Whatsapp +44 7362 050623

X-Ray Scanning in Albania – 3D Dental X-Ray

Edhe pse dentistët mund të kenë një pamje shumë të mirë të dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve, nuk mund të jetë e njëjta gjë kur ata përdorin pajisje, të tilla si rreze X dentare 3D. Të keni probleme me shëndetin tuaj oral do të thotë që nuk i keni kushtuar vëmendjen e duhur dhe ndonjëherë mund të jetë shumë e vështirë të zbuloni se ku është problemi dhe si mund ta zgjidhni atë. Rrezet X dentare janë tani të disponueshme dhe përdoren zakonisht nga shumica e dentistëve, për t'i ndihmuar ata të kuptojnë dhe të shohin se ku mund të jetë çështja e dhimbjes suaj. Megjithatë, është logjike që ato mund të jenë mjaft të kushtueshme.

X-rays Scanning


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Drejtoria e Dent Dinamo mund t'ju ofrojë specialistë në çdo fushë të shëndetit oral, të pajisur me teknikat më të mira teknologjike dhe imazherike. Ne mund t'ju ofrojmë ortodontët më profesionistë, në mënyrë që ata t'ju ndihmojnë dhe t'ju mbështesin në punën më të sigurt dhe më të shpejtë. Ne ju garantojmë një mjedis të sigurt dhe miqësor me buxhetin më ekonomik dhe me kosto të ulët. Dent Dinamo është një direktori për t'ju ndihmuar duke kontaktuar shërbimin e ekspertëve më të mirë dhe duke ju ofruar përfitimet e teknologjisë dixhitale. 

Çfarë është 3D Dentare X-Ray? 

Rrezet X Dentare 3D përkufizohen si struktura 3-dimensionale e indeve me imazhe me rezolucion të lartë dhe tregohet se janë shumë të dobishme në botën e shëndetit oral. Është një mënyrë që dentistët të kontrollojnë më mirë mishrat dhe dhëmbët tuaj dhe të bëjnë një vlerësim më të mirë të dhëmbëve dhe kafkës tuaj, në mënyrë që të zbulojnë komplikimet që keni, si dhe zgjidhjen për to. Ai është i pajisur për të marrë qindra imazhe në një skanim të vetëm, që do të thotë se nuk keni nevojë të rregulloni një makinë në vend për çdo imazh. Përdorimi i rrezeve X të dhëmbëve 3D do t'ju mbajë gjithashtu më të sigurt, pasi nuk përdor shumë rrezatim. Ekzistojnë lloje të ndryshme të rrezeve X dhe pjesa më e mirë është se dentisti duhet të vendosë se çfarë lloj ekspozimi duhet të përdorë ndaj pacientit, që do të thotë se nuk do të keni rrezik aq të lartë për shëndetin tuaj sa do të kishit me mjetet e tjera. 

Procedura shkon me hapa. Së pari, duhet të hiqni çdo lloj bizhuteri, syze ose çdo pajisje tjetër që mund të ndërhyjë në skanim. Më pas, duhet të qëndroni në një vend, në mënyrë që kamera të mund të fotografojë kokën tuaj ndërkohë që ju nuk lëvizni dhe jeni të ekspozuar ndaj sasive të vogla të rrezatimit, gjatë një periudhe shumë të shkurtër kohore, pasi e gjithë procedura zgjat rreth 10- 40 sekonda. Nuk ka gjasa që të keni nevojë për një rimarrje, pasi e para i jep dentistit tuaj informacionin e duhur për atë që ai/ajo ka nevojë. Kjo teknologji mund t'i ndihmojë ortodontët tuaj të përmirësojnë përvojën tuaj dhe t'ju bëjnë të ndiheni më rehat. 

Kush Ka Nevojë për X-Rrezet e Dhëmbëve 3D? 

Ka disa kushte që e bëjnë të nevojshme që dentistët të përdorin rreze X Dentare 3D për të siguruar diagnozën që ata mendojnë dhe për të krijuar një plan trajtimi posaçërisht për këtë. Kjo pajisje do të ndihmojë dentistin të shohë gjatësinë, lartësinë dhe gjerësinë e saktë të dhëmbit, pa ju shkaktuar ndonjë dhimbje. Klinikat përdorin këtë lloj radiografie për të parë detajet që ndikojnë në rrugët nervore, indet e buta, shëndetin e kockave dhe shumë faktorë të tjerë. Kjo do t'i ndihmojë ata të gjejnë trajtimin e duhur dhe më të sigurt për problemin që mund të keni. Përdorimi i këtij mjeti do të thotë që dentistët do të jenë në gjendje të zbulojnë herët edhe urgjencat dentare, me avantazhin e kursimit të një shume të madhe parash. Disa nga rastet që mund të përdoret janë:

 • Kirurgji rindërtuese
 • Vendosja e saktë e implanteve dentare
 • Vlerësimi i sinuseve, nofullës, zgavrës së hundës dhe kanaleve nervore
 • Përcaktimi i strukturës së kockave dhe orientimi i dhëmbëve
 • Planifikimi kirurgjik i dhëmbëve të impaktuar
 • Zbulimi, matja dhe trajtimi i tumoreve të nofullës
 • Diagnoza e çrregullimeve të kyçeve temporomandibulare 
 • Identifikimi i shenjave të hershme të sëmundjes dentare
 • Përgatitja për trajtime ortodontike

Benefitet e Rrezeve X Dentare 3D 

Saktësia diagnostike

Skanimet tredimensionale janë në gjendje të zbulojnë probleme që pajisjet e tjera thjesht nuk munden midis shumë llojeve të indeve, të tilla si infeksionet, anatomia jonormale e sinusit, mosfunksionimi i kyçeve dhe patologjia. Këto lloj sëmundjesh mund të vizualizohen dhe identifikohen lehtësisht përmes rrezeve X tredimensionale, të cilat i japin pacientit kohën e duhur për të marrë ndihmë dhe dentistit privilegjin për t'ju trajtuar sa më shpejt dhe pa rrezikun e lartë që do të vinte më pas. Çdo metodë tjetër nuk do të ishte aq efektive, gjë që do të bënte që ju të mos e trajtoni atë në kohën e duhur dhe ta përkeqësoni atë shumë. 

Rrezatime më të sigurta

Rrezatimet nga rrezet X janë frika më e madhe e shumicës së pacientëve pasi sasia e rrezatimit ndaj të cilit jeni të ekspozuar mund të jetë më e madhe se sa mund të durojë trupi juaj dhe mund t'ju çojë lehtësisht në kancer. Kjo mund t'ju bëjë të ndiheni shumë të parehatshëm dhe mund të mos jeni të hapur ndaj idesë, që do të thotë se nuk do të jeni në gjendje të merrni trajtimin që ju nevojitet. Megjithatë, me rrezet X 3D të dhëmbëve, specialisti juaj do të jetë në gjendje të vendosë sasinë e rrezatimit që duhet t'i ekspozoheni dhe nuk do të ketë asnjë rrezik për shëndetin tuaj. 

Kurseni kohën tuaj

Është vërtetuar se duke përdorur radiografi normale tradicionale, do t'ju duhet të bëni një fotografi në të njëjtën kohë dhe kjo normalisht do t'ju marrë shumë kohë nga programi juaj, pasi nëse diçka nuk shkon mirë, do t'ju duhet ta bëni përsëri ose të përsërisni gjithë procesi. Megjithatë, me skanime tredimensionale, mund të kurseni kohën tuaj. Ky lloj mjeti merr qindra imazhe në një skanim të vetëm, që do të thotë se edhe në momentin që diçka nuk shkon mirë, nuk do të keni nevojë ta përsërisni, pasi ka shumë të tjera që mund të përdorni. 

Rrezet X të personalizueshme

Rrezet X tredimensionale ju japin avantazhin që ju të zgjidhni mënyrën se si dëshironi të vendosni vendimin, sipas cilësisë që do të preferonit. Ky skanim mund të rrotullohet, përmirësohet, zmadhohet dhe shënohet në mënyrë që të keni një pamje më të mirë të të kuptuarit të çështjes dhe trajtimin më të mirë ose opsionin kirurgjik për ju. Kjo do të ndihmojë gjithashtu dentistët të parandalojnë që çdo problem të bëhet më i madh në të ardhmen. Kjo është diçka për të cilën radiografitë tradicionale nuk ju japin mundësinë për të vendosur. Rrezet X dydimensionale mund të vijnë vetëm me një ekspozim, duke i bërë dentistët shumë më të kufizuar. 

Pse Rrezet X Dentare 3D në Shqipëri janë një Zgjedhje e Shkëlqyer?

Dent Dinamo do të sigurohet që t'ju kontaktojë me ekipin më miqësor dhe të kualifikuar për t'ju ndihmuar të zbuloni problemin tuaj. Zyrat që do t'ju ofrojmë kanë mjetet kryesore në industri, në mënyrë që t'ju japin akses në shërbimet më të mira dentare për ju dhe familjen tuaj. Drejtoria jonë do të sigurojë që ju të merrni përvojën më të mirë të mundshme në klinikat me të cilat bashkëpunojmë. Ajo që ka rëndësi për ne është shëndeti juaj oral dhe rehatia personale dhe kjo është arsyeja pse ne do t'ju ndajmë me ekipin më të përkushtuar dhe të mirëtrajnuar të dentistëve. Ndonëse pajisjet dentare janë treguar mjaft të shtrenjta, Dent Dinamo nuk kujdeset vetëm që të keni shërbimin më të mirë, por edhe çmimet më të arsyeshme dhe të përballueshme. Ne jemi të vendosur t'ju ndihmojmë dhe udhëzojmë për çdo pyetje që do të keni derisa të sigurohemi që jeni të kënaqur me aktin e ndihmës që po merrni. Është shumë e rëndësishme që ju të dini se në çdo seancë ndiheni rehat dhe të lumtur, deri në atë të fundit që të merrni rezultatet tuaja përfundimtare dhe në fund të rifitoni besimin në pamjen tuaj. Sigurohuni që kur të vendosni të na besoni, do të kuptoni se në Tiranë, Shqipëri do të gjeni shërbimet më të mira dentare me rreze X. Sigurohuni që të na kontaktoni në emailin tonë info@dentdinamo.com që të mund t'ju ndihmojmë ose kontrolloni faqen tonë të internetit www.dentdinamo.com nëse mendoni se keni nevojë për më shumë informacion. www.dentdinamo.com if you feel like you need more information. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian