Whatsapp +44 7362 050623

Stomatologjia me Lazer në Shqipëri

Dent Dinamo rekomandon klinikat dentare në Shqipëri të cilat investojnë shtatë ditë në javë në teknikat kuruese të trajtimeve dentare. Stomatologjia me Laser në Shqipëri ka evoluar shumë vitet e fundit dhe ju jep rezultatet më të dëshirueshme. Stomatologët janë vazhdimisht të informuar dhe të trajnuar për të përshtatur dhe mësuar të dhënat më të fundit në zhvillimin e shkencës stomatologjike.

Stomatologjia me Lazer


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Dent Dinamo do t'ju japë akses në një staf të trajnuar mirë dhe me arsim të lartë, i cili gjithmonë ofron metodat më të përshtatshme të diagnostikimit dhe trajtimit në paketën tuaj të kujdesit dentar. Teknologjia dhe inovacioni janë vetëm më të mirat e shërbimeve dentare, ndërsa cilësia e produkteve nuk lë vend për të dëshiruar, sepse produktet dhe teknologjia e përdorur janë nga markat më të certifikuara.

Në klinikat dentare ku fokusohet Dent Dinamo do të gjeni një mjedis mikpritës, të sigurt dhe miqësor, i cili do të njohi kërkesat dhe nevojat tuaja për t'i përmbushur ato. Do të trajtoheni me pajisjet dentare më inovative me synim realizimin e çdo mundësi për ju. Dent Dinamo ofron zgjidhje dentare për ju dhe të gjithë familjen nga një staf stomatologjik të specializuar dhe profesional.

Çfarë Është Stomatologjia me Laser?

Fusha e stomatologjisë po evoluon vazhdimisht, pasi me përmirësimin e teknologjisë rriten edhe zgjidhjet e ofruara për problemet dentare me të cilat mund të përballeni. Një nga fushat më entuziaste janë aplikimet me lazer në praktikën dentare. Lazerët dentarë, ose lazerët e dhëmbëve, janë një rreze e fuqishme energjie, me një gjatësi vale specifike, që fokusohet me saktësi dhe qartësi në dëmtimin e indeve. 

Ato u shfaqën për herë të parë në vitet '60, por vetëm në 10 vitet e fundit ato kanë evoluar dhe janë bërë gjithnjë e më të aplikuara në stomatologji. Lazeri është një dritë monokrome e përforcuar me një gjatësi vale specifike dhe veti specifike. Gjatësia e valës së të gjithë laserëve i përkasin fushës së sigurt të zonës së dukshme dhe infra të kuqe të rrezatimit të dritës dhe nuk janë të lidhura me rrezet ultravjollcë ose forma të tjera të rrezikshme të rrezatimit. E vetmja masë paraprake që marrim në zyrën e mjekut është përdorimi i syzeve speciale mbrojtëse për të shmangur ekspozimin e drejtpërdrejtë të syve tanë ndaj dritës së zgjeruar të lazerit.

Kujt I Nevojitet Stomatologjia me Laser?

Lazeri përdoret në stomatologji për:

 • Periodontika: arrijmë heqjen e indit granulomatoz dhe sterilizimin e folikulave.
 • Endodontika: sterilizimi i kanalit të rrënjës është më i mirë dhe në një thellësi më të madhe se të gjitha metodat e tjera, gjatë trajtimit.
 • Zbardhimi: drita e lazerit përthithet nga pigmentet e dhëmbëve dhe arrin rezultatet më të mira dhe më të qëndrueshme se çdo metodë tjetër.
 • Desensitizimi i dhëmbëve
 • Trajtimi i ulçerave të vogla në gojë: dhimbja zvogëlohet dhe shërimi është më i shpejtë, - Kirurgjia: rinektomia, ulektomia, gingivoplastika, heqja e ënjtjeve të vogla në indet e buta të gojës, tharja i lungëve.
 • Heqja e indeve të buta jonormale (si për shembull, cistet).
 • Zbulimi i implantit (heqja e indeve të buta rreth implanteve).
 • Korrigjimi i buzëqeshjes të mishrave të dhëmbëve (korrigjimi estetik i mishrave të dhëmbëve).
 • Zbardhimi e dhembeve.
 • Trajtimi i gingivitit.
 • Trajtimi i periodontitit.
 • Prerja e lungëve periodontale.
 • Trajtimet endodontike (denervimi).
 • Zbulimi i rrënjes, në mënyrë që të lehtësojë daljen e dhëmbit.
 • Hemostaza
 • Zvogëlimi i ndjeshmërisë së dhëmbëve.
 • Sterilizimi i qepjeve pas nxjerrjes.
 • Ulektomia-Gingival (rimodelimi i gingivave).
 • Zbulimi i dhëmbëve gjysmë të mbyllur, ose totalisht të mbyllur.
 • Trajtimi simptomatik i ftohjes etj.
 • Zgjatje protezash, me rezultat të shkëlqyer estetik, pa lodhur pacientin.
 • Imprinte (për punë protetike) pa përdorimin e fijeve kundër mishrave të dhëmbëve, pa gjakderdhje, shpejt dhe pa krijuar dhimbje për pacientin.

Përveç kësaj, për shkak të veprimit të tyre të fortë rigjenerues, ju mund të keni shërim më të shpejtë dhe rigjenerim më të mirë të kockave (në mënyrë cilësore dhe sasiore). Pothuajse të gjitha operacionet terapeutike të periodontologjisë, nga pastrimi i thjeshtë e deri te trajtimi i periodontitit të përzgjedhur, bëhen me avantazhet terapeutike të LASER-it.

Cilat Janë Avantazhet e Stomatologjisë me Laser?

Ne do të rendisim disa nga avantazhet që ka stomatologjia me laser:

 • Më pak dhimbje ose mungesë dhimbjeje gjatë prerjes dhe përgatitjes së dhëmbëve, për shembull – për okluzion (mbushje) dhe në operacionet e indeve të buta (mishrat, gjuha, faqet, lëkura).
 • Gjakderdhje minimale gjatë operacionit në indet e buta
 • Ekziston mundësia e heqjes selektive të indeve pa ndikuar në substrat.
 • Reduktimi i faktorit mikrobik në zonën e operacionit.
 • Koha e shërimit përshpejtohet me më pak përthithje në krahasim me metodat konvencionale invazive.
 • Përmirësimi i rezultatit në trajtimet periodontale
 • Përmirësimi i ecurisë postoperative pa dhimbje apo ënjtje pas trajtimit.
 • Shërim më i shpejtë dhe më i sigurt pas operacionit
 • Denervim i sigurt, i shpejtë, me prognozë të shkëlqyer për shkak të veprimit të fortë dhe mikrobicidit të thelluar.
 • Eliminimi i menjëhershëm i dhimbjeve dhe shërim i shpejtë i ulcerave aftoze dhe herpesit, pa ndjerë dhimbje gjatë trajtimit.
 • Kontroll i shkëlqyer i gjakderdhjes gjatë operacionit në indet e buta.
 • Saktësi më e madhe
 • Rrezik i reduktuar i inflamacionit
 • Ndjeshmëri e reduktuar
 • Më pak zhurmë se pajisjet tradicionale prerëse me doreza
 • Nuk ka zhurme vibrimi
 • Shmangni mbetjet e oksidit të aluminit (që mbeten pas përdorimit të metodave të ajrimit)  
 • Të mos harrojmë gjithashtu se një nga avantazhet më të rëndësishme të lazerit është se nuk ndikon në ADN-në e qelizave.

Pse Stomatologjia me Laser Është një Zgjedhje e Mirë në Shqipëri?

Turizmi Dentar në Shqipëri është mundësia më e jashtëzakonshme dhe unike që mund të keni në jetën tuaj. Trajtimet e kujdesit dentar dhe pushimet në Shqipëri janë kombinimi perfekt. Shqipëria ka çmimet më të ulëta për sa i përket shëndetit tuaj dentar dhe kujdesit dentar, si dhe çmimet më të përballueshme kur bëhet fjalë për stilin e jetesës – ushqim, transport, mjekim, pushime dhe kështu në vazdhim. Stomatologët janë shumë të kualifikuar dhe plotësisht të përkushtuar për të zgjidhur të gjitha problemet tuaja dentare. Të gjithë mjekët dhe stomatologët flasin shumë gjuhë të huaja, si anglisht, italisht, greqisht ose turqisht. 

Ju mund të gjeni një paketë të plotë shërbimesh dentare që mund të përfshijnë akomodimin, transportin, rezervimet dhe zakonisht trajtimet tuaja të kujdesit dentar. Të gjitha ato do të bëhen sipas çdo detaji të qëndrimit tuaj në Shqipëri, në mënyrë që ju të përfundoni të gjitha trajtimet dentare dhe të shihni të gjitha vendet piktoreske natyrore të Shqipërisë, sapo të përfundoni planin tuaj dentar. Do të keni një qëndrim dhe eksperiencë të këndshme, relaksuese dhe në të njëjtën kohë të këndshme në Shqipëri.

Pajisjet më moderne si dhe teknologjia më avangarde përdoren në klinikat dentare në Shqipëri për t'ju dhënë rezultatin më të mirë të mundshëm. Shqipëria është një nga perlat e fshehura të Evropës Juglindore. Ka plazhet, malet dhe peizazhet më piktoreske. Ju mund të shikoni komentet dhe të lexoni rekomandimet e klientëve tanë të mëparshëm dhe do të kuptoni pse Shqipëria është një zgjedhje e shkëlqyer për çdo lloj trajtimi dentar. Eksperienca shumëvjeçare në stomatologjinë me laser si dhe në çdo trajtim tjetër dentar na dallon nga çdo klinikë tjetër dentare në mbarë botën. Do të gjeni shumë klientë të huaj që na kanë vizituar dhe rekomandojnë shërbimet tona pa u menduar dy herë. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

  Suporti Live!
  sqAlbanian