Whatsapp +44 7362 050623

Pastrimi i gurzave në Shqipëri - Shërbim i Pastrimit të Dhëmbëve

Dent Dinamo, along with its experienced and professional staff, is here for you. The clinics that Dent Dinamo cooperates with, provide the most qualitative dental cleaning in Albania. If you are looking for dental cleaning in Tirana, Albania – then we assure you a high-quality treatment with the most affordable prices.

Pastrimi i gurzave


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Në momentin që vendosni të na besoni, do t'ju garantohen rezultate të shpejta. Klinikat mund të përmbushin të gjitha trajtimet tuaja dentare në një periudhë të shkurtër kohore, në mënyrë që të ktheheni në jetën tuaj normale me një buzëqeshje të re dhe pa asnjë pendim. Cilësia e shërbimeve është përtej çdo klinike tjetër dentare. Do t'ju ofrohet një trajtim i personalizuar i kujdesit dentar të standardeve të niveleve më të larta në fushën e stomatologjisë.

Ne i kuptojmë nevojat tuaja personale të stomatologjisë dhe për këtë arsye ne ofrojmë për ju çmimet më të ulëta duke përfshirë të gjitha paketën tuaj të udhëtimit dentar si dhe trajtimin tuaj dentar. Ne sugjerojmë klinikat më elitare dhe prestigjioze në Shqipëri të cilat posedojnë pajisje dentare të rinovuara. Cilësia e tij është e garantuar dhe e bazuar në të gjitha standardet mjekësore evropiane të fushës së stomatologjisë. Çdo mjek, dentist dhe kirurg ka studiuar ose është specializuar jashtë vendit dhe ka një përvojë shumëvjeçare. 

Çfarë Është Procesi i Pastrimit të Dhëmbëve?

Pastrimi i dhëmbëve është një trajtim i zakonshëm dentar, i cili është një gur themeli i Stomatologjisë Parandaluese. Pastrimi dentar i dhëmbëve tuaj, nëse nuk ka ndonjë problem tjetër të gjerë, duhet të bëhet rreth një herë në vit. Një pastrim i thjeshtë dentar mund t'ju ndihmojë të parandaloni sëmundje shumë serioze dhe të rrezikshme për shëndetin tuaj oral.

Pastrimi i dhëmbëve është një procedurë e cila zgjat disa minuta. Zgjat rreth gjysmë ore. Ndryshe quhet privim. Privimi dentar është procesi me të cilin gurët dhe pllakat dentare hiqen nga sipërfaqja e dhëmbëve, baza e tyre dhe ndërmjet tyre. Kjo procedurë kryhet në secilin dhëmb veç e veç. Kjo ndiqet nga shkëlqimi i dhëmbëve, domethënë, dentisti vendos një pastë fluori në të gjithë dhëmbët dhe pastron sipërfaqen e tyre nga pigmentet. Pacienti nuk ndjen dhimbje në asnjë nga hapat e mësipërm të procedurës.

Në fund të takimit, është e rëndësishme që dentisti t'i japë pacientit udhëzime për higjienën e duhur të gojës (përdorimi i duhur i furçës së dhëmbëve, filli i dhëmbëve). Është gjithashtu e nevojshme të diskutoni me dentistin tuaj për llojin e solucionit oral që duhet të përdorë, bazuar në nevojat tuaja personale.

Kush ka Nevojë për një Trajtim Pastrimi Dentar?

Të gjithë njerëzit duhet t'i nënshtrohen pastrimit të dhëmbëve, për arsye të mirëmbajtjes në mënyrë parandaluese. Nëse keni ndonjë problem ekzistues oral, atëherë pastrimi i dhëmbëve duhet të bëhet më shpesh.

Një shenjë e qartë është të kontrolloni nëse keni ndonjë sëmundje të mishrave të dhëmbëve. Nëse keni gingivit ose pllakë, atëherë mund të fryhen mishrat e dhëmbëve. Më pas mishrat largohen nga dhëmbët tuaj, duke lejuar që pllakat të vendosen nën vijën e mishrave të dhëmbëve ku furça juaj e dhëmbëve nuk mund të arrijë. Çdo hapësirë e dhëmbëve tuaj që mund të jetë më shumë se 5 milimetra i thellë, atëherë me siguri kërkon pastrim të menjëhershëm të thellë dentar.

Ju mund të keni nevojë për një pastrim dentar të protezës suaj nëse keni shenjat dhe simptomat e mëposhtme të gingivitit ose sëmundjes periodontale:

 • Mishrat e kuqe, të ndjeshme ose me gjakderdhje
 • Tërheqja e mishrave të dhëmbëve
 • Dhëmbët e lirshëm
 • Frymë e keqe
 • Qelb në mishrat e dhëmbëve
 • Ënjtje e mishrave të dhëmbëve
 • Mavijosje rreth mishrave të dhëmbëve

Sëmundja e mishrave të dhëmbëve shfaqet kur bakteret hyjnë në hapësirat dhe rrënjët e dhëmbëve tuaj. Ka disa lloje të caktuara të sëmundjeve të mishrave të dhëmbëve të cilat kërkojnë gjithashtu disa metoda shtesë të trajtimit. Nëse keni më shumë se një muaj për të bërë një pastrim të thellë të dhëmbëve, atëherë rekomandohet të rezervoni një takim me dentistin tuaj dentar të higjenës.

Cilat Janë Përfitimet e Një Pastrimi Dentar?

Ka disa përfitime kryesore të pastrimit të dhëmbëve:

Era e Keqe e Gojës Reduktohet

Kur i mbani dhëmbët tuaj të pastër, atëherë do të reduktoni erën e keqe të gojës. Ky është një problem i përbashkët për të gjithë. Shkoni përtej planit tuaj dhe merrni një trajtim pastrimi dentar i cili do t'ju ofrojë një frymëmarrje më të freskët. 

Parandalohen Kavitetet

Prishja e dhëmbëve shkaktohet nga grumbullimi i pllakës. Prishja e dhëmbëve gërryen smaltin e dhëmbëve dhe kjo çon në kavitete. Ju mund të parandaloni kavitetet nëse keni një plan të përditshëm të larjes dhe pastrimit me fill dentar, si dhe një trajtim pastrimi dentar. 

Parandalohet Humbja e Dhëmbëve

Kur pllaka fillon të grumbullohet në dhëmbët tuaj, atëherë si rezultat dhëmbët dhe linja e mishrave të dhëmbëve fillojnë të humbasin. Kjo gjendje çon në sëmundje të mishrave të dhëmbëve dhe ky është shkaku kryesor i humbjes së dhëmbëve. Ju mund ta parandaloni këtë gjendje me plane zakonesh të mira të shëndetit oral në shtëpi, si dhe me pastrime dentare.

Përmirësohet Shëndeti juaj i Përgjithshëm

Niveli i rrezikut për disa sëmundje shëndetësore, si diabeti dhe sëmundjet e zemrës, mund të jetë më i ulët nëse filloni t'i mbani dhëmbët më të pastër. Dentisti juaj mund të zbulojë disa gjendje mjekësore gjatë një takimi oral. 

Shumica e Njollave Hiqen

Dentisti juaj mund të heqë shumë njolla të dhëmbëve që çojnë në zbehjen dhe ndryshimin e ngjyrës së dhëmbëve tuaj. 

Mund të Parandalojë çdo Sëmundje të Mishrave të Dhëmbëve

Kur vendosni të mbani dhëmbët të pastër, atëherë kjo është një mënyrë parandaluese për çdo sëmundje të mishrave të dhëmbëve.

Mund ta Bëjë Buzëqeshjen tuaj të Bukur dhe Mahnitëse

Do të keni një pamje të sapo pastruar të dhëmbëve. Do të përfitoni nga një buzëqeshje më e bardhë dhe më e ndritshme.

Zbuloni Herët Problemet Dentare

Gjatë procesit të pastrimit do t'ju duhet të bëni ekzaminime të tjera, si X-ray për të kontrolluar çdo gjendje të dhëmbëve, rrënjëve dhe nofullës tuaj për probleme të mëtejshme. Kjo do t'ju ndihmojë të përcaktoni nëse keni ndonjë infeksion, kist ose tumor. 

Mbani Dhëmbët tuaj të Zbutura dhe me Shkëlqim

Dhëmbët tuaj do të kthehen në butësinë e tyre origjinale. Në këtë rast do të fitoni një buzëqeshje të këndshme dhe me shkëlqim dhe dhëmbët tuaj do të ndihen më të lëmuar. 

Me Kosto Efektive

Dhëmbët tuaj do të kthehen në butësinë e tyre origjinale. Në këtë rast do të fitoni një buzëqeshje të këndshme dhe me shkëlqim dhe dhëmbët tuaj do të ndihen më të lëmuar. 

Pse Pastrimi i Dhëmbëve Është një Zgjedhje e Shkëlqyer në Shqipëri?

Shqipëria është destinacioni numër 1 për turizmin dentar. Me një eksperiencë shumëvjeçare dhe me nivelin më të lartë të teknologjisë më të fundit, klinikat dentare në Shqipëri janë pa dyshim klinikat më të mira. Ju mund të përfundoni të gjithë procesin tuaj dentar dhe të krijoni një buzëqeshje të re, të pabesueshme dhe mahnitëse me çmimet më të ulëta në tregun dentar.

Nuk duhet të shqetësoheni për asgjë! Ju garantojmë se këtu do të kaloni një kohë të relaksuar dhe interesante, ndërsa në të njëjtën kohë do të korrigjoni të gjitha problemet tuaja dentare dhe si rezultat do të krijoni buzëqeshjen që dëshironi. Do të kontrolloheni nga mjekët, dentistët dhe kirurgët dhe më pas do të keni një plan të përgjithshëm trajtimi ku stafi jonë do t'ju tregojë çmimet dhe procesin që duhet të ndiqni për të arritur buzëqeshjen perfekte që ju nevojitet. 

Stafi dentar në Shqipëri, është i përkushtuar për të rregulluar dhe korrigjuar të gjitha problemet tuaja dentare me çmimet më të ulëta. Pajisjet më moderne dhe efikase përdoren për të qenë një hap përpara dhe për t'u ofruar të gjithë klientëve shërbimet më të mira të mundshme dentare. Tani është momenti i duhur të vizitoni Shqipërinë dhe të përjetoni momentet më të mrekullueshme të jetës suaj. Njihuni me bukuritë natyrore dhe vendet unike të Shqipërisë dhe nuk do të pendoheni kurrë!

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian