Whatsapp +44 7362 050623

Tela Dhëmbësh në Shqiperi

Dent Dinamo ka njohuritë dhe informacionin e nevojshëm, për t'ju lidhur me dentistët dhe ortodontët më të mirë për për tela dhëmbësh në Shqipëri dhe është gjithmonë brenda buxhetit që keni në dispozicion. Shëndeti oral sot, mund të jetë mjaft i kushtueshëm, por jo me Dent Dinamo. Ne jemi këtu për t'ju ofruar ekspertët më të talentuar, të trajnuar në universitetet më të mira që ju të merrni punën sa më profesionale dhe të jeni të kënaqur me përfundimet.

Tela Dhëmbësh


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Telat e dhëmbeve po perdoren cdo vit e me shume. Janë një metodë e thjeshtë pajisjesh, që ortodontët përdorin për të lëvizur dhe drejtuar dhëmbët tuaj. Në këtë mënyrë ata do të ndihmojnë në përmirësimin e funksionimit dhe pamjes së dhëmbëve tuaj, ndërsa telat janë një metodë për të garantuar shëndetin oral në afat të gjatë. Siç e dini me siguri, teknologjia dentare ka evoluar dhe është avancuar shumë, duke ju dhënë mundësinë që të zgjidhni edhe llojin e mbajtëseve që dëshironi, nga mbajtëset tradicionale të thjeshta metalike deri te telat qeramike. 

Puna që bëjnë telat e dhembeve është thjesht të bëjnë presion në dhëmbët tuaj, duke i ndihmuar ata të lëvizin ngadalë në drejtimin e duhur dhe duke bërë që kockat në nofullën tuaj të ndryshojnë ndërsa presioni hyn në fuqi. Kjo do të lejojë që dhëmbët tuaj të lëvizin së bashku me rrënjët e tyre. Telat dentare jo vetëm që do t'ju sigurojnë buzëqeshjen perfekte, por gjithashtu do t'ju ndihmojnë të funksionojnë më mirë dhe do të zvogëlojnë dhimbjen që mund të keni kur hani ushqimin tuaj. Nuk ka një moshë specifike për mbajtëset, megjithëse shumica e njerëzve priren të marrin mbajtëse gjatë fëmijërisë ose adoleshencës së tyre. Telat dentare ju sigurojnë rezultatet e një buzëqeshje mahnitëse dhe ju gjithashtu mund ta shihni vetë përparimin gjatë çdo seance. 

Kush ka Nevojë për Mbajtëse Dentare? 

Një pyetje e zakonshme që kanë njerëzit me probleme të shëndetit oral është se kur duhet të dini se ata kanë nevojë për mbajtëse dentare, megjithatë, duhet të kuptoni se mbajtëset trajtojnë gjendje të rënda, duke filluar nga nënkafshimet deri te kafshimet e kryqëzuara. Kur hidhni hapin dhe vendosni të vendosni tela, atëherë duhet të dini se telat më së shpeshti vendosen me kllapa në dhëmbët e përparmë dhe tela që shkojnë nga dhëmbi në dhëmb në të dyja anët e gojës. Periudha kohore që duhet të mbani mbajtëset varet nga lloji i gjendjes që keni, të cilën ortodonti juaj do ta zbulojë pasi t'ju kontrollojë. Pasi të hiqni telat, duhet të mbani një mbajtës gjatë natës për të mbajtur dhëmbët në pozicionin e tyre. Shumë herë, njerëzit kanë pasur nevojë për tela dentare, por nuk kanë qenë të vetëdijshëm për këtë dhe kjo u ka shkaktuar probleme. Nëse jeni diagnostikuar me një kafshim të tepërt, atëherë do të keni probleme, si mos pastrimi i dhëmbëve siç duhet dhe kjo mund të çojë në sëmundje të mishrave të dhëmbëve ose në prishje të dhëmbëve. Telat dentare janë treguar se ju ndihmojnë të përmirësoni shëndetin tuaj dhe të korrigjoni boshllëqet midis dhëmbëve apo edhe të mbyllni hapësirat ku dhëmbët tuaj janë hequr ose humbur. Ky trajtim mund të drejtojë nofullat e shtrembëruara ose të shtrembëruara, të parandalojë prishjen e dhëmbëve dhe t'ju lehtësojë nga dhimbja dhe zhurmat e klikimeve që shkakton goja juaj nëse nofulla juaj është e gabuar. Nëse ndiheni sikur keni ndonjë nga këto shenja, atëherë sigurohuni që të keni një takim me një dentist për të parandaluar ndonjë problem përpara se të përkeqësohet. 

Benefits of Dental Braces 

Benefitet e Telave Dentare

Kur nofulla ose dhëmbët janë të gabuar, atëherë kjo mund të ndikojë në aftësinë tuaj për të folur siç duhet dhe kur e dini origjinën strukturore të këtyre problemeve, duhet të siguroheni me kujdes dentar dhe ka shumë të ngjarë të vendosni tela. Për të kuptuar çështjen, duhet të vizitoni një dentist, që ai të përcaktojë problemin. Në momentin që dhëmbët tuaj do të rreshtohen, atëherë do të mund të filloni të flisni përsëri normalisht, me ndihmën e një logopedi dhe të rifitoni aftësinë tuaj për të shqiptuar saktë shkronjat dhe fjalët. 

Telat mund të drejtojnë dhëmbët e shtrembër dhe kafshimin joefektiv

Një nga arsyet më të zakonshme që ju mund të keni nevojë për tela, janë dhëmbët e shtrembër, dhe telat mund t'ju sjellin dobi dhe t'ju ndihmojnë me këtë çështje, megjithatë, duhet të siguroheni që ky është problemi duke vizituar dentistin. Këto dy kushte lehtë mund ta bëjnë përtypjen tuaj më të vështirë dhe të ndikojnë në tretjen tuaj. Ju duhet të bëni kontrolle tek një specialist i kësaj fushe dhe të kuptoni origjinën e problemit tuaj, megjithatë telat dentare mund të ndihmojnë në shtrirjen e dhëmbëve dhe nofullës tuaj, duke e lënë mënjanë këtë problem përgjithmonë. 

Telat ndihmojnë në parandalimin e erozionit të kockave 

Nëse dhëmbët tuaj janë të keqvendosur, atëherë kjo mund të çojë në presion të tepërt të ushtruar nga disa dhëmbë. Ky presion është shumë i rëndësishëm për stimulimin e rritjes së kockave dhe shtrembërimi i dhëmbëve tuaj mund të rezultojë në erozionin gradual të kockës së nofullës dhe në mungesë stimulimi, i cili nuk funksionon siç duhet dhe nuk ushtron presionin e nevojshëm në kockë. Megjithatë, telat dentare mund të sigurojnë që dhëmbët tuaj të pozicionohen siç duhet. Kjo do të ndihmojë në ushtrimin e presionit të duhur në të gjithë dhëmbët tuaj. 

Telat mund të zvogëlojnë rrezikun e dëmtimit të dhëmbëve

Ka aksidente specifike, të cilat mund të përfundojnë me copëtimin ose kërcitjen e një dhëmbi, kryesisht kur bëni sport ose rrëshqitje dhe rrëzim. Pasi të ndodhë kjo, ka shumë të ngjarë të lëndoheni dhe disa nga dhëmbët tuaj mund të dalin më shumë se të tjerët. Megjithatë, të kesh tela dentare do të thotë që dhëmbët tuaj do të jenë në linjë dhe kjo nuk do të lejojë që dhëmbi juaj të dalë nga goja. Kjo do t'ju japë më shumë siguri se kur keni një aksident, nuk do të keni të njëjtin rrezik për të dëmtuar një dhëmb. 

Pse Telat Dentare në Shqipëri janë një Zgjedhje e Shkëlqyer? 

Shëndeti oral ka dëshmuar se ka shumë pasoja kur nuk u jepni dhëmbëve kujdesin dhe trajtimin e duhur. Megjithatë, në ditët e sotme ka shumë zgjidhje për çdo problem që mund të keni dhe gjithçka që ju nevojitet është të gjeni dentistin e duhur për t'ia lënë vetes. Dent Dinamo është pikërisht drejtoria për t'ju ofruar këtë. Ne kemi bashkëpunuar prej kohësh me dentistët më të jashtëzakonshëm dhe jemi këtu për t'ju ndihmuar me problemet që ju shqetësojnë. Të gjithë duan të kenë dhëmbë të drejtë dhe një buzëqeshje të mrekullueshme, por dihet që kujdesi dentar ka shpenzimet e veta dhe ndonjëherë mund të jetë mjaft i shtrenjtë, megjithatë Shqipëria ka pasur gjithmonë çmimet më të mira dhe ofron trajtimet më të mira. Dent Dinamo bashkëpunon me specialistët më të mirë të shëndetit të dhëmbëve dhe ju jep mundësinë për të marrë rezultatet më të mira. Nëpërmjet çdo seance, ju do të jeni në gjendje të shihni se si përmirësohet shëndeti juaj oral dhe nëse gjithçka po shkon sipas kërkesës tuaj. Drejtoria Dent Dinamo garanton se do t'ju ofrojë dentistët më të jashtëzakonshëm, në varësi të problemeve tuaja dhe me çmimet më të përballueshme. Kur trajtimi juaj të ketë mbaruar, do të kuptoni se shëndeti juaj i përgjithshëm do të jetë më i mirë dhe do të qëndrojë i tillë për gjithë jetën. Na kontaktoni tani në emailin tonë info@dentdinamo.com ose kontrolloni faqen tonë të internetit: www.dentdinamo.com për më shumë informacion. info@dentdinamo.com or check our website: www.dentdinamo.com for more information. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian