Whatsapp +44 7362 050623

Implante All on 6 në Shqipëri

Jeni duke kërkuar për klinikën dentare më të përshtatshme në Shqipëri? Dëshironi të jeni të sigurt se do të kujdeseni nga stafi stomatologjik më i trajnuar? Atëherë, Dent Dinamo është këtu për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave tuaja. Procedurat All on 6 në Shqipëri, është një metodë rehabilitimi me implante, e cila i ofron pacientit rehabilitim të palëvizshëm në ditën e vendosjes së implantit ose në një moment të mëvonshëm. Rezultati përfundimtar shpërblen pacientin, duke ofruar një restaurim të shkëlqyer funksional dhe estetik.

Të gjitha në 6


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Çfarë janë Implantet All on 6?

Koncepti i protezës All-on-6 u zhvillua nga profesionistë, të cilët e bazuan praktikën e tyre në aplikimin e teknologjisë në katër implante dhe morën parasysh përvojën e përdorimit të një implanti bazë. Ky lloj protokolli plotësohet me gjashtë implante.

Ndryshe nga të gjitha indikacionet për trajtim u zgjeruan: proteza kryhet në një mjedis atrofi kockor dhe prania e periodontitit ose osteomielitit të nofullës. Pirja e duhanit nuk është një kundërindikacion. Në përgjithësi, të dy teknologjitë janë të ngjashme.

Karakteristikat e Veçanta të Implanteve All on 6

 1. Për protezën e dhëmbëve të plotë përdoren 6 implante dentare (4 implante janë të fiksuara në kënd në zonat anësore dhe 2 të tjera - pingul me zonën frontale).
 2. Proteza vendoset 2-3 ditë pas implantimit.
 3. Implantimi i implanteve All on 6 kryhet me resorbim kockor të moderuar ose të rëndë.
 4. Implantet - një pjesë me një kllapa, këndi i së cilës zgjidhet veçmas dhe mund të rregullohet pas implantimit të "vidave".
 5. Implanti mund të vendoset në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbëve dhe vendosjen e “vidave” në të njëjtën hapësirë.
 6. Teknologjia e protezës All-on-6 është një zgjidhje me kosto më efektive sesa implantimi konvencional dhe All-on-4 në teknikën origjinale.

Kush është Kandidati i Duhur për Procedurën e Implantit All on 6?

Kandidati ideal për implantet dentare All on 6, ka shëndet të mirë të përgjithshëm dhe oral. Kocka adekuate në nofull është thelbësore për të mbështetur implantin, dhe kandidatët idealë kanë mishrat e dhëmbëve të shëndetshëm dhe nuk kanë sëmundje periodontale.

Implantet dentare janë të lidhura ngushtë me mishrat e dhëmbëve dhe kockën e poshtme të gojës. Pra, sëmundjet kronike infektive që përfshijnë këto inde si periodontiti mund të ndikojnë në osteointegrimin e implanteve dentare.

Cilat janë Përfitimet e Implanteve Dentare All on 6?

 • Procedurë më pak invazive
 • Procedurë më e shkurtër
 • Parandalon çdo humbje kockore
 • Korrigjon çdo problem të të folurit që mund të keni
 • Nuk kufizon konsumimin e ushqimit ose dietën tuaj
 • Ofron një përmirësim të shpejtë
 • Do të shijoni ushqyerjen dhe të folurën në një mënyrë komode
 • Nuk keni nevojë për proteza të lëvizshme
 • Shërim të shpejtë 
 • Rezultatet afatgjata
 • Ofron aftësinë për të ngrënë të gjitha llojet e ushqimeve
 • Përmirëson shëndetin tuaj oral
 • Mund të rifitoni plotësisht një buzëqeshje të bukur
 • Përfitimi i dhëmbëve të fortë, të rehatshëm dhe funksional
 • Pamja natyrale e gojës suaj
 • Parandalon degradimin e kockave
 • Fiksim i përhershëm 
 • I integruar mirë

Procedura e Vendosjes së Implanteve All on 6

1st appointment

 • Marrja e një historiku mjekësor-stomatologjik
 • Ekzaminimi klinik – Ekzaminimi radiologjik – Vlerësimi
 • Diskutim me pacientin për të shprehur pritshmëritë e tij dhe për të vendosur qëllime
 • Marrja e gjurmëve të gishtërinjve për ndërtimin e kallëpeve të studimit dhe splintës kirurgjikale (udhëzues)
 • Shkrep fotografi

Takimi i 2

 • Vlerësimi i mëtejshëm i të dhënave të marra nga ekzaminimi klinik-radiografik dhe studimi i mostërave
 • Diskutimi i një plani trajtimi të propozuar dhe pranimi nga pacienti
 • Trajtimi para-kirurgjikal (nëse nevojitet), si për shembull, trajtimi i mishrave të dhëmbëve
 • Udhëzime para implantimit

Takimi i 3

 • Vendosja e implantit

Takimi i 4

 • Heqja e qepjeve

Takimi i 5-të - (2-4 muaj pas vendosjes së implantit)

 • Zbulimi i implanteve

Takimi i 4-t

Takimi i 4-t  

 • Imprintet
 • Regjistrimet dhe testet ose ekzaminimet

Takimi i 4-t

 • Vendosja e Riparimit

Pse të Zgjidhni Dent Dinamo-n për Procedurën tuaj të Implantit All on 6?

Implantet dentare janë një zgjidhje dentare jashtëzakonisht efikase në fazën afatgjatë, për dhëmbët që mungojnë, të cilët ofrojnë zgjidhje për problemet e zakonshme dentare. Me metodën e implanteve dentare All-on-6, pacienti mund të ketë dhëmbë estetikë por edhe funksionalë të cilët në shumë raste mund të ndërtohen dhe vendosen në një vizitë të vetme.

Vendosja e implanteve dentare në zyrën tonë është e kompletuar me pajisje moderne prerëse që ofrojnë relaksim të indeve për prerje të pastër dhe rikuperim më të mirë. Në rast humbje kockore ekziston mundësia e rigjenerimit të zonës me metodën PRP (Platelet Rich Platelet). Stafi ynë profesional do të zgjedhë gjithmonë trajtimin më të përshtatshëm me implantet dentare për secilin prej pacientëve tanë.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

A mund t'i Zëvendësoj të gjithë Dhëmbët e mi Natyralë me Implante Dentare?

Nëse ju mungojnë të gjithë dhëmbët, mund t'i zëvendësoni me implante (Dhëmbët në një ditë, All on 4, All on 6). Për këtë qëllim, një urë ose protezë do të vendoset mbi implantet. Restaurimi protetik do të zëvendësojë jo vetëm dhëmbët që mungojnë, por edhe mishrat e dhëmbëve të humbur, duke rezultuar në mbështetje më të mirë të buzëve dhe faqeve.

A kam Nevojë për Anestezi të Përgjithshme për Vendosjen e Implantit Dentar?

Anestezia e përgjithshme nuk kërkohet për vendosjen e implantit. Anestezia lokale në vendin e operacionit është e mjaftueshme. I gjithë procesi përfundon pa dhimbje.

Si të Kujdesemi për Implantet Dentare?

Implantet dentare kërkojnë të njëjtin kujdes si dhëmbët natyralë, duke përfshirë pastrimin e dhëmbëve, pastrimin e dhëmbëve me fill dentar si dhe ekzaminimet e rregullta dentare.

A është e Mundur që Implantet Dentare të Refuzohen?

Titani i pastër, nga i cili krijohen implantet moderne, është një metal që përdoret prej shumë vitesh në Mjekësi (ortopedike, kardiokirurgjike) sepse është plotësisht biokompatibël dhe nuk mund të eliminohet nga trupi.

Për këtë arsye, kur implantet dentare vendosen në mënyrë korrekte dhe aty ku tregohet, kanë një shkallë suksesi më të madhe se 95%.

Edhe në rastin e rrallë që një implant dentar nuk vendoset, kocka e nofullës mbetet e paprekur dhe pas pak mund të vendoset një implant tjetër në të njëjtin vend.

Sa të Dhimbshme janë Implantet Dentare?

Pacientët që kanë pasur implante dentare raportuan siklet minimal ose aspak të pakëndshme gjatë procedurës së implantimit, e cila kryhet nën anestezi lokale. Pas vendosjes, pacientëve u jepen analgjezik antiinflamator si dhe mbulim me antibiotikë për disa ditë në mënyrë që të mos ndjejnë shqetësimin më të vogël.

Çfarë Duhet të Pres pas Vendosjes së Implanteve Dentare All on 6?

Siç e dini, dhëmbët tuaj kërkojnë kujdes oral në shtëpi dhe kontrolle të rregullta dentare. Implantet dentare janë si dhëmbët tuaj dhe kërkojnë të njëjtin kujdes. Pra, për të mbajtur implantet tuaja të pastra dhe pa pllakë dentare, larja me furçë dhe me fill dentar janë thelbësore!

Pas trajtimit, do të keni nevojë për ekzaminime të rregullta për të kontrolluar shëndetin e dhëmbëve, mishrave të dhëmbëve si dhe implanteve.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian