Let's make Albania the leading country for dental tourism.

Join Dent Dinamo

Together we can bring Albania into the bigger map of the world with the amazing dental treatments & tourism destinations. 

A keni ndonjë pyetje? Një nga ekspertët tanë do t'ju ndihmojë

Duke klikuar butonin "Dërgoni" më poshtë, pranoj që një specialist i Dent Dinamo mund të më kontaktojë me mesazhe me tekst ose telefonata në numrin e telefonit të dhënë nga unë në lidhje me ofertat e Dent Dinamo dhe nuk kërkohet pëlqimi për të bërë një blerje. Informacioni juaj mblidhet dhe përdoret në përputhje me politikën e privatësisë.
0 +
million maket access
0
different packages
0 +
new monthly leads
0
different countries

Let's bring more smile to the world

Every smile is an opportunity

If there is someone that wants a brighter, better smile, we want them to know about your dental clinic and your values. 

Bashkojuni klinikave më të mira në Shqipëri

Shikoni blogun tonë dhe mësoni më shumë rreth trajtimeve dentare.

Pyetje të bëra shpesh

Our solution facilitates the management of your patients’ dental appointments thanks to online appointment booking 24/7.

‍ •The service is simple and user-friendly : all they need is an Internet connection and an email to make an appointment, even outside your practice’s opening hours. Patients can also make an appointment for a loved one, such as a child or an older relative.

‍ •Online appointment booking is completely secure. We make sure to provide every patient a confidential service.

Besides having the amazing chance to showcase your clinic and values to thousands of patients interested in your services, you can also get more patients if they are interested in you and if you are the most trusted source on their eyes. 

Joining Dent Dinamo is free. But being accepted means your clinic needs to be approved after our experts perform on-clinical check and are convinced about quality and values that you provide. 

sqAlbanian