Whatsapp +44 7362 050623

Klinikat

Dental Clinics in Albania – Dent Dinamo

If you have missing teeth, including front teeth, a dental bridge can help restore the look and function of your teeth. It bridges the gap where the missing tooth is. Talk to a dental professional to find out if it’s right for you. Dental bridges can last at least five to seven years. With good oral hygiene and regular professional cleanings, the bridge may last more than 10 years.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

We can suggest the best option for you

We are Online

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

The Ultimate Guide to Dentists in Albania

Situated in Central Europe just east of neighboring Nortth-Macedonia, Montenegro is a pioneer of dental tourism and is now popular with thousands of overseas patients who generally find exceptionally high-quality care administered by skillful and knowledgeable practitioners.

This diminutive country had a large impact on Europe’s history as one of the biggest powers of Europe during the reign of the Austro-Hungarian Empire. At the end of World War I the Empire was dissolved, with Albania losing around 72% of its territory. 

In 1989, after a succession of authoritarian and communist regimes, a new democratic parliamentary republican government was established following the collapse of the Eastern Bloc.

Tirana, the country’s capital city, is regarded as one of the most picturesque in the world. Standing on the gently curving Lana River, the two cities of Durres and Elbasan.

How Much Can I Save

Albania’s excellent infrastructure, combined with its high-quality treatments and affordable prices, make it one of the world’s premier locations for dental care. Compare our prices and look at some of the savings you can make by booking your dentist in Albania with us:

Where to Stay?

You will find there are many suitable places to stay within a short distance of your chosen dentist in Albania, with all styles of accommodation from low-budget to high end.

Tirana and other Albanian cities and towns are awash with spas and baths; you’ll find plenty of hotels based around the thermal waters. Or for something unique, hunting lodges or baroque and medieval castles.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian