Whatsapp +44 7362 050623

Rimodelimi i buzëqeshjes në Shqipëri

Një buzëqeshje e thjeshtë zbulohet si kura për t'i bërë dhëmbët tuaj të duken jo vetëm më të shëndetshëm, por edhe më të shndritshëm dhe të rreshtuar drejtë. Rimodelimi i buzëqeshjes përkufizohet si procesi që përmirëson pamjen e dhëmbëve tuaj duke përmirësuar mishrat e dhëmbëve dhe nofullat. Për ta bërë këtë, dentistët duhet të ndjekin veprime të caktuara stomatologjike dhe pikërisht për këtë e bën më të rëndësishme për ju gjetjen e specialistit të duhur, në mënyrë që të parandaloni çdo dëmtim dhe problem të mëtejshëm.

Rimodelimi i buzëqeshjes


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Deri tani, të gjithë e dinë shumë mirë se gjëja e parë që të gjithë shohim kur takojmë dikë është buzëqeshja e tij. Kjo do të thotë se ka një domethënie dhe rëndësi të madhe për pamjen tuaj të përgjithshme, megjithatë, të kesh buzëqeshje perfekte kërkon vëmendjen dhe higjenën e veçantë. Është normale që shumica e njerëzve e shikojnë veten në pasqyrë duke kërkuar diçka që mund të mos përshtatet me tiparet e tyre, megjithëse tipari më i rëndësishëm janë dhëmbët tanë. Askush nuk do të dëshironte të shikonte dikë pa dhëmbë, ose me dhëmbë të thyer dhe kjo është arsyeja pse me përmirësimin e teknologjisë së lartë, ne kemi arritur në pikën që ju mund të krijoni një buzëqeshje dhe të dukeni po aq natyral si më parë. 

Dent Dinamo është një direktori që mund t'ju ndihmojë të gjeni dentistët më të duhur dhe të zbuloni se ku qëndron problemi saktësisht. Ndërkohë që mund të mendoni se lënia e një takimi me dentistë të mirë mund të jetë shumë e lehtë, në fakt është mjaft e vështirë të kontaktosh një specialistë në këto fusha specifike për të marrë rezultatet më të mira të mundshme. Kur zbuloni një gjendje të tillë, atëherë është normale mos të dëshironi të përfundoni me rezultate të këqija dhe të përfundoni me një buzëqeshje jo të kënaqshme dhe si rezultat, me siguri do të dëshironi të jeni në duar të sigurta. Dent Dinamo mund t'ju garantojë të gjeni dentistët më të aftë dhe t'ju sigurojë buzëqeshjen perfekte, në mënyrë që të shikoni veten dhe të ndjeni një kënaqësinë me dhëmbët tuaja.

Përpara se të filloni procedurën, duhet të lini një takim me dentistin në mënyrë që ai/ajo të mund të zbulojë gjendjen e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve tuaj, duke e lejuar atë të kuptojë dhe të vendosë se çfarë lloj procedure është e nevojshme. 

Në momentin që vendosni të vazhdoni me trajtimin, atëherë dentisti duhet të vlerësojë se si është gjendja e nofullës, dhëmbëve dhe rrënja e mishrave të dhëmbëve, ndërkohë që përdorin kombinime vizuale dhe rreze x-ray. Pas kësaj, është e nevojshme të krijon një model të dhëmbëve tuaj. Nëse ju mungojnë dhëmbët, atëherë zgjidhja është të përdorni implantet dentare për të mbushur boshllëqet, nëse dëshironi t'i bëni dhëmbët më të bardhë, atëherë duhet të përdorni zbardhimin profesional dhe nëse dhëmbët tuaj kanë hapësira, atëherë duhet të përdorni bonding për të mbushur hapësirën ose për të rregulluar dhëmbët e copëtuar ose të thyer dhe në këtë mënyrë do të kurseni edhe rrënjën dhe pulpin e dhëmbit tuaj. 

Kujt i Nevojitet Rimodelimi i Buzëqeshjes? 

Në momentin që vendosni të vazhdoni me trajtimin, atëherë dentisti duhet të vlerësojë se si është gjendja e nofullës, dhëmbëve dhe rrënja e mishrave të dhëmbëve, ndërkohë që përdorin kombinime vizuale dhe rreze x-ray. Pas kësaj, është e nevojshme të krijon një model të dhëmbëve tuaj. Nëse ju mungojnë dhëmbët, atëherë zgjidhja është të përdorni implantet dentare për të mbushur boshllëqet, nëse dëshironi t'i bëni dhëmbët më të bardhë, atëherë duhet të përdorni zbardhimin profesional dhe nëse dhëmbët tuaj kanë hapësira, atëherë duhet të përdorni bonding për të mbushur hapësirën ose për të rregulluar dhëmbët e copëtuar ose të thyer dhe në këtë mënyrë do të kurseni edhe rrënjën dhe pulpin e dhëmbit tuaj. 

Përfitimet e Rimodelimit të Buzëqeshjes

Përmirëson funksionin tuaj oral

Përmirësimi i buzëqeshjes është i njohur kryesisht për t'u dhënë njerëzve pamjen e buzëqeshjes që ata dëshirojnë, megjithatë ka rezultuar se është gjithashtu shumë i dobishëm për shëndetin tuaj oral. Për ta bërë më të kuptueshme, kur njerëzit përdorin ortodoncinë për të korrigjuar shtrembërimin, kjo i ndihmon edhe ata të krijojnë një kafshim më të lehtë dhe të padhimbshëm. Korrigjimet pa metale janë gjithashtu më të mira për shëndetin oral dhe është normale që kur njerëzit kanë një ndryshim të buzëqeshjes, ata priren të kujdesen shumë për dhëmbët e tyre në mënyrë që të mos kenë më probleme dhe ky është një avantazh për ta. 

Ju ndihmon të shijoni më shumë ushqimin tuaj

Është krejtësisht normale që kur keni shëndet të dobët dentar, dhëmbët tuaj do të dhembin më shumë kur hani ushqim specifik ose goja juaj do të ketë një shije të keqe çfarëdo që mund të hani, gjë që ju bën të ndiheni shumë parehatshëm dhe nuk ju lejon të vazhdoni të keni një rutinë siç do të kishit zakonisht. Sidoqoftë, në momentin që vendosni të përmirësoni shëndetin tuaj oral dhe dhëmbët tuaj fillojnë të jenë të qëndrueshëm në strukturën e tyre, atëherë, pa dyshim, do të gjeni kënaqësi të madhe në çdo kafshatë ushqimi që konsumoni.

Dhëmbët më të bardhë, buzëqeshja më e ndritshme 

Në ditët e sotme, pothuajse të gjithë duan të shkojnë në shtëpi me dhëmbë të bardhë dhe të shndritshëm, dhe sinqerisht, kjo është pikërisht ajo që do të arrihet me rregullimin e buzëqeshjes. Ajo që i bën njerëzit më të tërhequr nga kjo, është se ju jep një buzëqeshje të bardhë me pamje natyrale. Nuk ka rëndësi se çfarë lloj metode zgjidhni, qoftë fasetat, kurora qeramike apo zbardhimi i dhëmbëve, padyshim që do t'ju japë rezultatet përfundimtare të një buzëqeshje verbuese, e cila do t'ju bëjë të dukeni jo vetëm më tërheqëse, por edhe më të rinj, duke qënë se personat që kanë probleme me dhëmbët priren të jenë më të moshuar. 

Përmirëson dhe rrit besimin tuaj

 Nëse keni thyerje, boshllëqe ose shtrembërim, atëherë pritet që ju të mos ndiheni rehat duke buzëqeshur. Është vërtetuar se të kesh një buzëqeshje të ndritshme do të rrisë besimin tuaj dhe do t'ju bëjë të ndiheni më të sigurt në pamjen tuaj. Edhe pse shumica e njerëzve mund të mos e dinë, buzëqeshja është gjithashtu faktori i parë për të reduktuar stresin dhe për të përmirësuar efikasitetin e sistemit tuaj imunitar, gjë që do të ndihmojë gjithashtu në përmirësimin e humorit tuaj. Nëse nuk ndiheni rehat me buzëqeshjen tuaj, atëherë rimodelimi i buzëqeshjes do të ishte trajtimi i duhur për ju.

Pse Rimodelimi i Buzëqeshjes në Shqipëri Është një Zgjedhje e Favorshme?

Sot, njerëzit vuajnë gjithnjë e më shumë nga buzëqeshja e tyre, edhe pse zgjidhja për ta rregulluar është shumë e thjeshtë. Edhe pse çdo shtet ka politikat dhe çmimet e veta, Shqipëria dihet se ka kostot më të përballueshmet, edhe kur ju ndiqni një trajtim më të madh dhe të vështir. Megjithatë, duhet të jeni të vetëdijshëm se mund të mos keni informacionin e duhur për të kontaktuar me specialistët e kësaj fushe, por kjo është arsyeja pse Dent Dinamo është këtu.

Drejtoria e Dent Dinamo do t'ju garantojë rezultatet më të mira jo vetëm në një periudhë të shkurtër kohore, por edhe brenda kostos që ju duket i arsyeshëm. Detyra e drejtorisë sonë është t'jua lehtësojë procesin e trajtimit që ju nevojitet të ndiqni dhe njëkohësisht ne do të jemi pranë jush gjatë çdo seance për ta siguruar atë. Stomatologët që mund të gjejë për ju Dent Dinamo janë më të kualifikuarit dhe më të trajnuarit në Tiranë. Ekipet miqësore me të cilat ne bashkëpunojmë, do të sigurohen që t'ju ofrojnë një mjedis të rehatshëm gjatë kryerjes së seancave dentare dhe do t'ju garantojnë që kur të mbarojnë procedurat dhe të shikoni veten në pasqyrë, të keni buzëqeshjen më të ndritshme dhe të ndiheni të sigurt për veten dhe buzëqeshjen tuaj përsëri, dhe pa pasur asnjë dyshim! 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian