 12.000CHF 17.000
Të gjitha në 6€ 5.000€ 11.000€ 13.000£ 16.000CHF 21.000
Të gjitha në 8€ 6.000€ 13.000€ 16.000£ 20000CHF 25.000
Zirconia Crown€ 250€ 500€ 650£ 800CHF 1.100
Dental Implant€ 400€ 1.500€ 1.600£ 1700CHF 3.000
Faseta Dentare€ 350€ 450€ 800£ 700CHF 1.450

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA
Përse Dent Dinamo?

870+

klientë në mbarë botën

55+

klinika shqiptare

120+

dentistë të çertifikuar

Trajtimet dhe paketat kryesore

“All on 4”(4 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
Rekomandime turistike për Tiranën
Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
“All on 4”(6 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
Rekomandime turistike për Tiranën
Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
“All on 4”(8 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
Rekomandime turistike për Tiranën
Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
Shiko të gjitha trajtimet

As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Profili i Instagramit

Ndiqni @dent_dinamo

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Parandalime dhe këshilla dentare

  Burning mouth, what to do? Causes, symptoms and treatments

  Feeling itching or burning in your mouth from time to time is common, especially if you have previously eaten foods that can increase this sensation, …

  Erozioni i smaltit - Simptomat dhe shkaqet

  Aktualisht, shumë njerëz mbajnë një mënyrë jetese të pashëndetshme duke besuar se kjo do të përfitojë disi nga jeta e tyre e përditshme, pasi ata mbushen me kalori boshe, argëtime boshe dhe

  test

  wefewfewfewfewf

  Keni pyetje të tjera apo keni nevojë?

  Mos ngurroni të na kontaktoni menjëherë

  Suporti Live!
  sqAlbanian