Whatsapp +44 7362 050623

Faseta Dentare & Luminers në Shqipëri

Eksperienca e gjerë e stomatologëve në Shqipëri, në fushën e stomatologjisë dhe stomatologjisë estetike – është dalluar nga shumë klientë në mbarë botën. Ne ruajmë gjithmonë nivelin më të lartë të cilësisë së bashku me çmimet më të përballueshme. Me Dent Dinamo mund te gjeni cmimet me te mirar per faseta dentare dhe luminers ne Shqiperi.

Faseta Dentare


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Çfarë Janë Faseta Dentare Veneers dhe Lumineers?

Si Fasetat Dentare Veneers ashtu edhe ato Lumineers janë pjesë të stomatologjisë estetike. Një Fasetë Dentare Veneer është një pajisje proteze e vogël, me pamje natyrale, me material të hollë, e përdorur nga një stomatolog profesionist estetik, për të rivendosur dhe përmirësuar buzëqeshjen tuaj. Përpara se të aplikoni fasetët veneer, dhëmbët tuaj do të kërkojnë një lloj përgatitjeje, e cila përfshin heqjen e rreth 1/2 mm smalt nga dhëmbi juaj. Fasetat veneer më pas ngjiten në dhëmb me rrëshirë amalgame për të modifikuar formën, ngjyrën dhe madhësinë e dhëmbëve tuaj.

Fasetat lumineers janë një pajisje protetike e cila krijohet dhe përgatitet të jetë e hollë, e ngjashme me lentet e kontaktit ultra të holla, në mënyrë që të përshtatet në mënyrë homogjene mbi dhëmbë dhe si rezultat t'ju ofrojë një buzëqeshje të bukur. Fasetat Lumineers nuk kërkojnë ndonjë punë përgatitore, në këtë rast dëmtimi i dhëmbit tuaj mbahet në minimum. Dritat ultra të holla të Fasetave Lumineers, mund t'ju japin një buzëqeshje tërheqëse në mënyra të ndryshme.

Kur Rekomandohen Fasetat e Lidhura Dentare të Veneers dhe Lumineers?

Fasetat Dentare Veneers dhe Lumineers janë një mundësi e shkëlqyer për shumë klientë. Nëse po mendoni të bëni një trajtim dentar estetik, atëherë më poshtë do t'ju rendisim disa shenja që mund t'ju ndihmojnë të tregoni nëse jeni një kandidat i duhur.

Para së gjithash, ju duhet të keni një shëndet të mirë oral. Kjo do të thotë që mishrat dhe dhëmbët tuaj duhet të jenë të shëndetshëm. Në këtë rast, ju mund t'i nënshtroheni më mirë trajtimit dentar dhe të jeni automatikisht një kandidat i duhur. 

 1. Ju dëshironi të rregulloni çdo njollë që nuk ikën ose dhëmb të zbardhur. Në këtë rast, fasetat dentare Veneers dhe Lumineers mund t'ju ndihmojnë të fshehni njollat ​ ose zbardhjen e dhëmbëve, të cilat nuk i përgjigjen asnjë lloj trajtimi për zbardhjen e dhëmbëve.
 2. Dëshira për të hequr njollat ​ në dhëmbët tuaj me mbushje të vjetra dhe prishje të dhëmbëve.
 3. Ju keni një prirje për të rregulluar çdo lloj defekti në dhëmbët tuaj. Fasetat dentare Veneers dhe Lumineers mund t'ju ndihmojnë të rregulloni çdo dhëmb, çarje ose shenjë të keqformuar.
 4. Kërkesa për korrigjimin e disa çështjeve të mëparshme kozmetike. Fasetat dentare Veneers dhe Lumineers mund të drejtojnë, zbardhin apo edhe rregullojnë formën e dhëmbëve tuaj.
 5. Është e detyrueshme të keni një smalt adekuat të dhëmbëve në dhëmbët tuaj natyral, kështu që në rast se hiqet një shtresë e vogël, kjo nuk duhet të ndikojë në forcën e dhëmbëve tuaj. Sipërfaqja e dhëmbëve tuaj duhet të ketë një zonë të fortë lidhëse për fasetat dentare veneers. 
 6. Në rast se dhëmbët tuaj janë mesatarisht të drejtë, atëherë fasetat dentare Lumineers dhe Veneers mund të rregullojnë çdo dhëmb pak të gabuar ose të shtrembër. Pavarësisht kësaj, nëse shtrembërimi është i rëndë, atëherë mund të shkaktojë çarje në fasetat. 

Cilat Janë Përfitimet e Fasetave Dentare Veneers dhe Lumineers?

Përfitimet e fasetave dentare veneers janë:

Kërkojnë Mirëmbajtje Minimale

Dhe me "minimale" nënkuptojmë larjen e përditshme në mëngjes dhe në mbrëmje për 2 minuta si dhe një pastrim të dhëmbëve tuaj çdo 6 muaj - njësoj si ato që kanë nevojë për dhëmbët natyralë.

Rregullojnë një Sërë Problemesh

Nga boshllëqet e vogla midis dhëmbëve tuaj, dhëmbët e shtrembër dhe i kthen ato në rimodelimin e plotë të buzëqeshjes suaj. Ato mund t'i ofrojnë përgjithmonë një ngjyrë të bardhë buzëqeshjes tuaj pa pasur nevojë për zbardhimin e dhëmbëve të rinovuar, siç bëhet me dhëmbët natyralë.

Bluarje Konservative ose Pa Dëmtuar Smaltin

Indet dentare janë të vlefshme pasi ato nuk mund të riprodhohen nëse dëmtohen, siç është rasti me lëkurën tonë. Kështu, stomatologjia moderne kujdeset që të mos bluajë shumë dhëmbët ose të shmanget plotësisht kur nuk është e nevojshme, duke minimizuar kështu koston biologjike të trajtimit.

Ato Parandalojnë Zverdhjen e Dhëmbëve

Fasetat veneers prej porcelani mund të zgjasin mbi 10 vjet dhe me kujdesin e duhur dhe mund të arrijnë deri në 15-20 vjet. Ngjyra e tyre qëndron e pandryshuar, në të njëjtin ton të bardhë të zgjedhur gjatë vendosjes së tyre, ndërsa dhëmbët nuk zverdhen nga pigmentet ushqimore pasi mbrohen nga sipërfaqet.

Rrisin Vetëbesimin

Fasetat veneers prej porcelani ndryshojnë menjëherë buzëqeshjen tuaj, humorin dhe vetëvlerësimin e shumë pacientëve, për shkak se ato përballen me të gjitha problemet që “verbojnë” një buzëqeshje dhe i kthejnë dhëmbët e thyer, të çarë, të verdhë e të shtrembër në buzëqeshjen ideale për çdo fytyrë.

Toleruese

Indet e mishrave të dhëmbëve mund të tolerojnë materialin e fasetave dentare veneers.

Rezistente

Fasetat dentare veneers janë rezistente ndaj njollave të cilat nuk ikin lehtësisht.

Shumëllojshmëri Ngjyrash

Fasetat Dentare Veneers ofrojnë një larmi nuancash të ndryshme ngjyrash.

Përfitimet e Fasetave Dentare Lumineers janë:

Lumineers të Vegjël Shtesë Janë pa Dhimbje

Gjatë vendosjes së fasetave, pacientët vërejnë një nivel të ulët dhimbjeje në hapin e bluarjes së dhëmbëve.

Sipërfaqja e Ngjyrës së Dhëmbëve Rregullohet

Kjo ndodh për të pasur një rezultat natyral të nuancës natyralë së dhëmbëve.

Forcë

Me kujdesin e duhur, kjo strukturë dentare ka forcë të ndryshme.

Nuk ka Nevojë për Përgatitje

Fasetat dentare lumineers nuk kërkojnë ndonjë punë përgatitore.

Më pak Invazive

Fasetat Dentare Lumineers është një trajtim më pak invaziv. 

Smalti

Fasetat Dentare Lumineers mund të krijojnë një lidhje të fortë me smaltin, në mënyrë që të kenë jetëgjatësi.

Fasetat Dentare Lumineers nuk dëmtojnë dhëmbët apo nervin e dhëmbëve.

Janë Me Kosto Efektive

Fasetat Dentare Lumineers kushtojnë më pak.

Nuk Kërkohen Shumë Vizita

Kërkohen vetëm dy-tre vizita, tek specialisti dentar.

Shumë e Hollë

Fasetat dentare lumineers janë jashtëzakonisht të holla dhe kjo zvogëlon shanset e ngjizjes.

Të Kthyeshme

Fasetat dentare lumineers janë të kthyeshme. Në këtë rast, nëse janë ngjitur në mënyrë të përhershme dhe të saktë, mund t'i hiqni në çdo kohë.

Pse Fasetat Dentare Veneers dhe Lumineers Janë një Zgjedhje e Shkëlqyer në Shqipëri?

Turizmi dentar në Shqipëri është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një dentist jashtë vendit të cilët kryejnë çdo trajtim dentar me punë cilësore dhe në të njëjtën kohë me një ritëm të shpejtë dhe periudhë kohore shumë të ulët. Trajtimet dentare në Shqipëri janë të bazuara në protokollet europiane dhe me garanci sigurie dhe komoditeti.

Tani, mund t'ia besoni buzëqeshjen tuaj një dentisti të huaj dhe të zgjidhni një paketë të turizmit dentar në Shqipëri. Kjo do të thotë që si fillim po vendosni të ruani kursime në mënyrë efektive nga 40% deri në 70%. Kjo normë varet nga trajtimi dentar që duhet të ndiqni. Do t'ju ofrohen shërbime të shpejta dentare, çmime të favorshme si dhe një cilësi e shkëlqyer e trajtimit tuaj dentar.

Turistët që kanë vendosur të vizitojnë Tiranën, e përshkruajnë këtë eksperiencë si me kosto efektive, gazmore, miqësore dhe mbi të gjitha të sigurt. Mos e humbisni mundësinë për të vizituar Tiranën dhe në të njëjtën kohë për të zgjidhur problemet tuaja të kujdesit dentar. 

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Çfarë Duhet të kem Kujdes kur Vendos Fasetat Veneers prej Porcelani?

Pas procedurës së tyre, do të ndiqni:
Minimizoni konsumin e kafesë, çajit, duhanit, verës së kuqe dhe substancave të tjera që mund të shkaktojnë njolla pigmenti në fasetat e porcelanit, veçanërisht në 2 ditët e para pas vendosjes.
Shmangni përtypjen e ushqimit për 2 orët e para pas vendosjes së fasetave, për arsye se ato duhet të lidhen në mënyrë të duhur
Lani dhëmbët shpesh, të paktën dy herë në ditë
Përdorni fill dentar
Përdorni një gargarë që nuk përmban klorheksidinë, dhe patjetër
Shmangni kafshimin e thonjve, përtypjen e akullit, kafshimin e lapsit ose objekteve të tjera të forta.

Sa Vizita Nevojiten për të Vendosur Fasetat Dentare Veneers prej Porcelanit?

Zakonisht për vendosjen e fasetave veneers të porcelanit kërkohen 3 vizita te dentisti. Ndonjëherë, për raste komplekse, mund të nevojiten dhe më shumë.

Mund të bëj Zbardhim Dhëmbësh pas Vendosjes së Fasetave Veneers prej Porcelani?

Do të ishte mirë që zbardhimi t'i paraprijë fasetave të porcelanit, arsyeja është për shkak se zbardhimi nuk zbardh fasetat e porcelanit, por vetëm dhëmbët tuaj natyralë.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Të Padëmshme

  Suporti Live!
  sqAlbanian