Whatsapp +44 7362 050623

Stomatologjia me Sedacion Koshient & Procedurat në Shqipëri

Dent Dinamo është krenare që ka një bashkëpunim me klinikat dentare më komode dhe profesionale në Shqipëri, të cilat ofrojnë shërbimet më të mira të Stomatologjisë me Sedacion Koshient në Tiranë. Ju mund të gjeni çdo lloj dhe procedurë stomatologjike me sedacion koshient, në nivelin më të lartë të shërbimeve të ofruara. Zyrat moderne dhe tërësisht dixhitale që disponojnë klinikat janë të cilësisë më të mirë që ofron stomatologjia.

Sedacioni Koshient


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Profesionistët me eksperiencë, të cilët kanë studiuar jashtë vendit dhe kufijve, janë këtu për të plotësuar të gjitha nevojat dentare të çdo pacienti. Si pacient do të ndiheni rehat ndërsa ndiqeni nga çdo lloj kujdesi dentar që ju nevojitet. Profesionistët stomatologë që sugjeron Dent Dinamo janë me përvojë të lartë, të dhembshur si dhe të certifikuar në fushën e stomatologjisë. Në të njëjtën kohë, materialet, teknologjia dhe teknikat dentare që përdoren janë më të avancuarat dhe më të fundit në fushën e dhëmbëve dhe do ta bëjnë trajtimin tuaj pa dhimbje, të butë dhe sa më efikas.

Dent Dinamo është vendi i duhur për të kërkuar klinika me cilësinë më të mirë të shërbimeve dentare në Tiranë, Shqipëri. Ne jemi vendi më i përshtatshëm për këdo që të vijë dhe kryejmë thjesht të gjitha trajtimet dhe procedurat dentare që duhen bërë. Ju, si klient, do t'ju sigurohet kujdes i shpejtë, i sigurt dhe efikas, të gjitha në një vend. 

Çfarë Është Stomatologjia me Sedacion Koshient?

Një vizitë te dentisti shoqërohet shpesh me ndjesi të pakëndshme dhe të dhimbshme, të cilat mund të shkaktojnë rritje të presionit të gjakut dhe niveleve të adrenalinës. Për të reduktuar ndjenjën e ankthit, për trajtimin e dhëmbëve përdoren medikamente, të cilat në mënyrë efektive qetësojnë pacientin.

Personi është i relaksuar, dhe në të njëjtën kohë reagon ndaj zërit të mjekut, duke ndjekur udhëzimet e tij. Trajtimi dentar si qetësimi përfshin administrimin e medikamenteve që mund t'i shkaktojnë pacientëve një gjendje të ngjashme me gjumin. Në këtë pikë, duhet të kuptoni se procedura me përdorimin e qetësuesve është dukshëm e ndryshme nga anestezia. Ilaçet e përdorura nuk shkaktojnë varësi tek pacientët dhe mund të përdoren absolutisht në çdo moshë.

Nivelet e sedacionit koshient të përdorura në stomatologji përfshijnë:

 • Sedacion koshient minimal – pacienti është i zgjuar, megjithëse i qetë dhe i relaksuar.
 • Sedacion koshient i moderuar (i quajtur ndryshe "sedacion i ndërgjegjshëm") - pacienti mund të mërmërisë fjalët kur flet dhe të mos mësojë përmendësh shumë gjëra nga procedura.
 • Sedacion koshient i thellë - në këtë rast, pacienti është në kufijtë e vetëdijes, por ende mund të jetë zgjuar.
 • Anestezia e përgjithshme - në këtë fazë pacienti është i pandjeshëm nga të gjitha mënyrat. 

Kujt i Nevojiten Trajtimet dhe Procedurat e Sedacionit Koshient?

Pacientët që mund të përdorin qasjen terapeutike të mësipërme janë si më poshtë:

 • Pacientët fobikë
 • Fëmijët me vështirësi në bashkëpunim
 • Personat me nevoja të veçanta (Invalidët)
 • Pacientët me kontroll mendor ose probleme mendore
 • Pacientët me sëmundje mendore
 • Pacientët që marrin mjekime
 • Pacientët me një pasojë të fortë të të vjellave
 • Pacientët që i nënshtrohen operacionit të implantit
 • Pacientët që i nënshtrohen operacioneve dentare të mbyllura dhe të pambyllura
 • Pacientët që i nënshtrohen operacioneve komplekse (ekstraksioni i prerjes, implantet, transplantet e kockave)

Gjendja juaj e përgjithshme shëndetësore, së bashku me gjendjen tuaj fizike dhe mendore që mund të jeni duke konkurruar për momentin, janë kryesore në mënyrë që të jeni në gjendje t'i nënshtroheni me kujdes llojeve specifike të sedacionit koshient, veçanërisht në klinikën dentare. Ka disa gjendje, si sëmundjet e zemrës, hipertensioni, diabeti dhe sëmundjet e frymëmarrjes, që kërkojnë leje nga dentisti juaj – për arsye se ato duhen adresuar në radhë të parë, për të përshkruar llojin e duhur të qetësimit. 

Për më tepër, dentisti juaj do të pajiset me historikun tuaj të detajuar mjekësore dhe një vlerësim fizik përpara se të vazhdojë. Nëse është e nevojshme, mjeku juaj do t'ju rekomandojë një produkt mjekësor në mënyrë që t'i sigurohet kujdesi në shtëpi, në rrugën e duhur. Ju gjithashtu mund t'ju kërkohet të paraqisni një leje mjekësore nga mjeku juaj.

Cilat Janë Avantazhet e Trajtimeve dhe Procedurave të Sedacionit Koshient?

Krahasuar me anestezinë, sedacioni koshient ka përparësi të qarta, falë të cilave mund të përdoret në një klinikë dentare. Përfitimet e sedacionit koshient përfshijnë:

 • Aftësinë për të kaluar nëpër procedura mjaft të pakëndshme pa dhimbje.
 • Ruajtjen e vetëdijes me aftësinë për t'iu përgjigjur në mënyrë adekuate udhëzimeve të mjekut.
 • Mungesën e kujtesës për procedurën e kryer në shumicën e pacientëve.
 • Frymëmarrjen spontane të njeriut.
 • Mbani të gjitha reflekset e traktit të sipërm të frymëmarrjes.
 • Substancat narkotike janë më të lehta.
 • Zgjimi është më i lehtë dhe më i shpejtë sesa pas anestezisë së përgjithshme.
 • Pas ndërprerjes së funksionit të ilaçit, pacientët praktikisht nuk ndjejnë përzierje dhe të vjella.
 • Kur zhyteni në një gjumë të lehtë, nuk ka ndjenja frike, shqetësimi apo ankthi.
 • Sedacioni koshient lejon riorganizimin e plotë të zgavrës së gojës për pacientët në të cilët trajtimi nën anestezi lokale është i pamundur për një arsye ose një tjetër.
 • Pas trajtimit, nuk mbeten emocione negative apo frikë.
 • Një numër i madh trajtimesh dentare mund të kryhen në një seancë.
 • Kohëzgjatja e operacionit mund të jetë më e gjatë se 8 orë, ndërkohë që pacienti nuk ndihet i lodhur.
 • Është e mundur të rregulloni gjumin e thellë.
 • Mund të keni një rikthim të menjëhershëm në jetën tuaj shoqërore.

Pse Trajtimet dhe Procedurat e Stomatologjisë me Sedacion Koshient Janë një Alternativë e Konsiderueshme në Shqipëri?

Tirana, ditët e sotme është kthyer në një destinacion turistik jashtëzakonisht të pëlqyer. Është një qytet plot ngjyra plot jetë, të qeshura dhe argëtim, i cili tashmë rekomandohet nga të gjithë. Tani ju keni mundësinë të kombinoni një vizitë në Shqipëri dhe gjithashtu të përfundoni të gjitha trajtimet tuaja të kujdesit dentar. Ju do të keni të njëjtën cilësi të shërbimeve dentare, ose edhe më mirë, dhe me një çmim shumë më të arsyeshëm dhe të përballueshëm për të gjithë. 

Kur vendosni të ndiqni turizmin dentar në Shqipëri atëherë ju kurseni automatikisht deri në 50% të shpenzimeve tuaja. Përveç fushës së stomatologjisë, çdo gjë tjetër ka një çmim të ulët në Shqipëri dhe kjo të jep mundësinë të kesh një paketë të plotë pushimesh të lira si dhe të buzëqeshësh me dhëmbët e rinj sërish, pa përjetuar shumë dhimbje. 

Nga ana tjetër, materialet e përdorura në klinikat dentare në Tiranë, kanë markën CE dhe gjithashtu përmbajnë Certifikatën ISO. Kjo do të thotë se cilësia e materialeve është jashtëzakonisht e mirë dhe profesionalizmi i stomatologëve është i nivelit më të lartë të mundshëm. Përveç kësaj, trajtimet dentare ju garantojnë jetëgjatësi, gjë që do të thotë se nuk do të keni nevojë të trajtoni më në të ardhmen problemet dentare që mund të keni. Në Shqipëri, trajtimi juaj i kujdesit dentar do të jetë i sigurt, i parrezikshëm, i relaksuar dhe në të njëjtën kohë i këndshëm. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian