Whatsapp +44 7362 050623

Riformimi dhe Konturimi i Dhëmbëve në Shqipëri

Nëse jeni duke menduar të bëni një konturim dentar të dhëmbëve, atëherë duhet të dini se riformimi i dhëmbëve në Tiranë ka çmimet më të përballueshme si dhe cilësinë më të lartë të trajtimeve të kujdesit dentar. Stomatologët mbledhin të gjithë informacionin e nevojshëm dhe të vlefshëm për të krijuar një buzëqeshje perfekte e cila me siguri do t'i plotësojë apo edhe do t'i tejkalojë pritshmëritë tuaja. Çdo klinikë shpenzon mjaftueshëm kohë për të dëgjuar me dëshirë dëshirat tuaja dentare dhe rezultatin që po ëndërroni të keni për të arritur një buzëqeshje të mrekullueshme.

Konturimi i dhëmbëve


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Objektivi kryesor i klinikave me të cilat Dent Dinamo bashkëpunon, është të vijojë me siguri absolute në punën e dëshiruar përfundimtare. Klinikat dentare janë të pajisura me teknologjinë më të fundit dhe të organizuara deri në detaje. Do t'ju ofrohen shërbime të standardit më të lartë në fushën e stomatologjisë dhe pa asnjë komplikim. Ne tregojmë kujdes intensiv për secilin pacient në veçanti. Të gjithë stomatologët që sugjeron Dent Dinamo, kanë përvojë të gjerë në fushën e stomatologjisë dhe ofrojnë metoda të kombinuara që dallojnë nga çdo klinikë tjetër dentare. 

Çfarë Është Riformimi dhe Konturimi i Dhëmbëve?

Riformimi i dhëmbëve ose konturimi i dhëmbëve është një procedurë dentare kozmetike e cila mund të quhet gjithashtu odontoplastikë, zhveshje ose zbehje. Meqenëse ky proces përfshin heqjen e sasive të vogla të smaltit të dhëmbit njihet edhe si enameloplastikë. Kjo ndodh për të ndryshuar pamjen e formës, gjatësisë apo edhe sipërfaqes së dhëmbit. Riformimi i dhëmbëve ose konturimi i dhëmbëve mund të rregullojë një gamë të gjerë çështjesh dhe problemesh dentare, të cilat përfshijnë dhëmbët e copëtuar, të krisur ose të shtrembër.

Dentisti juaj do të marrë në konsideratë dhe do të dallojë zonat kritike të dhëmbëve tuaj ku nevojitet riformimi dhe minimizimi i madhësisë në mënyrë që të ndryshojë formën e tyre. Madje heqja e disa milimetrave të smaltit mund të bëjë një ndryshim të madh në pamjen, ndjesinë dhe funksionimin e dhëmbëve tuaj. Pasi të formohet një dhëmb, atëherë sipërfaqja e tij do të lëmohet në mënyrë që të jetë e barazvlefshme me nivelin e mëpashtem.

Për arsye se riformimi mund të mos ketë nevojë të kryhet, forma e dhëmbëve është zakonisht një alternativë më e përballueshme se çdo trajtim tjetër stomatologjik estetik. Zakonisht mund të kryhet shpejt dhe pa dhimbje, pa pasur nevojë për anestezi, sepse dentisti juaj ka pak ndërhyrje në dhëmbin tuaj dhe konkretisht vetëm në smalt.

Kur Rekomandohet Riformimi dhe Konturimi i Dhëmbëve?

Riformimi dhe konturimi i dhëmbëve është alternativa më e mirë për njerëzit që thjesht kanë nevojë për disa rregullime ose korrigjime të vogla në mënyrë që të përmirësojnë sipërfaqen dhe ndjesinë e dhëmbëve të tyre. Megjithatë, riformimi dhe konturimi i dhëmbëve nuk janë të përshtatshme për njerëzit që kanë dhëmbë të prishur, kanale rrënjësh ose mishra jo të shëndetshëm.

Në raste të veçanta, riformimi i dhëmbëve dhe konturimi i dhëmbëve janë hapi fillestar drejt një detyre më të gjerë të stomatologjisë kozmetike. Procedura të tilla si fasetat dentare veneers, zbardhimi i dhëmbëve dhe zgjatja e kurorës mund të kryhen muaj ose vite pas riformimit të dhëmbëve dhe konturimit të dhëmbëve.

Përkundër kësaj, nëse keni një tendencë për të shmangur kohën dhe shpenzimet e stomatologjisë kozmetike, atëherë riformimi i dhëmbëve dhe konturimi i dhëmbëve mund të jenë thjesht bileta juaj për një buzëqeshje të jashtëzakonshme.

Ka disa avantazhe të riformimit të dhëmbëve dhe konturimit të dhëmbëve. Më poshtë do të gjeni disa prej tyre:

Kostoja 

Është një mënyrë ekonomike për të korrigjuar pamjen e dhëmbëve tuaj. Metoda në përgjithësi ka një kosto në varësi të asaj se sa punë kërkohet të bëhet. Nëse defekti ka ndodhur si rezultat i një dëmtimi aksidental, sigurimi juaj mund të mbulojë një pjesë të shpenzimeve dentare.

Pa Dhimbje

Duke pasur parasysh faktin se vetëm smalti i jashtëm hiqet gjatë riformimit të dhëmbëve dhe konturimit të dhëmbëve, zakonisht nuk ka bezdi apo dhimbje gjatë procedurës si dhe nuk kërkohet anestezi.

Përmirëson Shëndetin e Dhëmbëve

Heqja e kllëfit / fasetës së vogël dhe papërsosmërive të tjera ku mund të grumbullohen gurët dhe pllakat zvogëlon rrezikun e sëmundjeve të mishrave të dhëmbëve.

Zëvendësues i Mundshëm i Telave të Dhëmbëve

Në shumë raste, riformimi i dhëmbëve dhe konturimi i dhëmbëve mund të zëvendësojnë telat, pasi ato i bëjnë dhëmbët të duken pak më të drejtë dhe eliminojnë mbivendosjet e vogla.

Më e Lehtë për të Pastruar Hapësirat Midis Dhëmbëve tuaj

Çrregullime të vogla ose mbivendosje mund të lejojnë zhvillimin e gurëzave dhe pllakave. Konturimi i dhëmbëve mund të eliminojë mbivendosjen që mund të mbajë mikrobet ose bakteret e rrezikshme të fshehura.

Riformon Dhëmbët tuaj në një Periudhë Vërtet të Shkurtër Kohore

Dentisti juaj mund të përfundojë procedurën e riformësimit të dhëmbit tuaj në më pak se një orë, në varësi të rrethanave dhe problemeve.

Rezultate të Përhershme dhe pa Pasur Nevojë për Ndonjë Procedurë Shtesë

Konturimi i dhëmbëve është një procedurë që mund të ndiqet vetëm një herë dhe është gjithashtu e përhershme. Kjo procedurë nuk kërkon ndonjë korrigjim të mëtejshëm. Pavarësisht kësaj, ju duhet të siguroni kujdesin e përditshëm të dhëmbëve tuaj pasi të keni përfunduar procesin e konturimit të dhëmbëve, në mënyrë që të parandaloni çdo humbje të mëtejshme të smaltit.

Rregullon Dhëmbët e Krisur, të Copëtuar, të Shtrembër ose Pozicionuar në Mënyrë të Gabuar

Një riformim dentarë i jep dentistit tuaj mundësinë për të korrigjuar çdo problem të vogël që mund të keni, si për shembull krisje, copëtim ose vendosje të gabuar.

Pse Është një Mundësi e Konsiderueshme Riformimi dhe Konturimi i Dhëmbëve në Shqipëri?

Turizmi Dentar në Shqipëri është i barabartë me profesionistët shumë të aftë dhe të ditur me çmime të përballueshme si dhe me paketat dhe trajtimet dentare më të ulëta. Stomatologët në Shqipëri janë jashtëzakonisht të trajnuar dhe të apasionuar pas profesionit të tyre. Ata vazhdojnë të eksplorojnë përparimet dentare në të gjitha trajtimet dhe procedurat. 

Gjithçka në Shqipëri kushton shumë më pak se në çdo vend tjetër të zhvilluar. Kjo ju jep mundësinë të kurseni gjysmën e shpenzimeve që mund të keni llogaritur për të përfunduar të gjitha trajtimet tuaja dentare. Ju mund të gjeni trajtime të cilësisë së lartë me çmimet më të përballueshme. Ka shumë klinika të cilat kanë pajisjet më të fundit teknologjike dhe përfshijnë paketa të shërbimeve dentare të përshtatshme për çdo klient.

Dent Dinamo është këtu për t'ju ofruar mundësinë e një niveli të rritur të turizmit dentar në Shqipëri. Ju bashkojmë me dentistët më me reputacion të Tiranës, të cilët kanë një eksperiencë të madhe në çdo lloj trajtimi dentar. Ata zotërojnë produkte të cilësisë më të lartë dhe çmimet e kujdesit dentar më të ulëta në treg. Do t'ju ofrohet strehim për qëndrimin tuaj në Shqipëri dhe në të njëjtën kohë do t'ju ofrohet një trajtim i garantuar i shërbimit dentar të kualifikuar. Klinikat në Shqipëri përdorin produktet dhe materialet më të mira për të gjithë klientët.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian