Whatsapp +44 7362 050623

Kurora Dentare & Kurora Dhëmbësh Tiranë

Dent Dinamo vjen me opsionet më të mira për Kurora Dentare në Shqipëri. Nuk ka rëndësi nëse jetoni në Shqipëri, Francë, Suedi, Britani të Madhe apo Itali – Dent Dinamo ofron shërbime dentare edhe për shtetasit shqiptarë dhe të huaj. Çdo anëtar i Dent Dinamo Dentistry është i përkushtuar për të ofruar kujdesin më të rehatshëm dhe superior dentar.

Dental Crown


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Anëtarët e Dent Dinamo-s janë miqësorë dhe shumë empatikë me çdo klient. Synimi kryesor i Dent Dinamo është të kombinojë koston më të përballueshme të kurorës dentare në Shqipëri, së bashku me cilësinë më të mirë të trajtimit. Ju sigurojmë një shërbim dentar pa dhimbje dhe të vetëkënaqur për vendosjen e kurorave dentare, në Shqipëri, si dhe cilësinë më të mirë të çdo shërbimi dentar.

Çfarë Janë Kurorat Dentare?

Kurora në dhëmb është një dizajn jo i lëvizshëm i cili ju lejon të eliminoni defektin e dhëmbëve tuaj. Kurora anatomike e dhëmbit mund të dëmtohet. Në situata të tilla, kurorat dentare përdoren për të rivendosur formën, madhësinë e dhëmbit, dhëmbët e qëndrueshme, si dhe qëndrueshmërinë e kurorave të përtypjes.

Ata mbrojnë dhëmbët tuaj nga shkatërrimi i mëtejshëm. Kurora dentare në dëmtime referuese që do të përdoren për instalimin e protezave të urës. Çdo lloj kurore ofron qëndrueshmëri dhe mbulim të shkëlqyer të dhëmbëve, ndërsa në të njëjtën kohë lehtëson shfaqjen e infeksioneve periodontale dhe gjendjeve si prishja e dhëmbëve apo frakturat.

Kujt i Nevojitet Një Trajtim Dentar Kurore?

Janë të shumta rastet kur një person duhet të vendosë një Kurorë Dentare. Dentisti juaj do të sugjerojë një kurorë dentare:  

 • Dhëmbë të prishur ose të dobët: kurora më pas do të mbrojë pjesën tjetër të indit të dhëmbit.
 • Dhëmbët e thyer ose të copëtuar në një vend të dukshëm.
 • Munges dhëmbi (ose dhëmbëve).
 • Për të mbuluar një implant dentar.
 • Dëshira për një zgjidhje më të përhershme se protezat.
 • Korrigjimi i pamjes së “fytyrës së fundosur” që lidhet me mungesën e dhëmbëve.
 • Duhet të keni vendosur një implant: kurora do të vidhohet në implant.
 • Ju duhet të keni një urë të montuar në një dhëmb që nuk është i shëndetshëm: kurorat më pas shërbejnë si urë mbështetëse
 • Shkatërrimi i smaltit që kërcënon ruajtjen e dhëmbit.
 • Nevoja për të mbrojtur dhëmbin me një tulë të përshtatshme.
 • Restaurim kozmetik, çarje dhembi, kthesa etj.
 • Per sostituire una grande otturazione dentale
 • Për të pasur një kafshim të përshtatshëm.

Cilat Janë Përfitimet e Një Trajtimi me Kurorë Dentare?

Në pjesën e poshtme do të rendisim avantazhet e kurorave dentare:

 • Estetike.
 • Forca: Që varet nga materiali dhe mënyra e ndërtimit të skajeve të buzës.
 • Çmime të përballueshme.
 • Kurorat nuk kërkojnë kthim të fortë të dhëmbëve
 • Dhëmbët e bardhë qeramikë janë ideale për protezat e dhëmbëve të përparmë.
 • Kurorat qeramike janë biokompatibile me indet e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.
 • Kurora e vendosur në një dhëmb të “vdekur” zgjeron funksionalitetin e saj.
 • Shpejtësia e krijimit. Duhet shumë më pak kohë për të krijuar një kurorë. Dhe në rast se pacienti ka një protezë komplekse të vendosur, prodhimi i saj bëhet në një vizitë të vetme tek dentisti.
 • Ndryshim i madh. Nuk ka materiale opake dhe metal në rreshtim.
 • Transparenca, si një dhëmb. Mikroprotezat moderne transmetojnë mirë dritën.
 • Përveç kësaj, një kurorë dentare do të rrisë forcën e dhëmbit dhe do ta mbrojë atë nga sëmundje të tjera dentare.
 • Gjithashtu, një kurorë mund të vendoset në majë të një implanti për të dhënë një formë dhe strukturë të ngjashme me një dhëmb natyral.
 • Një kurorë dentare është ideale për rivendosjen e pasme (dhëmbët e pasmë), veçanërisht për molarët e dytë.

Pse Trajtimet Dental të Kurorave Janë Një Zgjedhje e Shkëlqyer në Shqipëri?

Trajtimet Dental të Kurorave në Shqipëri janë të një cilësie të lartë dhe me kosto të ulët. Në këtë rast, ju mund të kurseni deri në 70% të shpenzimeve tuaja dhe në të njëjtën kohë t'ju ofrohet një trajtim i shkëlqyer i kujdesit dentar. Nga ana tjetër, Shqipëria është një vend i bukur dhe kjo mund t'ju ndihmojë të kombinoni disa ditë të relaksuara larg rutinës tuaj, duke shijuar vendet piktoreske në Shqipëri, si dhe të përfundoni trajtimin tuaj me kurorë dentare. Përveç kësaj, kujdesi dentar për kurorat dentare në Shqipëri është në të njëjtin nivel, madje edhe më i mirë se ai që mund të ofrohet në Mbretërinë e Bashkuar apo në çdo vend tjetër. 

Në Dent Dinamo mund të gjeni një staf shumë profesional si dhe dentistë të certifikuar të cilët kombinojnë teknikat më efikase së bashku me pajisjet më të fundit shkencore për të trajtuar çdo problem apo sëmundje dentare që mund të përjetoni. Shqipëria ofron shumë larg çmimet me vlerën më të mirë në të gjithë Evropën kur bëhet fjalë për trajtimet dentare. 

Për të përfunduar, në Shqipëri mund të gjeni çmimet më të mira, një kujdes shumë më të mirë dentar dhe do të kuroheni nga dentistë shumë të trajnuar dhe të kualifikuar, të cilët ose janë arsimuar ose kanë përvojë pune jashtë vendit. Shqipëria është një gur i çmuar i Ballkanit – dhe kjo mund të jetë mundësia juaj për të eksploruar këtë destinacion fantastik ndërkohë që rikuperoheni nga procedura e trajtimit të kurorës së dhëmbëve.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Sa Është Jetëgjatësia e Një Kurore?

Një kurorë duhet të zëvendësohet mesatarisht çdo dhjetë vjet.

A Duhet të Ndjek Udhëzimet e Kujdesit Pas Trajtimit?

Dhëmbët tuaj do të kenë nevojë për kohë për t'u shëruar pas procesit të vendosjes së kurorës dhe urës, kështu që është normale të ndjeni njëfarë ndjeshmërie - veçanërisht në nxehtësi dhe në të ftohtë. Përveç kësaj, dhimbja e mishrave të dhëmbëve mund të trajtohet rreth rivendosjes së dhëmbëve tuaja, megjithëse kjo zakonisht mund të kontrollohet me ibuprofen dhe do të largohet brenda pak ditësh.

Sa Vizita Kërkohen për të Vendosur Kurorat e Zirkonit?

Zakonisht për vendosjen e kurorave të zirkonit kërkohen 5-6 vizita te dentisti. Ndonjëherë, për raste komplekse, nevojiten më shumë vizita. Vizitat reduktohen nëse nuk ndiqen të gjithë hapat e përshkruar ose kur restaurimi protetik përfundon me ndihmën e stomatologjisë robotike.

Çfarë Duhet të Kem Kujdes Pas Vendosjes së Kurorave të Zirkonit?

Pas vendosjes së kurorës së zirkonit, ose çdo lloj kurore tjetër, do t'ju duhet të:
Minimizoni konsumin e kafesë, çajit, duhanit, verës së kuqe dhe substancave të tjera të cilat mund të shkaktojnë njolla pigmenti, veçanërisht në 2 ditët e para pas vendosjes.
Shmangni përtypjen e ushqimit për 2 orët e para pas vendosjes së saj, për arsye se duhet të ngjitet në mënyrë të duhur
Lani dhëmbët shpesh, të paktën dy herë në ditë
Përdorni një fill dentar
Përdorni një furçë ndërdhëmbësh
Përdorni një gargarë që nuk përmban klorheksidinë dhe patjetër
Shmangni kafshimin e thonjve, përtypjen e akullit, kafshimin e një lapsi ose ndonjë objekti tjetër të forte

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian