Whatsapp +44 7362 050623

Kirurgji Orale dhe Maksilofaciale në Shqipëri

Dent Dinamo zgjedh Klinikat Dentare më të mira për kirurgji orale dhe maksilofaciale në Tiranë, Shqipëri. Në klinikat që sugjeron Dent Dinamo mund të gjeni një staf tërësisht të specializuar, i cili ofron shërbimet e tij për të gjithë pacientët, shqiptarë dhe të huaj. Klinikat janë të pajisura me Kirurgë Oral dhe Maksilofaciale të trajnuar mirë vazhdimisht, si dhe specializohen dhe ndjekin seminare specifike për t'u informuar për zhvillimet më të fundit në fushën e specialitetit të tyre.

Oral & Maxillofacial Surgery


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Stomatologët që ju rekomandon Dent Dinamo janë në gjendje të diagnostikojnë dhe trajtojnë gjendjet e zakonshme, por mbi të gjitha, gjendjet patologjike më të rralla që lidhen me zgavrën e gojës, nofullat dhe fytyrën, si dhe çdo zgjatim në kokë dhe qafë duke përdorur teknikat më moderne dhe të avancuara. Në Shqipëri mund të gjeni klinika të pajisura me staf mjekësor, stomatologjik dhe infermieror me përvojë dhe shumë të trajnuar.

Objektivi kryesor i Dent Dinamo është të mbulojë të gjithë gamën e operacioneve që kryhen në këtë fushë specializimi. Nëse jeni duke kërkuar për klinikat dentare më të organizuara që performojnë me teknika inovative dhe çmime të përballueshme, atëherë Dent Dinamo mund t'ju ndihmojë të zbuloni klinikën që plotëson të gjitha kriteret tuaja. Kirurgët Oral dhe Maksilofaciale që bashkëpunojnë me Dent Dinamo-n, kanë njohuritë më të mëdha dhe vijnë me zgjidhjet më të mira dentare në një kohë të shpejtë. 

Çfarë Është Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale?

Kirurgjia orale dhe maksilofaciale, është një specialitet stomatologjik që merret me diagnostikimin dhe trajtimin kirurgjik të sëmundjeve, dëmtimeve dhe defekteve të gojës, nofullës dhe strukturave përkatëse të njeriut. Procedura më e zakonshme e kirurgjisë orale është heqja e dhëmbit. Probleme të tjera dentare që kërkojnë ekspertizën e një kirurgu oral përfshijnë trajtimin e cisteve (qeskave të lëngshme ose gjysmë të ngurta), tumoreve, lezioneve dhe infeksioneve të gojës dhe nofullës.

Kirurgjia Orale Maksilofaciale është një fushë e specializuar e kirurgjisë, e cila merret me patologjitë e gojës, nofullës dhe fytyrës, si keqformime dhe neoplazi. Kirurgjia Orale Maksilofaciale është i vetmi specialitet që kërkon dy diploma dhe dy licenca për të ushtruar mjekësi dhe stomatologji. Ky fakt, në kombinim me specializimin pesëvjeçar të kirurgjisë spitalore, i ofron Kirurgut Oral Maksilofacial ekspertizën e nevojshme për trajtimin e sëmundjeve kirurgjikale në zonën komplekse anatomike dhe nozologjike të gojës, nofullave dhe qafës.

Kirurgu maksilofacial është një mjek, detyra e të cilit është të hetojë dhe trajtojë sëmundjet e nofullës dhe fytyrës. Kirurgu maksilofacial është specialiteti mjekësor më i populluar, por në të njëjtën kohë kompleks, ditët e sotme. Fytyra e një personi është karta e tij, është pamja që përcakton personalitetin dhe ofron një sërë funksionesh jetësore. Mjeku merret me trajtimin e lungëve, peristaltikës, daljes së vështirë të dhëmbëve, inflamacionit të gjëndrave të pështymës dhe sinuseve jonormale. Ai ndihmon në trajtimin e dëmtimeve të skeletit të fytyrës, tumoreve në kockat e nofullës, anomalive gjenetike, patologjive dhe deformimeve.

Kur Rekomandohet Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale?

Ju mund të gjeni shumë klasifikime të ndryshme të operacioneve orale dhe maksilofaciale. Për të dhënë një shembull, implantet dhe heqjet e dhëmbëve. Ju duhet të kërkoni një operacion oral dhe maksilofacial, si pasojë e:

 • Dëmtimeve aksidentale
 • Sëmundjeve
 • Traumave
 • Çështjeve periodontale
 • Deformimeve
 • Humbjeve të dhëmbëve
 • Kariesit Dentar
 • Tumoreve të kokës dhe qafës
 • Frakturava të kockave të fytyrës
 • Çështjeve të nofullës së kyçeve
 • Tepër ose nën kafshimit
 • Implante
 • Përmirësimit të përshtatjes së protezave
 • Problemeve të gjumit dhe të frymëmarrjes
 • Kancerit 
 • Dhëmbëve të impaktuara

Cilat Janë Avantazhet e Kirurgjisë Orale dhe Maksilofaciale?

Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale, sjell shumë përfitime në jetën e njerëzve. Më poshtë do të gjeni disa nga përfitimet e theksuara:

 • Parandalimi i çdo dëmtimi të rëndësishëm në disa raste mund të nevojitet një operacion oral për të vazhduar, nëse keni një problem i cili është progresiv. Për fat të mirë, në ato raste, indi juaj i humbur mund të zëvendësohet me një shartim kockash, në mënyrë që problemi juaj të mbahet në faza normale dhe të mos lejohet që të përparojë dhe të shkaktojë dëme të konsiderueshme.
 • Përtypja Kirurgjia maksilofaciale mund t'ju ndihmojë të lehtësoni çdo problem të përtypjes ose gëlltitjes që mund të përjetoni për momentin.
 • Fjalimi Nëse keni një shtrembërim të gabuar të dhëmbëve, atëherë kjo mund të ndikojë në të folurit tuaj. Në këtë rast, kirurgjia maksilofaciale mund të përmirësojë mënyrën e të folurit tuaj dhe të parandalojë çdo shqetësim tjetër të rëndësishëm.
 • Gjumi Nëse keni një nofull që është e zgjatur nga ana e jashtme ose e future nga ana e brendshme, atëherë ju jeni një frymëmarrës nga goja dhe mund të keni probleme me frymëmarrjen ose gjumin. Pas operacionit, ju mund të pushoni dhe të keni një mënyrë jetese më produktive.
 • Dhimbje kyçesh Nëse jeni duke përjetuar ndonjë dhimbje kronike të nofullës si pasojë e një nofulle të parregulluar, atëherë mund ta lehtësoni këtë lloj dhimbjeje me kirurgji maksilofaciale. 
 • Dhimbje koke në shumicën e rasteve, një nofull e gabuar ju bën të ndjeni dhimbje ose të keni dhimbje koke të forta. Ju mund ta eliminoni këtë dhimbje me një operacion korrigjues të nofullës dhe mjeku juaj mund t'ju përshkruajë më pak ilaçe kundër dhimbjes.
 • Vënia e dhëmbëve Pasi të korrigjoni nofullën në pozicionin e duhur, atëherë edhe dhëmbët tuaj do të përfitojnë nga kjo. Ato automatikisht do të rreshtohen në pozicionin e duhur.
 • Pamja Korrigjimi i nofullës suaj do të rrjedhë në një pamje të përmirësuar dhe tërheqëse të fytyrës. Kjo do t'ju lejojë të keni një vetëbesim të rritur.
 • Parandaloni humbjen e dhëmbëve Nëse kryeni një operacion oral, në kohën e duhur, atëherë kjo mund t'ju ndihmojë të parandaloni çdo humbje dhëmbi dhe gjithashtu të rivendosni dhëmbët tuaj, në pjesën më të madhe nëse këta të fundit kanë humbur për shkak të një dëmtimi ose ndonjë lloj infeksioni.
 • Arritni një zëvendësim afatgjatë të dhëmbit Nëse keni humbur një dhëmb apo edhe një protezë, atëherë mund të rivendosni kurorën e dhëmbit tuaj, por nuk mund të zëvendësoni rrënjët e tij. Kur vendosni të zëvendësoni dhëmbët tuaj me një operacion oral, kjo do të thotë që ju zëvendësoni të gjithë dhëmbin me një implant dentar dhe rindërtoni një zgjidhje të vazhdueshme dhe të qëndrueshme.
 • Trajtoni problemin dhe jo simptomat Me kirurgjinë orale ju keni mundësinë të nënvizoni problemin aktual që po ndikon në shëndetin tuaj oral, në vend që të merreni vetëm me simptomat që janë shfaqur. 

Pse Kirurgjia Orale dhe Maksilofaciale Është një Opsion i Konsiderueshëm në Shqipëri?

Kur vendosni të zgjidhni turizmin dentar në Shqipëri atëherë kjo zgjedhje është e barabartë me shërbimet më të mira dentare si dhe me çmimet më ekonomike, në të njëjtën kohë. Fenomeni i turizmit dentar po lulëzon këto ditë. Kjo vjen si rezultat i çmimeve të përballueshme dhe me kosto të ulët që kanë klinikat dentare në Shqipëri, por edhe nga përmbajtja cilësore e shërbimeve dhe trajtimeve dentare që ofrojnë në vazhdimësi.

Në Shqipëri mund të gjeni klinika të cilat drejtohen nga stomatologë me përvojë dhe të specializuar të cilët ofrojnë çmimet më konkurruese në tregun e stomatologjisë. Cilësia e shërbimeve të ofruara është padyshim më e madhja dhe më e besueshme që mund të gjeni ndonjëherë. Produktet që disponojnë klinikat dentare në Shqipëri janë të certifikuara dhe materialet dentare të përdorura janë të cilësisë më të lartë.

Shqipëria është aktualisht protagoniste e turizmit dentar, falë cilësisë së shërbimeve dentare dhe çmimeve të përballueshme në krahasim me tregun e stomatologjisë në mbarë botën. E fundit, por jo më pak e rëndësishme, teknikat e kirurgjisë orale dhe maksilofaciale në Tiranë, Shqipëri dallohen nga qasja e personalizuar e të gjitha fazave të procesit të trajtimit dentar. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian