Whatsapp +44 7362 050623

Implantet All on 8 në Shqipëri

If you think it is difficult to find the most suitable dental clinic for All on 8 implants in Albania, then Dent Dinamo is here to help you. As you probably know, Albania is not only known for its picturesque places, but also for the exceptional dental services that it provides. Dent Dinamo offers you the opportunity of experiencing the most amazing treatments for your dental needs as well as the most interesting moments in Albania. We showcase some of the best clinics in Albania so you can choose freely.

Të gjitha në 8


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Çfarë janë Implantet All on 8?

Një vendosje e implantit dentar All on 8 është një implantim që përfundon në vetëm një fazë me një ngarkim të menjëhershëm. Nëse pacienti ka një adenti të plotë – që është një term i cili i referohet humbjes së të gjithë dhëmbëve, atëherë kjo është metoda më e përshtatshme. 

Protokolli i këtij implantimi është se nuk kërkon ndonjë shartim kockor. Thuhet se 90 për qind e atyre rasteve të implanteve mund të kryhen pa ndonjë korrigjim paraprak të densitetit të kockave së nofullës. Për më tepër, protezat vendosen menjëherë dhe kjo i lejon pacientit t'i kthehet mënyrës së jetesës së tij normale në vetëm pak ditë pasi ai ose ajo të përfundojë procedurën e implantimit.

Brenda 2-3 ditëve pasi dentisti ka kryer instalimin e implantit, vendoset proteza fikse. Ky është një hap i rëndësishëm sepse rikthen funksione të ngjashme me ato të dhëmbëve tuaj natyralë. Gjithashtu rrit vetëbesimin e çdo pacienti. Përveç kësaj, proteza është një pjesë e nevojshme për shëndetin tuaj të indit kockor, si dhe për ngarkimin e implanteve tuaja.

Indikacione për një Procedurë të Implantit Dentar All on 8

 • Adentia e plotë ose pothuajse e plotë e nofullës së sipërme ose ndonjëherë të poshtme
 • Prania e dhëmbëve që dhembin, dhëmbët e lëvizshëm apo edhe të kalbur që duhen nxjerrë
 • Reduktim i dukshëm i densitetit të kockave së nofullës
 • Veprim i pamundur për të kryer shartimin e kockave
 • Refuzimi i protezave të lëvizshme
 • Restaurimi i dhëmbëve te duhanpirësit të rëndë
 • Inflamacion periodontal
 • Inflamacion i indit kockor
 • Pacient i moshuar

Karakteristikat dhe Përfitimet Themelore të Implantimit All on 8

 • Protokolli i kësaj procedure përdor 8-14 implante dentare për çdo rresht të dhëmbëve tuaj
 • Instalimi i menjëhershëm i protezës – pas vendosjes së rrënjëve, sistemi vendoset në vetëm disa ditë
 • Vendosja dhe instalimi i pjerrët i implanteve anësore
 • Fiksimi i protezave dentare me çimento ose me vidë në implantet tuaja
 • Një procedurë që nuk kërkon ndonjë shartim kockash
 • Një implantim i cili mund të përfundojë në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbit
 • Një modelim 3D i përfshirë në protokoll, i procesit të trajtimit për një rezultat përfundimisht ideal dhe të shkëlqyer

Kush është një Kandidatë për Trajtimin All on 8?

Trajtimi i implanteve All on 8 rekomandohet për ata pacientë që kanë një hark të plotë të dhëmbëve të humbur, ose ata që planifikojnë të heqin çdo dhëmb të mbetur si dhe t’i zëvendësojnë me implante dentare. Ky trajtim ofron një zgjidhje alternative të qëndrueshme dhe afatgjatë për protezat tradicionale. 

Procedura e Vendosjes së Implanteve All on 8

Procedurat all on 8 zakonisht marrin një total prej vetëm dy vizitash, të cilat zakonisht shpërndahen në 3-6 muaj. Pasi dentisti juaj të përfundojë një vlerësim fizik të nofullave tuaja, atëherë përfundon një plan trajtimi për të vendosur 8 implantet tuaja. Për më tepër, një urë dentare e personalizuar është ngjitur në mënyrë të qëndrueshme me implantet tuaja dentare. Procedura e implantit dentar ju siguron një rresht të gjatë të dhëmbëve. 

Konsultimi

 • Vlerësoni rastin e pacientit – dentisti juaj do të ekzaminojë fizikisht zgavrën e gojës tuaj
 • Skanimi CT i cili zakonisht bëhet për të marrë një imazh 3D të nofullës së sipërme dhe të poshtme
 • Këto ekzaminime ndihmojnë dentistin tuaj të ketë një pasqyrë të qartë të sasisë, densitetit, lartësisë dhe gjerësisë së kockave të pranishme për një planifikim më të përshtatshëm të trajtimit.

Takimi i parë

 • Një plan i propozuar dentar i diskutuar me dentistin
 • Përgjigja e çdo pyetjeje në lidhje me materialet e përdorura, koston ose vetë procedurën
 • Pas kësaj, procesi i planit vazhdon

Takimi i 2

 • Dentisti juaj do të kontrollojë nëse disa nga dhëmbët tuaj ekzistues në nofullën tuaj kanë një prognozë të dobët dhe kanë nevojë për ndonjë heqje
 • Do të kontrollohet nëse keni ndonjë dhëmb që nuk mund të ruhet dhe nëse po, duhet të hiqet
 • Rekomandohet gjithashtu një larje e dhëmbëve/pastrim i thellë, përpara procedurës

Takimi i 3

 • 8 implante vendosen në nofullën tuaj për shpërndarjen maksimale të ngarkesës
 • Një urë e përkohshme e lëvizshme vendoset në implantet tuaja deri në takimin tuaj të ardhshëm

Takimi i 4

 • Pas përfundimit të procesit të shërimit, mbi implantet dentare vendoset një urë fikse e përhershme 

Pse të Zgjidhni Dent Dinamo-n për Trajtimin tuaj të Implantit All on 8?

Dent Dinamo është një korporatë e krijuar me respekt për nevojat e pacientit, me infrastrukturë teknologjike, estetikë të lartë si dhe pajisje moderne. Klinikat dentare me të cilat bashkëpunon Dent Dinamo ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dentare, nga mbushjet dhe pastrimi i zakonshëm i dhëmbëve si dhe mishrave të dhëmbëve e deri te korrigjimi total i gojës me implante.

Çdo pacient është unik. E themi dhe e vërtetojmë. Ne marrim parasysh historikun e tij mjekësor, flasim me të, dëgjojmë pyetjet e tij, organizojmë me të planin e trajtimit, sipas dëshirave dhe nevojave të tij dhe punojmë me të për t'i ofruar buzëqeshjen e bukur që meriton. Diskutoni pritshmëritë tuaja me ne përpara se të filloni trajtimin tuaj. Përvoja dhe njohuritë tona, mënyra e punës dhe standardet e larta të funksionimit dhe estetikës që kemi vendosur si parakusht për funksionimin e qendrës sonë dentare sigurojnë rezultatin e pritur pa përjashtim.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Cilat janë Rreziqet e Kësaj Procedure?

Trajtimi i implanteve All on 8 është një procedurë e sigurt dhe e parashikueshme. Mjafton të bëhet zgjedhja e duhur e rastit nga mjeku në bazë të historikut së pacientit dhe nevojave për trajtim. Nëse ndiqen protokollet e trajtimit, atëherë mundësia e komplikimeve minimizohet.

A mund të Heq një Dhëmb dhe të Vendos një Implant Dentar në të Njëjtën Ditë (Implant të Menjëhershëm)?

Përgjigja është po, përderisa plotësohen disa kritere dhe ndërhyrësi ka përvojën e duhur. Pyetjes së mësipërme mund t'i përgjigjet me siguri vetëm një dentist-implantolog i kualifikuar dhe nëse mbledh së pari të gjitha të dhënat e kërkuara diagnostikuese.

Ka raste kur për shkak të pranisë së inflamacionit aktiv duhet të presim 6-8 javë pas heqjes së dhëmbit për vendosjen e implantit dentar. Në disa raste, kocka e mbetur do të duhet gjithashtu të rigjenerohet në të njëjtën kohë me heqjen e dhëmbit dhe do të duhet të presim rreth 4 muaj përpara se të vendoset implanti.

Kur kushtet e duhura të jenë krijuar dhe ne mund të arrijmë një stabilitet të mirë parësor të implantit, ne vazhdojmë me implantimin e menjëhershëm.
Në raste veçanërisht kërkuese estetike, implantimi i menjëhershëm është zakonisht trajtimi i zgjedhjes sonë. Është e lehtë të kuptohet se trajtimi i implantit është plotësisht i individualizuar dhe ndërkohë që ka protokolle specifike, ai nuk vendoset lehtë brenda në kallëpe.

Për Çfarë duhet të Kujdesem Gjatë dhe Pas Trajtimit të Implanteve Dentare All on 8?

Gjatë trajtimit
Si në çdo trajtim, ashtu edhe tek implantet dentare, respektimi absolut i udhëzimeve të dhëna nga mjeku kurues është i një rëndësie të madhe.
Ruajtja e një niveli shumë të mirë të higjienës orale do të ndihmojë shumë në suksesin e trajtimit.
Pas trajtimit
Kjo pjesë është ndoshta guri themel për një prognozë të mirë afatgjatë të trajtimit të implanteve. Nuk mund të theksojmë më shumë se sa e rëndësishme është:

-Kjo pjesë është ndoshta guri themel për një prognozë të mirë afatgjatë të trajtimit të implanteve. Nuk mund të theksojmë më shumë se sa e rëndësishme është:

-përfshirja e pacientit në programin e riekzaminimeve të rregullta nga dentisti çdo 6 muaj. Kur pacienti monitorohet sistematikisht, çdo problem mund të diagnostikohet dhe trajtohet në kohën e duhur.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian