Whatsapp +44 7362 050623

Invisalign në Shqipëri, Drejtuesit e Dhëmbëve Invisalign

Dental Dinamo mund t'ju drejtojë në klinikat dentare më të mira në Shqipëri, të cilat do të ofrojnë shërbimin më të përballueshëm dhe gjithëpërfshirës të kujdesit për trajtimin tuaj Invisalign si dhe çdo trajtim tjetër dentar që mund t'ju nevojitet.

Invisalign


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Fokusi kryesor i Dent Dinamo është t'u ofrojë klientëve të tij zgjidhje të shumta shërbimesh dentare. Nuk ka rëndësi nëse jeni shtetas i Mbretërisë së Bashkuar, Suedisë, Francës, Zvicrës apo Italisë – ne synojmë t'ju ndihmojmë të organizoni një udhëtim në Shqipëri dhe t'ju ofrojmë një trajtim të avancuar të kujdesit dentar. Dent Dinamo mund t'ju drejtojë në klinika të standardeve më të larta dhe që përdorin teknika inovative. 

Dent Dinamo ju drejton në klinikat dentare në Shqipëri të cilat kanë cilësinë më të lartë të Invisalign në Tiranë. Do të ndiheni komod ndërsa stafi ynë ju trajton dhe ju ofron metodat më të mira Invisalign në Shqipëri. Secili nga dentistët që Dent Dinamo ju sugjeron, krijon planin më ekonomik dhe cilësor të trajtimit për nevojat tuaja personale. 

Çfarë Janë Drejtuesit e Dhëmbëve Invisalign?

Trajtimi Invisalign është procesi i përdorimit të një sërë rrathësh transparentë, të lëvizshëm, të cilët pak nga pak drejtojnë dhëmbët tuaj. Pa asnjë mbajtëse apo tela, dhe asnjë nga kufizimet që shoqërojnë mbajtëset metalike.

Ndërsa trajtimi ortodontik tradicional përdor telat, teknikat e reja ortodontike të padukshme si Invisalign premtojnë të korrigjojnë dhëmbët e shtrembër pa pamjen e shëmtuar të telave metalikë. Ato u drejtohen kryesisht adoleshentëve dhe të rriturve, të cilët dëshirojnë të kryejnë trajtimin ortodontik pa u dalluar dhe pa e komplikuar punën, jetën shoqërore, daljet dhe aktivitetet e tyre, por edhe marrëdhëniet e tyre ndërpersonale – veçanërisht me gjininë e kundërt.

Me përdorimin e teknologjisë së fundit të imazhit 3D, Invisalign paraqet planin tuaj të plotë të trajtimit, bazuar në recetën e dhënë nga dentisti juaj profesionist, nga situata fillestare e dhëmbëve tuaj deri në fazën përfundimtare të dëshiruar. Si hap i mëtejshëm, një sërë mbajtësesh transparente (Invisalign Braces) krijohen posaçërisht për dhëmbët tuaj në mënyrë që ata të lëvizin pak nga pak në pozicionin e duhur.

Kujt i Nevojiten Drejtuesit e Dhëmbëve Invisalign?

Njihuni me disa nga anomalitë ortodontike që kuron Invisalign, kur konsultoheni me një ortodont me përvojë, të specializuar dhe të certifikuar.

Dhëmbët e Shtrembër të Ngjeshur

Kur një urë dhëmbësh ka mungesë të hapësirës në mënyrë që të gjithë dhëmbët të jenë në rresht të drejtë, atëherë këto quhen dhëmbë të shtrembër të grumbulluar. Ky lloj çrregullimi shfaqet në adoleshencë dhe forcohet më vonë kur dalin dhëmbët e mençurisë. Përveç kësaj, rrit mundësinë e zhvillimit të periodontitit në mishrat e dhëmbëve. Kjo ndodh për arsye se dhëmbët e shtrembër janë delikatë për t'u larë dhe pastruar, ndërsa në të njëjtën kohë funksionimi i duhur i tyre vështirësohet. 

Dhëmbët me Boshllëqe Ndërmjet Tyre

Kur keni një hapësirë të mëtejshme midis dhëmbëve, e cila mund të jetë si rezultat i një dhëmbi të vogël, rritjes së madhe të nofullave, mungesës së disa dhëmbëve apo edhe hyrjes së përparme të gjuhës tuaj. Kur mungojnë dhëmbët, atëherë dhëmbët ngjitur lëvizin në drejtim të hapësirës dhe si rrjedhojë hapësirat ndërmjet dhëmbëve tuaj përgjithësohen.  

Mbylljet e Kryqëzuara

Mbylljet e kryqëzuara shfaqen sapo nofullat e sipërme dhe të poshtme nuk janë në një linjë. Kjo vjen si rezultat i “mbylljes” së një ose më shumë dhëmbëve të nofullës së sipërme nga brenda dhe jo nga pjesa e jashtme të dhëmbëve të poshtëm – si procedurë normale. Kjo mund të shfaqet si në pjesën e përparme ashtu edhe në pjesën anësore të gojës suaj. 

Ky lloj keqformimi mund të shkaktojë prishje të dhëmbëve, sëmundje të mishrave të dhëmbëve apo edhe asimetri në fytyrën tuaj nëse shfaqet në moshën para adoleshencës dhe lihet i patrajtuar.

Mbivendosja e Dhëmbëve

Kur dhëmbët e sipërm mbivendosen dukshëm me dhëmbët e poshtëm, shfaqet hiperokluzioni (ose kafshimi i thellë). Kjo ndodh si rezultat i rritjes së zhvillimit të kockave në zonën e nofullës së përparme. Zakonisht, tek njerëzit dhëmbët e sipërm “mbrojtin” me saktësi dhëmbët e poshtëm, me pasojë që mes tyre mos të ekzistojë një mbështetje konvencionale e dhëmbëve të përparmë. 

Ndonjëherë hiperokluzioni lidhet me faktorë trashëgues gjatë kohës që zakonet e dëmshme intensifikojnë rritjen e kockave në pjesën e përparme të nofullave.

Ky lloj çrregullimi është më mirë të trajtohet në vitet e adoleshencës, duke qenë se më vonë mund të çojë në sëmundje periodontale, gërvishtje të ekstremiteteve të poshtme dhe dhimbje ose keqësimit të kyçeve temporomandibulare.  

Mbyllja e Kundërt e Kryqëzuar

Mbyllja e kundërt e kryqëzuar vjen si rezultat i daljes së dhëmbëve të poshtëm të përparmë në anën e largët të dhëmbëve analogë të sipërm. Zakonisht vjen si pasojë e moszhvillimit të nofullës së sipërme, në disproporcion të nofullës së poshtme, apo edhe shkrirjes së njërës dhe tjetrës. Mungesa e rrënjosur e dhëmbëve të sipërm mund të sjellë gjithashtu moszhvillim të nofullës së sipërme. 

Ky deformim pengon funksionin e zakonshëm të dhëmbëve tuaj të përparmë dhe molarëve, të cilët mund të çojnë në prishjen e dhëmbëve. Pas një periudhe kohe, mund të shkaktojë dhimbje apo edhe mosfunksionim të nyjeve temporomandibulare.

Cilat Janë Avantazhet e Drejtuesit Invisalign të Dhëmbëve?

Në një pozicion më të ulët, ne do të rendisim disa nga avantazhet që kanë Drejtuesit Invisalign:

 • Janë të padukshme
 • Ato hiqen lehtësisht nga pacienti, për shembull, në kohën e ngrënies ose në një takim të rëndësishëm
 • Pacienti ruan një higjienë orale perfekte, pasi mund t'i heqë ato gjatë larjes
 • Janë shumë të saktë në lëvizjet e tyre, të dizajnuara nga kompjuteri
 • Ato mund të bëjnë korrigjime të vogla në pozicionimin e dhëmbëve, si një hap i ndihmës së parë, për të vendosur më pas implante, kurora ose faseta porcelani.
 • Mundesi teper te vogla per shkeputjen e pajisjes.
 • Nuk ka nevojë për vizita mujore. Mundësia e takimit çdo 3 muaj ose edhe më shumë
 • Mungesa e rregullimeve/aktivizimeve mujore në gojë. Në vend që ortodonti të ndërrojë telat dhe/ose gominat në muaj në zyrën e mjekut, ju e ndërroni vetë membranën çdo 5 ditë në shtëpi.
 • Nuk është e nevojshme të “ndaloni” disa ushqime (gjë që ndodh me mbajtëset e fiksuara) si drithërat e forta, pastelët, arrat, kokoshkat, dhe kështu në vazhdim.
 • Vazhdimi pa probleme i trajtimit me Invisalign edhe gjatë periudhave të karantinës, shërbimit ushtarak, shtatzënisë, detyrimeve profesionale jashtë vendit etj., pa mundësinë e krijimit të emergjencave/nevojave.
 • Më pak kohë në karrigen dentare, pa pasur nevojë për aktivizime që kërkojnë kohë, siç është rasti me pajisjet e palëvizshme dhe veçanërisht me mbajtëset e gjuhës.
 • Më pak takime në zyrën e mjekut në total, duke shmangur udhëtimet e panevojshme
 • Trajtimi estetik është dukshëm më i mirë (më i matur) se ai me mbajtëse qeramike transparente të jashtme
 • Mund te kryeni rezonanca magnetike per trurin apo koken pa pasur probleme te metejshme.
 • Mundësia e trajtimit ortodontik në pacientët fobikë, në pacientët me diabet mellitus dhe në pacientët me alergji ndaj nikelit. Në përgjithësi, trajtimi indikohet për pacientët me një historik mjekësor që nuk do të lejonte përdorimin e një pajisjeje të palëvizshme ("tela të ngjitur") ose kushte mjekësore që i bëjnë të ndaluara vizitat e përsëritura në zyrën e mjekut.
 • Mundësi trajtimi ortodontik për këngëtarë dhe profesionistë të instrumenteve frymore

Përse Drejtuesit e Dhëmbëve Invisalign Janë një Opsion i Mirë në Shqipëri?

Para së gjithash, kostoja e Braces Invisalign në Shqipëri është 1/5 e kostos mesatare në vende dhe qytete të tjera në mbarë botën. Shqipëria ka çmimet më konkurruese për Drejtuesit Invisalign dhe në të njëjtën kohë i përmbahet të njëjtës cilësi me shërbimet e shtrenjta në tregun dentar europian apo atë të ballkanit. 

Zgjedhja e turizmit dentar për Invisalign në Shqipëri është një avantazh i madh. Ne i referohemi stomatologëve më të mirë të cilët janë të specializuar dhe ofrojnë një cilësi jashtëzakonisht të lartë shërbimesh me çmimet më konkurruese. 

Falë përvojës shumëvjeçare, të klinikave që ju sugjeron Dent Dinamo, mund të gjeni dentistë të besueshëm, të cilët do të ofrojnë mijëra zgjidhje dhe mundësi të përshtatshme për ju. Kjo vjen me qëllim të plotësimit të nevojave personale të secilit klient veçanërisht, duke e mbajtur atë të kënaqur me shërbimet dentare që ofrojnë klinikat në Shqipëri.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian