Whatsapp +44 7362 050623

Kontaktoni me ekspertët tanë falas

Rreth Nesh

Ekipi ynë do t'ju japë një përgjigje të detajuar në lidhje me kërkesën tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Merrni një përgjigje nga profesionistët

Udhëzime për zgjedhjen e klinikave më të mira dentare

Ju mund të zgjidhni klinikën që ju duket më e mirë

A keni ndonjë pyetje? Një nga ekspertët tanë do t'ju ndihmojë  Duke klikuar butonin "Dërgoni" më poshtë, pranoj që një specialist i Dent Dinamo mund të më kontaktojë me mesazhe me tekst ose telefonata në numrin e telefonit të dhënë nga unë në lidhje me ofertat e Dent Dinamo dhe nuk kërkohet pëlqimi për të bërë një blerje. Informacioni juaj mblidhet dhe përdoret në përputhje me politikën e privatësisë.

  Mësoni për ne dhe misionin tonë

  Dent Dinamo

  Dent Dinamo është një direktori shumëkombëshe dentare që e bën të lehtë kërkimin e klinikave dentare me cilësi të lartë në Shqipëri. Ne ofrojmë planet më të mira për turizmin dentar, dhe trajtimet dhe shërbimet dentare më të përballueshme në Shqipëri, të ndjekura nga standardet më të larta të cilësisë dhe profesionalizmit. Ne ofrojmë një listë të klinikave dentare më të mira në Shqipëri, me shërbimet, vlerësimet dhe çmimet e listuara. Kështu që klientët mund të zgjedhin klinikën dentare më të besueshme dhe më të përshtatshme në Shqipëri më lehtë se kurrë. Misioni ynë është të ndihmojmë njerëzit të gjejnë trajtime dentare të përballueshme dhe të besueshme, në mënyrë që të buzëqeshim të gjithë së bashku!

  Përse Dent Dinamo?

  870+

  klientë në mbarë botën

  55+

  klinika shqiptare

  120+

  dentistë të çertifikuar

  slider
  slider
  slider
  slider
  slider
  slider
  <
  >

  Turizëm Dentar, Çfarë nënkuptojmë?

  Me turizmin dentar, nuk nënkuptojmë vetëm vizitoni një klinikë, të rregulloni dhëmbët dhe kaq. Do të thotë të kesh mundësinë të vizitosh Shqipërinë, të njohësh një kulturë të mahnitshme dhe njerëzit që janë tepër mikpritës & me zemër të ngrohtë. Duke vizituar atraksionet e mrekullueshme turistike, malet e larta, detet e mrekullueshme, kështjellat e bukura, duke provuar ushqime të mrekullueshme dhe gjithmonë duke buzëqeshur. Kjo është arsyeja pse ne i ndihmojmë njerëzit me paketat tona dentare. Duke e bërë kaq të lehtë dhe mikpritëse për ta gjithë këtë "udhëtim të buzëqeshur".

  Mëso më shumë

  Trajtimet dhe paketat kryesore

  “All on 4”(4 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
  Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
  Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
  Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
  Rekomandime turistike për Tiranën
  Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
  Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
  “All on 4”(6 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
  Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
  Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
  Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
  Rekomandime turistike për Tiranën
  Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
  Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
  “All on 4”(8 implante) me 12/14 dhëmbë të fiksuar zirkoni
  Transporti Aeroport-Hotel-Aeroport
  Rimbursimi i biletës së parë të avionit vetëm për pacientin
  Akomodimi në hotelin tonë për 5 netë qëndrimi (2 persona)
  Rekomandime turistike për Tiranën
  Proteza e përkohshme e lëvizshme ose fikse
  Ortopantomografia (2D) / Skaneri 3D CBCT
  Shiko të gjitha trajtimet

  Besuar dhe vleresuar nga qindra

  Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

  Pyetje të bëra shpesh

  Në cilat shtete operon Dent Dinamo?

  Dent Dinamo ofron shërbimet për njerëzit e Mbretërisë së Bashkuar, Francës, Italisë, Zvicrës dhe Belgjikës. Ne po punojmë për të shtuar më shumë vende në listën tonë.

  A mund të ofroni paketa dentare për mua dhe gruan time?

  Po, absolutisht. Ne mund të gjejmë ofertat më të mira për ju, të cilat përfshijnë fluturime falas dhe akomodim në hotel. Përveç marrjes së trajtimit më të mirë të mundshëm dentar, ju do të mbani shpenzimet tuaja në minimum.

  A ofroni shërbim taksi pas fluturimit në aeroport?

  Po, ne ofrojmë taksi premium nga aeroporti në hotel dhe nga hoteli në aeroport kur largoheni nga Shqipëria. Ju nuk keni nevojë të paguani asgjë shtesë për këtë lloj shërbimi pasi përfshihet në paketë.

  Suporti Live!
  sqAlbanian