Whatsapp +44 7362 050623

Kirurgjia e Mishrave të Dhëmbëve në Shqipëri & Konturimi i Mishrave të Dhëmbëve

Mbajtja e shëndetit të higjienës orale mund t'ju ndihmojë shumë më tepër sesa mund të mendoni. Dhëmbët tuaj janë gjëja më e rëndësishme për të cilën duhet të kujdeseni dhe nëse jemi të sinqertë gjëja e parë që dikush sheh kur ju takon për herë të parë është buzëqeshja në fytyrën tuaj. Mishrat e dhemveve luajnë një rol kryesor në aparencen tuaj, ndaj kirurgjia e mishrave të dhëmbëve në Shqipëri ju vjen në ndihmë!

Mishrat e Dhëmbëve


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Askush nuk do të ndihej plotësisht rehat nëse dhëmbët e tyre do të dukeshin të pabarabartë dhe ky është një faktor i madh pse njerëzit priren ose të fshehin gojën kur buzëqeshin ose të përpiqen të mos i tregojnë dhëmbët. Megjithatë, ekziston një zgjidhje për këtë, e cila mund t'ju ndihmojë të keni një buzëqeshje të ndritshme dhe të bukur, në mënyrë që të ndiheni të lirë të jepni shprehje të fytyrës pa u ndjerë në siklet. 

Në ditët e sotme, ka shumë njerëz që nuk janë të kënaqur me pamjen e buzëqeshjes së tyre dhe shumica prej tyre mendojnë se mënyra për të përmirësuar buzëqeshjen e tyre është zbardhja e dhëmbëve. Kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Një ndikim të madh në buzëqeshjen tonë ka edhe pamja e mishrave të dhëmbëve dhe Dent Dinamo mund t'ju ndihmojë të gjeni dentistët që mund t'ju ndihmojnë të zbuloni se ku është problemi dhe si vijon zgjidhja. Stomatologët që ne mund t'ju ofrojmë mund t'ju ekzaminojnë, të bëjnë rekomandime dhe t'ju ndihmojnë me problemin që ju shqetëson. Dent Dinamo ndodhet në Tiranë, Shqipëri dhe është këtu për t'ju ndihmuar të gjeni dentistët më të kualifikuar për t'ju ndihmuar të keni rezultatet më të mira që do të dëshironit.

What is Gum Surgery in Albania & Gum Contouring?

Shumë njerëz kanë mishrat e dhëmbëve që janë ose shumë të lartë ose i bëjnë dhëmbët e tyre të duken më të gjatë dhe kjo shkaktohet nga recesioni i mishrave të dhëmbëve, i cili në thelb është indi i mishit të dhëmbëve që tërhiqet nga një dhëmb dhe ekspozon rrënjën e dhëmbit. Konturimi i mishrave të dhëmbëve, siç kuptohet nga emri i tij, është procedura që ju jep mundësinë për të ndryshuar formën e mishrave të dhëmbëve. Kjo nuk është e nevojshme nga pikëpamja mjekësore, është një procedurë që përdoret më së shumti kur dikush dëshiron të ndryshojë pamjen e buzëqeshjes, mishit të dhëmbëve dhe bëhet nga një specialist dentar, megjithatë, përdoret gjithashtu për të përmirësuar gjendjen e shëndetit oral. Një dentist është në gjendje të përdorë këtë lloj procedure për të prerë ose hequr indin e tepërt të mishit të dhëmbëve që ju jep një buzëqeshje të pakëndshme ose për të rivendosur indin e mishrave të dhëmbëve që janë tërhequr dhe tani po ekspozojnë shumë dhëmbët tuaj. 

Megjithatë, ekziston edhe një opsion tjetër. Në momentin që mishrat e dhëmbëve tuaj qëndrojnë shumë poshtë në dhëmbë, atëherë mund të mendoni edhe për operacionin e konturimit të mishrave të dhëmbëve. Kirurgjia e konturimit të mishrave të dhëmbëve mund të quhet edhe riformë e mishrave të dhëmbëve ose skalitje e indeve. Kjo lloj procedure mund t'ju japë buzëqeshjen që ju kërkoni, duke ngrënë një vijë të pabarabartë të mishrave të dhëmbëve. Zakonisht, kjo gjendje është më së shumti rezultat i gjenetikës, një problemi specifik shëndetësor ose i marrjes së barnave të caktuara me recetë. Ndonjëherë, operacioni për konturimin e mishrave të dhëmbëve është një opsion edhe për njerëzit që e kanë të nevojshme për shkak të procedurave periodontale, të tilla si reduktimi i xhepit, procedurat rigjeneruese dhe zgjatja e kurorës. 

Kush ka Nevojë për Kirurgji dhe Konturim të Mishrave të Dhëmbëve?

Ka arsye të ndryshme pse dikush ka nevojë për konturimin e mishrave të dhëmbëve, megjithatë, dy më të rëndësishmet janë për shkak të sëmundjes periodontale (periodontiti, gingiviti, periodontiti i avancuar dhe humbja e dhëmbëve ose kockave) ose për arsye kozmetike. Edhe nëse keni sëmundje periodontale, dentisti juaj fillimisht do të provojë opsionet që nuk janë kirurgjikale, që do të thotë të përpiqeni të vrisni bakteret dhe infeksionin me antibiotikë ose pastrim dentar. Këto procedura kryhen kryesisht nga një periodontist ose një stomatolog estetik dhe kryhen vetëm në një vizitë. Gjatë procedurës, me shumë mundësi do të qëndroni zgjuar dhe do të merrni anestezi lokale vetëm për të mpirë zonën e mishrave të dhëmbëve. Zakonisht, koha e nevojshme për procedurën zbulohet nga sasia që duhet të rikthehet dhe zgjat afërsisht 1 deri në 2 orë.  

Benefitet e Kirurgjisë dhe Konturimit të Mishrave të Dhëmbëve 

Përveç faktit që kjo procedurë përdoret për aspekte estetike, shumë herë indi i mishit të dhëmbëve mund të jetë problem nëse është i tepërt, megjithatë, procedurat, si riformimi i mishrave të dhëmbëve mund t'i ndihmojnë dhëmbët tuaj të qëndrojnë më të shëndetshëm, më gjatë dhe kanë shumë përfitime të tjera. Disa prej tyre janë:

Rezultatet janë të përhershme 

Indi i mishit të dhëmbëve duhet të hiqet pasi ka aftësinë të bllokojë grimcat e ushqimit, por kur hiqni indin e tepërt të mishit të dhëmbëve, atëherë ai nuk ka aftësinë të rigjenerohet. Është e rëndësishme të keni parasysh se rezultatet nga kjo procedurë janë të përhershme, megjithatë, duhet të merrni gjithmonë kohë për t'u kujdesur për dhëmbët tuaj pas përfundimit të procedurës. Sigurohuni t'i mbani mishrat e dhëmbëve të pastër dhe të shëndetshëm në mënyrë që të mos humbni më indet e mishrave të dhëmbëve nga sëmundja periodontale. 

Ai heq indin e tepërt të mishit të dhëmbëve

Konturimi i mishrave të dhëmbëve është provuar të jetë një opsion për njerëzit që duan të trajtojnë indin e tepërt të mishit të dhëmbëve, i cili shtrihet deri në dhëmbët e tyre. Detyra e dentistit është të sigurohet që të heqë në mënyrë të sigurt atë ind të mishit të dhëmbëve që ekspozon më shumë sipërfaqen e dhëmbëve tuaj dhe t'i bëjë ata të duken më të gjatë dhe më proporcional me buzëqeshjen tuaj të kombinuar me tiparet e tjera në fytyrën tuaj. Heqja e indit të mishit të dhëmbëve është alternativa më e mirë për ju, në mënyrë që dhëmbët tuaj të duken normalë dhe buzëqeshja juaj shumë më mirë.

Përdoret për të krijuar një vijë më të barabartë të mishrave të dhëmbëve

Linjat e pabarabarta të mishrave të dhëmbëve janë një faktor që mund të bëjë që mjaft njerëz të vuajnë dhe të ndiejnë dhimbje të mëdha, megjithatë, konturimi i mishrave të dhëmbëve mund t'ju ndihmojë të krijoni linja më të njëtrajtshme dhe t'ju çlirojë nga dhimbja. Mbani në mend se linjat e pabarabarta të mishrave të dhëmbëve mund t'i bëjnë dhëmbët tuaj të duken shumë të pashëndetshëm dhe të shtrembër dhe ky është efekti më i madh që ka në buzëqeshjen tuaj. Zgjidhja për këtë tashmë është gjetur dhe riformimi i mishrave të dhëmbëve përmes procedurës së konturimit të mishrave të dhëmbëve mund të ndikojë në linjat e pabarabarta dhe të rregullojë buzëqeshjen tuaj. 

Është një procedurë jashtëzakonisht e sigurt

Gum contouring in Albania is a procedure, which you should feel very safe about having. Any surgery can have its own risks, however, gum contouring could have the smallest side effects, such as bleeding or infection even though the possibility is very small. Before having gum contouring surgery, you should make sure to not have any gum disease. In conclusion, the recovery from this procedure could be very fast and easy as long as you follow the instructions and keep your oral hygiene healthy.  

Pse Kirurgjia dhe Konturimi i Mishrave të Dhëmbëve në Shqipëri është një Zgjedhje e Shkëlqyer? 

Në momentin që e gjeni veten me probleme të shëndetit oral, atëherë duhet të dini se jeni në duart e një ekipi që do të japë maksimumin për t'ju dhënë rezultatet më të mira të mundshme. Drejtoria Dent Dinamo ka mundësinë t'ju ofrojë një ekip dentistësh të trajnuar mirë dhe të sigurohet që t'ju ndihmojë me çmimet më të përballueshme. Si një drejtori lider në Shqipëri, ajo ka dëshmuar se përmbush nevojat e të gjithëve falë shërbimeve cilësore dhe stomatologëve të specializuar në shëndetin oral. Qëllimi i Dent Dinamo është t'ju sigurojë me stafin më të jashtëzakonshëm në këtë shërbim dhe të arrijë rezultatet më të mira të mundshme, gjë që mund ta shihni vetë, pasi rezultatet mund të shfaqen pak nga pak në çdo seancë, deri në momentin ju keni përfunduar plotësisht me seancën e fundit. Ky lloj drejtorie ju ofron specialistë të çdo fushe dhe gjithmonë brenda mundësive tuaja financiare, duke u siguruar që të jeni gjithmonë të kënaqur me shërbimin tonë. Ekspertët që ju prezantojmë do t'ju ndihmojnë në çdo hap, në mënyrë që të siguroheni që gjithçka të shkojë ashtu siç keni kërkuar dhe të jeni plotësisht të kënaqur me rezultatet që do të shihni në fund. Rifitoni buzëqeshjen tuaj fantastike duke i dhënë drejtorisë sonë mundësinë për t'ju treguar se si punojnë profesionistët tanë të ditur.  

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian