Whatsapp +44 7362 050623

Inlays & Onlays in Albania

Dent Dinamo ju drejton vetëm në klinikat më të mira që operojnë trajtimin e dhëmbëve Inlays dhe Onlays në Shqipëri. Nëse jetoni në Francë, Zvicër, Suedi, Itali apo në Mbretërinë e Bashkuar dhe jeni duke kërkuar për një trajtim dentar në Shqipëri, atëherë Dent Dinamo është këtu për t'ju sugjeruar shërbimet dentare më të besueshme dhe me kosto efektive në Tiranë. Klinikat dentare që ju rekomandon Dent Dinamo, menaxhohen nga dentistë shumë të trajnuar dhe me përvojë, të cilët garantojnë rezultatin më të mirë të mundshëm për ju.

Inlays & Onlays


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Ne ju ofrojmë mundësinë të eksploroni bukurinë shqiptare dhe në të njëjtën kohë të përfundoni programet tuaja të trajtimit të dhëmbëve. Klinikat dentare që Dent Dinamo u sugjeron klientëve të saj, përdorin një teknologji moderne dhe aplikojnë metodat më efikase të parandalimit, diagnostikimit dhe trajtimit të problemeve të shëndetit oral që mund të keni. 

Kur vendosni t'i besoni buzëqeshjen tuaj një dentisti të huaj dhe në këtë rast zgjidhni turizmin dentar në Shqipëri, do të thotë që ju përfitoni kursime efektive parash të cilat variojnë nga 40% në 70%, në varësi të trajtimit që duhet të ndiqni. Dent Dinamo ka adoptuar këtë lloj turizmi dhe ofron shërbime dentare me cilësi më të lartë në Tiranë, Shqipëri. Teknikët dhe stomatologët marrin pjesë në programe dhe seminare të specializuara trajnimi, ndërkohë që përdorin materialet më cilësore për një rezultat të jashtëzakonshëm dhe të dëshiruar. 

Çfarë Janë Inlays dhe Onlays?

Restaurimi i dhëmbëve është një term i përdorur në stomatologji për të përshkruar riparimin e një strukture dhëmbi eliptike ose të dëmtuar. Restaurimet klasifikohen si direkte ose indirekte. Një restaurim i drejtpërdrejtë quhet gjithashtu onlay ndërsa një inlay i restaurimit indirekt. 

Inlays formohen jashtë gojës dhe më pas përshtaten ose me dhëmbin ose strukturën e dhëmbit në një proces të veçantë (shembuj përfshijnë fasetat dhe kurorat dentare). Inlays mund të krijohen nga një material me ngjyrë të ngjashme me atë të një dhëmbi, për shembull qeramike, porcelani ose kompozit special dentar. Inlay-t janë formuar për t'u përshtatur në mënyrë të shkëlqyer brenda zonës së dhëmbëve tuaj që dentisti juaj ka hequr. Në këtë mënyrë, ushqimi dhe bakteret e tjera do të parandalohen që të futen nën mbushjen e dhëmbit tuaj dhe nuk do të krijojnë prishje të mëtejshme.

Onlay-t janë riparime të krijuara brenda gojës (mbushje). Ato shtrihen në sipërfaqen përtypëse të një dhëmbi të pasëm në mënyrë që të zëvendësojnë një ose më shumë hapësira. Në kohët e kaluara, onlay-t krijoheshin vetëm prej ari, ndërsa sot shumë pacientë kërkojnë edhe një veshje me ngjyrë dhëmbi. Zakonisht, një onlay mund të jetë në nevojë për të mbuluar një zonë shtesë të dhëmbit tuaj, sesa një inlay dhe mbushje, por më pak se një kurorë dentare. 

Kur i Nevojiten Dikujt Inlays dhe Onlays?

Kur Rekomandohet një Inlay Dentar?

Nëse dhëmbi juaj ka një hapësirë të prishur e cila është jashtëzakonisht e madhe për një implant të thjeshtë, ose nëse është i thyer apo i dëmtuar pa pasur efekt në majat e dhëmbit tuaj, atëherë keni nevojë për një inlay. Ju keni mundësinë të zgjidhni përmes një game të gjerë opsionesh materialesh të qëndrueshme në mënyrë që të mbuloni dhëmbin tuaj dhe të mbani strukturën e tij në ekzistencë, të cilat përfshijnë rrëshirë të përbërë dhe porcelan.

Një inlay mund të zgjasë një kohë më të gjatë dhe gjithashtu mund të personalizohet në mënyrë që të përshtatet me dhëmbin tuaj veçanërisht. Për më tepër, një inlay mund të përshtatet në mënyrë të përsosur me dhëmbin tuaj, si dhe mund të mbajë një ngjyrë të ngjashme me ato ekzistuese. 

E fundit, por jo më pak e rëndësishme, ju mund ta trajtoni inlay-in tuaj dentar në të njëjtën mënyrë si trajtoni dhëmbët tuaj natyralë. Në këtë rast, kjo do të thotë që ju duhet t'i lani ato të paktën dy herë në ditë dhe gjithashtu çdo ditë.

Kur Rekomandohet një Onlay Dentar?

Nëse pjesa e brendshme e dhëmbit tuaj është e dëmtuar, njësoj dhe këllëfi, atëherë një onlay dentar përbënë një zgjidhje të jashtëzakonshme për të rregulluar këto lloj problemesh. Ndryshe nga shkëputja e një pjese të madhe të dhëmbit tuaj, më pak nga dhëmbi juaj natyral hiqet dhe më pas mbështetet me një onlay. 

Një onlay, ndryshe nga një inlay, mbulon një zonë të mëtejshme të dhëmbit tuaj të dëmtuar. 

Një onlay dentar ka të njëjtat përfitime si një inlay dentar. 

Cilat Janë Avantazhet e Vendosjes së një Inlay ose Onlay?

Ka një numër të madh përfitimesh kur i referohemi inlays dhe onlays, të cilat përfshijnë:

 • Rritja e rezistencës dhe qëndrueshmërisë ndaj thyerjeve dhe dëmtimeve, krahas me çdo mbushje tradicionale e zgavrës
 • Rezultatet me pamje natyrale, sepse ato mund të kombinohen në ngjyrë me dhëmbët përbri. Në këtë rast, mund të jeni më të sigurt.
 • Me kosto efektive. Jetëgjatësia e inlays dhe onlays ia vlen investimin. 
 • Rezistente ndaj njollave.
 • Kujdes i personalizuar. Inlays dhe onlays janë krijuar në mënyrë që të përshtaten me strukturën, ngjyrën dhe formën e pacientit.
 • Me inlays dhe onlays hiqet më pak smalt dhe mbrohet më shumë dhëmbi juaj natyral.
 • Përmirësoni estetikën natyrale dhe fasadën e dhëmbëve.
 • Më pak zgjerim, dhe sipërfaqe më të mira.
 • Inlays dhe onlays dentare, në varësi të kavitetit të pacientit dhe rrezikut të frakturës, mund të zgjasin deri në 30 vjet.
 • Procedura përfundon me një vizitë. Dentisti juaj mund të projektojë dhe personalizojë inlay-n ose onlay-n tuaj në një vizitë të vetme. Në këtë rast, mund të shpenzoni më pak kohë dhe t'ju ofrohet një zgjidhje më e përshtatshme.
 • Procedura përfundon me një vizitë. Dentisti juaj mund të projektojë dhe personalizojë inlay-n ose onlay-n tuaj në një vizitë të vetme. Në këtë rast, mund të shpenzoni më pak kohë dhe t'ju ofrohet një zgjidhje më e përshtatshme.
 • lakueshëm
 • Ato mund të përdoren për të rivendosur një mbushje dentare të dështuar.

Pse Janë Inlays dhe Onlays një Alternativë e Veçantë në Shqipëri?

Shërbimet dentare që ofrohen në Shqipëri janë më të mirat që mund të gjeni së bashku me çmimet jashtëzakonisht të favorshme dhe cilësinë e ofruar. Materialet dhe implantet që përdoren janë të cilësisë më të lartë dhe në përputhje me të gjitha rregullat dentare. Për më tepër, stomatologët shqiptarë janë të pajisur me teknologji moderne dhe të lartë. 

Nga ana tjetër, shpejtësia e shërbimeve dentare që ofrohen në Tiranë, janë arsyeja kryesore që ju të kaloni kufirin tuaj dhe të kryeni një trajtim dentar në Shqipëri. Stomatologët profesionistë janë të specializuar ose kanë përvojë të mëparshme jashtë vendit. Në këtë rast, ata ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dhe trajtimesh dentare të cilat do të sigurojnë mirëqenien tuaj totale. 

Besoni tek dentistët në Shqipëri, për kujdesin tuaj dentar. Ata kanë një përvojë të gjerë dhe posedojnë diploma të ndryshme pasuniversitare në fushën e stomatologjisë. Klinikat ju ofrojnë një ndjenjë qetësie mendore, mbrojtje dhe komoditet. Kur të vendosni të vizitoni Shqipërinë, do të mahniteni nga bukuria e saj natyrore, qytetarët e saj miqësorë si dhe gjërat e ndryshme që mund të bëni për të kaluar një ditë të lirë dhe argëtuese jashtë në natyrë. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian