Whatsapp +44 7362 050623

Rregullimi i Hapësirës mes Dhëmbëve në Shqipëri – Dent Dinamo

Tek Dent Dinamo do të gjeni shërbimet më të mira të rregullimit të hapësirës së dhëmbëve në Shqipëri. Çdo klinikë ku ju drejton Dent Dinamo ka teknologji dentare e cila bazohet në solucione dentare që i mundësojnë çdo pacienti t'i ofrohet trajtim dentar i cilësisë më të lartë si dhe me çmimet më të volitshme.

Hapësira mes dhëmbëve


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Çdo dentist që bashkëpunon me Dent Dinamo-n, krijon planin më ekonomik dhe cilësor të trajtimit dentar në Shqipëri. 

Stafi i klinikave të Dent Dinamo-s është miqësor dhe profesional. Në të njëjtën kohë, ka kompetencën dhe njohuritë që nevojiten për të mos ju zhgënjyer me rezultatin. Do të ndiheni gjithmonë si pacienti më i rëndësishëm dhe unik i klinikave të Dent Dinamo-s. Do të mbeteni të impresionuar nga organizimi, cilësia, çmimet dhe mënyra e komunikimit që ofrojnë klinikat në Shqipëri. 

Çfarë Është Rregullimi i Hapësirës mes Dhëmbëve?

Rregullimi i hapësirës së dhëmbëve është më i thjeshtë se çdo procedurë tjetër kozmetike dentare. Është aq i thjeshtë sa që procedura e tij zakonisht nuk kërkon anestezi - përveç nëse jeni duke mbushur një hapësirë - dhe nuk kërkon shumë vizita te dentisti. Për të filluar procedurën, dentisti juaj përdor një udhëzues hijezues për të zgjedhur një ngjyrë rrëshire të përbërë që përputhet me ngjyrën e dhëmbëve tuaj natyralë. Dentisti juaj e rregullon sipërfaqen e dhëmbit tuaj dhe më pas aplikon një lëng që lejon lidhësin të ngjitet në dhëmbin tuaj.

Dentisti juaj aplikon rrëshirën e përbërë mbi lëng, formon ose krijon dhëmbin dhe më pas e forcon materialin me dritë ultravjollcë. Nëse është e nevojshme, dentisti mund të formësojë më tej dhëmbin pasi rrëshira të jetë ngurtësuar. 

Kujt i Nevojitet Rregullimi i Hapësirës mes Dhëmbëve?

Një kriter i parë për zgjedhjen e solucionit lidhës është nëse mbyllja e dhëmbëve e lejon këtë. Me fjalë të tjera, dentisti juaj duhet të ekzaminojë në çdo rast nëse kontakti i dhëmbëve tuaj të nofullës së sipërme dhe të poshtme dhe marrëdhëniet okluzale të dhëmbëve në përgjithësi mund të rikthehen, pa rrezikun e shqetësimit. Nëse keni një problem të vogël kozmetik - të tillë si një dhëmb i krisur ose i zbardhur, një hapësirë midis dhëmbëve tuaj ose mbushje argjendi që shfaqen kur buzëqeshni – Rregullimi i Hapësirës mund të ndihmojë. 

Rregullimi i hapësirës përdoret gjithashtu në stomatologjinë estetike për të ndryshuar formën ose drejtimin e dhëmbit. Ndryshe nga fasetat e porcelanit dhe zbardhimi, rregullimi i hapësirës së dhëmbëve nuk mund të përdoret për të zbardhur të gjithë buzëqeshjen tuaj. Kjo teknikë mund të jetë gjithashtu e përshtatshme për të mbuluar njollat e bardha ose për të riparuar kavitetet e vogla që nuk janë të ekspozuara ndaj forcës së tepërt gjatë përtypjes. Përkundrazi, materiali i përdorur mund të mos jetë mjaft i fortë për kavitete të mëdha.

Fakti që bonding e dhëmbëve është një proces, i cili përfundon me një vizitë të vetme, e bën atë financiarisht shumë më të përballueshëm se teknikat e tjera. Prandaj mund të zgjidhet në rast se buxheti i pacientit është i kufizuar. Gjithashtu, për shkak se nëse një teknikë është e dhimbshme apo jo, mbetet një kriter i rëndësishëm për shumë pacientë, theksojmë se lidhja është pa dhimbje, ndaj zgjidhet edhe kur pacienti kërkon një procedurë të butë rehabilitimi, e cila “nuk do të dëmtojë”.

Cilat Janë Avantazhet e Rregullimit të Hapësirës mes Dhëmbëve?

Përfitimet e rregullimit të hapësirës mes dhëmbëve, përfshijnë:

Janë Me Kosto Efektive

Rregullimi i hapësires mes dhembeve është më i përballueshëm se çdo opsion tjetër kozmetik ose trajtimi dentar. Kostoja që do të shpenzoni varet nga numri i dhëmbëve që duhet të procedoni. 

Kërkon më Pak Kohë

Rregullimi i hapësirës mes dhëmbëve, zakonisht kërkon vetëm një vizitë te mjeku. E gjithë procedura mund të përfundojë në 30 deri në 60 minuta veçanërisht për çdo dhëmb.

E thjeshtë, e Sigurt dhe e Qetë

Anestezia zakonisht nuk është e nevojshme. Krahasuar me fasetat dhe kurorat e porcelanit, bonding i dhëmbëve procedon gjithashtu më pak heqje të smaltit, megjithëse në ditët e sotme një dentist specialist mund të heqë të njëjtën sasi dhëmbi për të bërë një fasetë dentare veneer. Për më tepër, materiali që përdoret për të vazhduar rregullimin e hapësirës së dhëmbëve është plotësisht i pastër dhe biokompatibël. Në këtë rast, ai nuk përmban kimikate ose substanca të dëmshme që mund të dëmtojnë trupin e pacientit. 

Smalti Qëndron i Sigurt

Fakti që smalti i dhëmbëve nuk hiqet apo dëmtohet, ndryshe nga fasetat prej porcelani.

Nuk Kërkohet Anestezi

Fakti që kjo procedurë nuk kërkon përdorimin e anestezisë për të vazhduar me rregullimin e hapësirës së dhëmbëve është një avantazh.

Pa Dhimbje

Është një procedurë pa dhimbje.

Buzëqeshje Natyrale dhe Perfekte

Rregullimi i hapësirës së dhëmbëve është projektuar që të përputhet me ngjyrën e dhëmbëve tuaj. Kjo, si rezultat, sjell një buzëqeshje natyrale dhe të përsosur për çdo pacient. Pas procedurës, nuk mund të shikoni dallimin midis dhëmbëve tuaj ekzistues dhe mbushjes së dhëmbit.

Rezultati

Arrihen rezultate të shkëlqyera estetike.

Substanca e Dhëmbëve

Kërkon heqjen minimale të substancës së dhëmbit.

Fsheh Papërsosmëritë e Dhëmbëve

Mbushja dentare estetike e hapësirës së dhëmbëve mund të zgjidhë shumë lloje të ndryshme të papërsosmërive të cilat janë të zakonshme për shumë pacientë. 

Tjetër

Lejon ndërtimin e fasetave dentare veneers prej porcelanit, më vonë.

Për Çfarë Arsye Është Rregullimi i Hapësirës së Dhëmbëve në Shqipëri një Zgjedhje më e Përshtatshme?

Në Shqipëri do të gjeni shumë klinika dentare me mjekë të specializuar që ofrojnë çmime mjaft konkurruese në tregun europian dhe atë të ballkanit. Më të rëndësishmet dhe më të besueshmet janë klinikat dentare që operojnë në Tiranë, Shqipëri. Dent Dinamo ju drejton në klinikat dentare më të mira në Shqipëri. Ju mund të zgjidhni turizmin dentar në Shqipëri dhe do të krijoni një besim absolut tek dentistët shqiptarë. Kjo nuk ndodh vetëm për çmimet jashtëzakonisht të favorshme, por edhe për cilësinë e shërbimeve që ofrohen.

Eksperiencat e stomatologëve në Shqipëri janë një tjetër avantazh. Mund të kontrolloni në internet, ku do të gjeni eksperienca pozitive për klientët që kanë zgjedhur turizmin dentar në Shqipëri. Çdo person që ka përjetuar cilësinë e trajtimeve që kryhen në stomatologjinë shqiptare nga stomatologë profesionistë të kualifikuar është kthyer periodikisht për të vizituar ekspertët tanë. 

Dent Dinamo në Tiranë është një protagonist aktiv i turizmit dentar në Shqipëri. Falë klinikave dentare me përvojë shumëvjeçare, si dhe çmimet e përballueshme – Dent Dinamo mund t'ju ofrojë mijëra zgjidhje të përshtatshme, rreth trajtimeve të kujdesit dentar në Shqipëri. Gama jonë e shërbimeve dentare është mjaftë e gjerë, dhe ku trajtimet e rasteve individuale kryhen nga dentistë të specializuar me standarde botërore. Për këto arsye, fenomeni i Turizmit Dentar në Shqipëri është vazhdimisht në rritje. 

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Nga Çfarë Materiali Krijohen Fasetat me Rrëshirë (Mbushja Estetike e Dhëmbëve)?

Fasetat me rrëshirë ose mbushja estetike e dhëmbëve bëhen me një rrëshirë të përbërë që përputhet me ngjyrën natyrale të dhëmbëve. Janë rrëshira të holla, të cilat vendosen në pjesën e parme të dhëmbëve. Në këtë mënyrë mund të arrijmë një liftim të plotë të dhëmbëve, por pa i dëmtuar apo kërcëllitur dhëmbët.

Çfarë Duhet të Kem Kujdes kur Kam Mbushje Estetike Dhëmbësh?

Është e nevojshme të:
Minimizoni konsumin e kafesë, çajit, duhanit, verës së kuqe dhe substancave të tjera që mund të shkaktojnë njolla pigmenti në sipërfaqen e rrëshirës, ​​veçanërisht në 2 ditët e para pas aplikimit.
për të shmangur përtypjen e ushqimit për 2 orët e para pas vendosjes së tij, për arsye të lidhjes së duhur
Lani dhëmbët shpesh, të paktën dy herë në ditë
Pastroni dhëmbët me fill dhëmbësh
Përdorni një gargarë që nuk përmban klorheksidinë dhe patjetër
Shmangni kafshimin e thonjve, përtypjen e akullit, kafshimin e një lapsi ose ndonjë objekti tjetër të forte

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian