Whatsapp +44 7362 050623

Zbardhimi i Dhëmbëve në Shqipëri – Dent Dinamo

At Dent Dinamo, teeth whitening in Albania is performed by specialized dentists under all the special safety rules. Teeth Whitening in Albania is performed with innovative zoom whitening lamps or lasers. At Dent Dinamo, you will be provided with the best teeth whitening care, in each one of the clinics that we suggest you visit.

Zbardhimi i dhëmbëve


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Mjekët, dentistët dhe bashkëpunëtorët e Dent Dinamo janë të specializuar dhe janë gjithashtu të pajisur me diploma pasuniversitare në mbarë botën. Ata kanë një përvojë të gjerë dhe njohuri të ndryshme në fushën e stomatologjisë. Me përmirësime të vazhdueshme, ne monitorojmë dhe marrim pjesë në zhvillimet shkencore në nivel global.  

Klinikat tona janë krijuar me kriterin e rehatisë, relaksimit dhe sigurisë së pacientëve tanë si dhe përdorshmërisë për ofrimin sa më të mirë të shërbimeve, në Shqipëri. Ne përdorim teknologjinë më të fundit dhe në të njëjtën kohë aplikojmë metoda të cilat parandalojnë, diagnostikojnë dhe trajtojnë në mënyrën më të mirë, për të garantuar shëndetin oral të klientëve tanë. Nga ana tjetër, në Dent Dinamo do t'ju ofrohet trajtimi i zbardhimit të dhëmbëve me kosto të ulët por me cilësi të njëjtë apo edhe më të mirë, në krahasim me çdo klinikë tjetër dentare.

Çfarë Është Zbardhimi i Dhëmbëve?

Zbardhimi i dhëmbëve është procedura e cila kryhet nga një stomatolog i specializuar për të arritur korrigjimin e ngjyrës së dhëmbëve të pacientit por në të njëjtën kohë për të rritur shkëlqimin e dhëmbëve të tyre. Falë procesit të zbardhimit, pacientët me dhëmbë të verdhë ose të çngjyrosur kanë mundësinë të përmirësojnë pamjen e dhëmbëve dhe të rifitojnë një buzëqeshje të shëndetshme, por edhe të ndritshme.

Zbardhimi i dhëmbëve heq pigmentet nga dhëmbët dhe siguron një buzëqeshje tërësisht të bardhë. Materialet e përdorura në klinikat dentare janë të sigurta dhe nuk ndërhyjnë në strukturën e dhëmbit por vetëm në ngjyrën. Zbardhimi i dhëmbëve kryhet vetëm në dhëmbë natyralë. Kjo metodë nuk zbardh fasetat, këllëfet dentare apo fasetata e porcelanit.

Kujt i Nevojitet Trajtimi i Zbardhimit të Dhëmbëve?

Shkaqet që çojnë në nevojën për zbardhimin e dhëmbëve:

 • Mosha. Me kalimin e kohës dhëmbët humbasin pastërtinë dhe strukturën e tyre origjinale dhe si rezultat zverdhen.
 • Pigmentet nga produktet me baktere, ushqimet, pijet, pijet joalkoolike dhe duhani, depërtojnë në strukturat e dhëmbëve dhe shkaktojnë njollosjen e tyre.
 • Disa medikamente, të tilla si tetraciklina, njolla të forta ose njollosja e dhëmbëve.
 • Dhëmbët “e vdekur”, edhe pas denervimit, shpesh bëhen të zinj.

Which are the Benefits of Teeth Whitening in Albania?

If you are thinking of having teeth whitening in Albania, then you should not worry as it only has benefits for you and your oral health. Let’s see below the main advantages of teeth whitening treatment:

 • Rrit Vetëbesimin

Me një zbardhim të thjeshtë të dhëmbëve, vetëbesimi juaj do të rritet. Qoftë në punë, në një takim, në rrugë, në një prezantim, një buzëqeshje me dhëmbë të bardhë dhe me shkëlqim nuk kalon pa u vënë re nga njerëzit. Dhëmbët e bardhë u tregojnë edhe atyre që ju rrethojnë se ju pëlqen të kujdeseni për veten dhe imazhin tuaj personal, gjë që është shumë simpatike dhe tërheqëse.

 • I Shton Pikë Pamjes tuaj

Ju mund të keni dhëmbët më të shëndetshëm dhe më të drejtë, por nuk jeni të pamposhtur nga përkeqësimi natyror me të cilin përballen të gjithë nga ushqimet dhe pijet e jetës së përditshme. Ushqimi, kafeja, çaji dhe pijet freskuese njollosin dhëmbët tanë me kalimin e kohës. Pas zbardhimit së duhur të dhëmbëve, do të vini re menjëherë një ndryshim në dhëmbët tuaj. Zbardhimi i dhëmbëve ju ndihmon të luftoni njollat e forta nga ushqimet dhe pijet.

 • Redukton Pamjen e Rrudhave

Nëse nuk ju pëlqejnë rrudhat tuaja dhe po kërkoni një mënyrë për t'i kamufluar ato, atëherë duhet të mendoni opsionin e zbardhimit të dhëmbëve. Mund të duket e çuditshme, por është një mënyrë shumë efektive. Në vend që të fokusohen te rrudhat në fytyrën tuaj, ato do të fokusohen tek buzëqeshja juaj e bukur, e pastër dhe e bardhë. E njëjta gjë vlen edhe për shenjat e tjera që mund të keni në fytyrë, si puçrrat ose njollat.

 • Nuk Kushton Shumë

Mos u frikësoni nga kostoja. Zbardhimi i dhëmbëve nuk kushton aq sa një operacion plastik. Thjesht vizitoni dentistin tuaj për një zbardhim profesional të dhëmbëve dhe më pas mirëmbajini dhëmbët tuaja të bardha për më gjatë me një komplet zbardhues në shtëpi. Pra, me një kosto shumë të ulët, do të shijoni një buzëqeshje të ndritshme për një kohë të gjatë. Është një ndërhyrje relativisht ekonomike, pasi procedurat e tjera që përmirësojnë ngjyrën e dhëmbëve (fytyrave) janë shumë më të shtrenjta.

 • Përmirësim i Shpejtë

Përmirësimi i shpejtë dhe i lehtë i buzëqeshjes, kur nuk ka probleme të tjera dentare.

 • Procesi jo Invaziv

Procesi i zbardhimit jo-invaziv, i cili kur bëhet në mënyrë korrekte nuk shkakton probleme në substancën dentare.

 • Rezultati i Ngjyrës

Ngjyra më e mirë estetike rezulton kur zbardhimi i paraprin ndërhyrjeve të tjera estetike, si fasetat me rrëshirë artificiale ose porcelani dhe këllëfet dentare prej porcelani.

Pse Është Zbardhimi i Dhëmbëve një Alternativë e Konsiderueshme në Shqipëri?

Shqipëria nuk është vetëm një destinacion i populluar për pushimet tuaja, por po bëhet edhe një vend i cili vizitohet për shkak të çmimeve të ulëta të shërbimeve të kujdesit dentar. Shqipëria u ofron klientëve të saj kujdesin më të mirë dentar dhe kirurgjinë estetike nga stomatologët profesionistë më të kualifikuar dhe me çmime më të ulëta se ato të klinikave dentare që kryejnë në mbarë botën. 

Turistët që vendosin të vizitojnë Shqipërinë për arsye mjekësore apo dentare vijnë nga vende të ndryshme si Franca, Britania e Madhe, Italia, Suedia, Zvicra etj. Në Shqipëri do t'ju ofrohet një shërbim gjithëpërfshirës i kujdesit dentar me produkte dhe materiale dentare ekskluzive, cilësore, të certifikuara si dhe çmimet më të përballueshme të shërbimeve dentare.

Nga ana tjetër, shërbimet e zbardhimit të dhëmbëve në Shqipëri dallohen nga qasja e individualizuar për kryerjen e të gjitha fazave të këtij procesi trajtimi dentar. Në Dent Dinamo jemi të bindur se cilësia, siguria, çmimet dhe profesionalizmi janë faktorët kryesorë për çdo trajtim të kujdesit dentar në të gjithë botën. 

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Kur nuk Është i Përshtatshëm Zbardhimi i Dhëmbëve?

Zbardhimi i dhëmbëve është efektiv vetëm për dhëmbët natyralë dhe jo për vendosjet artificiale si mbushjet, kurorat, urat dentare ose fasetat me rrëshirë/porcelani. Prandaj, nëse rivendosjet protetike janë të gjera, atëherë zbardhimi i dhëmbëve nuk është i mundur. Në rastin e rivendosjeve të lokalizuara, zëvendësimi i tyre pas trajtimit të zbardhimit së dhëmbëve mund të jetë i nevojshëm nëse shfaqet një ndryshim i rëndësishëm në ngjyrë.

Cilat Ushqime Janë të Ndaluara Gjatë Zbardhimit të Dhëmbëve?

Pacienti duhet të shmangë ngrënien e ushqimeve dhe pijeve me ngjyra si salcat e kuqe, panxhari, frutat e kuqe, vera e kuqe, kafeja, erëzat etj. Kjo dietë me shmangie të ushqimeve me ngjyra të forta duhet të zbatohet si gjatë trajtimit ashtu edhe për një të paktën periudhë të caktuar. një javë pas trajtimit të zbardhimit të dhëmbëve.

A Mund të Zbardhen Dhëmbët e Denervuar me një Nuancë të Errët?

Shumë herë dhëmbët që janë denervuar, me teknika më të vjetra, marrin një nuancë të errët. Për të arritur ngjyrën e duhur të dhëmbëve të denervuar ne përdorim një teknikë krejtësisht të ndryshme nga ato të përmendura tashmë. Zbardhimi i dhëmbëve të denervuar kryhet vetëm nga dentisti në zyrën e mjekut. Në këtë rast, materiali zbardhues vendoset brenda dhëmbit, i cili mbyllet me një mbushje të përkohshme. Lëmë materialin zbardhues të dhëmbëve rreth 3-4 ditë, ndërsa në të njëjtën kohë monitorojmë evolucionin e ngjyrës. Procesi përsëritet për aq kohë sa nevojitet. Kur të arrijmë rezultatin e dëshiruar, zbardhuesi hiqet dhe dhëmbi së fundmi, normalisht mbyllet.

A Është Zbardhimi i Dhëmbëve një Proces i Rrezikshëm?

Në stomatologjinë moderne, rreziku i zbardhimit nuk ekziston për sa kohë që protokolli i aplikimit të tij ndiqet në mënyrë eksplicite dhe nuk bëhen ekzagjerime. Përkundrazi, mund të jetë i rrezikshëm kur bëhet me produkte në tregun masiv pasi mund të shkaktojë djegie në mishrat e dhëmbëve dhe gërryerje në sipërfaqen e dhëmbëve tuaj.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian