Whatsapp +44 7362 050623

Stomatologji Holistike në Shqipëri

Dent Dinamo është këtu për t'ju ndihmuar të gjeni klinikën më të mirë dentare në Shqipëri. Nëse keni nevojë të gjeni një klinikë dentare për planin tuaj të turizmit dentar, atëherë klinikat që ju sugjeron Dent Dinamo, ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dentare. Produktet dhe materialet e përdorura janë të cilësisë më të lartë. Kjo është arsyeja që higjiena orale si dhe shëndeti juaj i përgjithshëm është një çështje shumë serioze dhe e rëndësishme. Klinikat dentare përbëhen nga higjenistë dentarë të trajnuar mirë, të cilët ofrojnë gjithmonë një shërbim total të higjienës orale, për çdo klient individualisht.

Stomatologjia Holistike


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Ne ju garantojmë që trajtimet dentare që do të kryeni në çdo klinikë do të zgjasin një jetë pa pasur asnjë ndërlikim apo pa ju shqetësuar fare. Stafi dentar do të fillojë të dallojë nevojat tuaja si dhe historikun tuaj dentarë dhe punën së bashku me ju në mënyrë që të bëjë një plan të personalizuar të kujdesit dentar për ju. Investimi në kujdesin dentar është një nga gjërat më të rëndësishme që mund të vendosni të bëni. Në të njëjtën kohë, cilësia dhe çmimet janë gjithashtu gjërat kryesore. 

Në Dent Dinamo mund të drejtoheni në klinika të cilat kanë një shumëllojshmëri shërbimesh dentare dhe për pacientë të të gjitha moshave. Ekspertët dentarë kanë një trajnim të gjerë dhe një përvojë të lartë në të gjitha aspektet e fushës së stomatologjisë. Nëse jeni duke kërkuar shërbime dentare të standardeve dhe estetikës së lartë si dhe një staf të specializuar, atëherë jeni në vendin e duhur – Dent Dinamo ju drejton në opsionet më të mira të disponueshme të Stomatologjisë Holistike dhe çdo trajtimi tjetër dentar në Tiranë.

Çfarë Është Stomatologjia Holistike?

Ndërsa stomatologjia tradicionale fokusohet në zonën e zgavrës së gojë, stomatologjia holistike ekzaminon pacientin si një sistem në tërësi. Është një koncept alternativ i cili fokusohet në përdorimin e materialeve korrigjuese jo toksike për punën dentare, kirurgjinë periodontale jokirurgjikale për trajtimin e mishrave të dhëmbëve, radiografitë dixhitale me rrezatim të ulët dhe thekson simptomat e shumicës së infeksioneve dentare dhe shëndetin tonë të përgjithshëm.

Është një formë e mjekësisë plotësuese dhe alternative. Vitet e fundit, kjo lloj stomatologjie është rritur në popullaritet. Shumë njerëz tërhiqen nga qasja e saj holistike, së bashku me përdorimin e ilaçeve më natyrale. Stomatologjia holistike vë theks të madh në simptomat e infeksioneve dentare që shumica prej nesh nuk janë të vetëdijshëm për ndikimin që kanë në shëndetin tonë të përgjithshëm.

Përafërsisht, dentistët holistikë janë dentistë të përgjithshëm të cilët përdorin teknika holistike. Disa mund t'i kombinojnë këto teknika me metoda konvencionale. Por në përgjithësi, qasja e tyre ndaj kujdesit oral përfshin terapi alternative.

Stomatologjia holistike është një formë e stomatologjisë. Njihet gjithashtu si:

 • stomatologji alternative
 • stomatologji natyrale
 • stomatologji jo-konvencionale
 • stomatologji biokompatibile
 • stomatologji progresive
 • stomatologji e integruar

Kjo lloj stomatologjie i qaset kujdesit oral nga një këndvështrim holistik. Shqyrton sesi shëndeti oral ndikon në të gjithë trupin dhe anasjelltas.

Çfarë të Prisni nga një Vizitë Holistike Dentare?    

Vizita e parë për një qëllim holistik dentar është e njëjtë me çdo lloj vizite tjetër dentare. Dentisti do të ekzaminojë dhëmbët tuaj dhe ju do të bëni një radiografi të gojës për ta bërë më të lehtë për dentistin tuaj të vlerësojë shëndetin dhe mirëqenien tuaj të përgjithshme orale.

Përveç kësaj, do t'ju bëhen disa pyetje në lidhje me shëndetin tuaj oral dhe shëndetin e përgjithshëm. Nëse keni historikun tuaj mjekësore, ndonjë të dhënë të historikut të kaluar dentar ose ndonjë lloj tjetër të këtyrë dokumenteve – atëherë ato do të ishin të dobishme për planin tuaj të trajtimit stomatologjik.

Së fundmi, në fund të takimit tuaj dentar, stafi ynë do t'ju japi një vlerësim total të shëndetit tuaj dentar dhe do të diskutojë mënyra të ndryshme derisa të gjejmë më të përshtatshmen për të përmirësuar shëndetin tuaj oral dhe atë të përgjithshëm.

Cilat Janë Përfitimet e Stomatologjisë Holistike?

Ju mund të vendosni të zgjidhni Stomatologjinë Holistike nëse pikat e mëposhtme janë të rëndësishme për ju:

 • Ilaçe natyrale
 • Materialet biokompatibile
 • Mjekimi të plotë shëndeti
 • Shmangia e Merkurit ose Fluorit
 • Terapitë Alternative
 • Ofron trajtime të teknologjisë së lartë, minimalisht invazive
 • Përdorni materiale jo toksike
 • Duke u fokusuar në shkakun rrënjësor
 • Balancon kozmetikën dhe funksionin për rezultate afatgjata
 • Nuk do të keni dhëmbë të zinj
 • Nuk do të gërhisni më
 • Stomatologjia holistike fokusohet rreth shëndetit total të trupit tuaj
 • Është një trajtim i individualizuar në mënyrë që t'i përshtatet nevojave tuaja
 • Inkurajon shëndetin dhe shërimin optimal
 • Ju ndihmon të optimizoni sistemin tuaj imunitar
 • Ka një përdorim minimal të qetësuesve
 • Do të jeni më pak të ekspozuar ndaj çdo gjëje potencialisht të dëmshme
 • Stomatologjia holistike ka fokusin e saj në parandalimin
 • Fornisce un livello di cura individualizzato
 • Përdoren materiale dhe praktika të sigurta
 • Nuk përdoren produkte të forta, të tilla si mbushjet me fluor ose amalgamë argjendi
 • Përdor materiale të biodegradueshme
 • Ajo përpiqet të ofrojë kura dhe trajtime natyrale
 • Përdor teknologji të avancuar

Për Çfarë Arsye Stomatologjia Holistike Është një Alternativë e Rëndësishme në Shqipëri?

Kombinimi i pushimeve në një vend të bukur si Shqipëria dhe ofrimi i trajtimeve dentare më ekonomike por në të njëjtën kohë të barabarta krahasuar me vendet e tjera të botës perëndimore (Evropa Perëndimore dhe Amerika) çon në një kategori të re të quajtur “turizëm dentar”.

Turizmi Dentar është një industri e lulëzuar pasi shumë dentistë përpiqen që reputacioni i tyre të mbetet zgjedhja e tyre e parë për pacientët e huaj, kështu që ata punojnë për t'i tërhequr ata duke promovuar shërbime cilësore dentare. Pacientët dentarë marrin të njëjtat shërbime, pajisje dhe produkte nga i njëjti prodhues me çmime më të lira në Shqipëri. 

Avantazhet e trajtimit të pacientëve dentarë në Shqipëri krahasuar me vendet e tjera janë:

 1. cilësia e shkëlqyer e mjekëve të specializuar në krahasim me kolegët e vendeve të tjera
 2. certifikatat e marra nga organizatat ndërkombëtare të certifikimit
 3. qasja e stomatologëve shqiptarë ndaj pacientëve të tyre
 4. kostoja e ulët e shërbimeve të ofruara, e cila shpesh përbën 55% - 65% të kostos së trajtimit dentar në vendet e zhvilluara.

Përveç kësaj, është e mundur që specialitete të ndryshme stomatologjike të punojnë së bashku në të njëjtën zonë në mënyrë që të mund të përfundojnë trajtimin e pacientit në një kohë shumë të shkurtër. Gjithashtu, trajtimi dentar mund të përshtatet me disponimet dhe nevojat e pacientit, për të kombinuar pushimet me punën cilësore dentare.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian