Whatsapp +44 7362 050623

Restaurimi i Plote i Gojes ne Shqiperi

Restaurimi i plotë i gojës është rindërtimi ose zëvendësimi i të gjithë dhëmbëve në gojën e pacientit. Procedurat e përdorura për të përfunduar këtë gjendje janë restauruese, kozmetike dhe neuromuskulare për të riparuar problemet kronike dentare në gojën tuaj. Kjo lloj procedure mund të ndihmojë në përmirësimin e shëndetit tuaj oral dhe gjithashtu t'ju japë besim në pamjen e dhëmbëve tuaj. Restaurimet e plota të gojës përdoren gjithashtu për të ndihmuar dikë që të përmirësojë shëndetin dhe funksionin e gojës.

Restaurimi i Gojes


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Shëndeti oral është vërtetuar se është një pjesë thelbësore e mirëqenies suaj. Gjëja më e rëndësishme është të kuptoni se është një angazhim, i cili nëse nuk i kushtoni vëmendjen dhe kujdesin tuaj të plotë, do t'ju sjellë mjaft probleme, si kavitetet dentare, sëmundjet e mishrave të dhëmbëve, dhe gjithashtu lidhet me sëmundjet e zemrës, diabetin dhe nganjëherë kanceri. Mbani në mend se sa më shpejt të mësoni se si ta mbani të shëndetshme higjienën orale, aq më lehtë do të jetë për ju të shmangni procedurat dentare dhe çështjet shëndetësore që mund t'ju kushtojnë një kohë të gjatë të jetës. 

Megjithatë, nëse arrini një pikë ku keni nevojë për ndihmë për shëndetin tuaj dentar, atëherë Dent Dinamo ka informacionin e duhur për t'ju ndihmuar. Dent Dinamo do t'ju ndihmojë të gjeni dentistët më të kualifikuar, në varësi të nevojave tuaja. Është normale që nuk do të keni njohuritë e dentistëve më të mirë dhe më të përballueshëm, por Dent Dinamo mund t'ju ndihmojë për këtë. Ne do të sigurohemi që të gjejmë dentistin më të mirë dhe më të përballueshëm në varësi të buxhetit tuaj. Sigurohuni që kjo do të jetë zgjidhja më e mirë për ju dhe këtë do ta shihni vetë pasi rezultatet do të shfaqen shumë shpejt dhe buzëqeshja juaj do t'ju lërë pa fjalë ju dhe këdo që ju sheh. 

 Ndonjëherë, ristrukturimi i dhëmbëve tuaj mund të jetë një problem me formën e nofullës suaj, prandaj mund të jetë e nevojshme të përfshihet edhe restaurimi i mishrave të dhëmbëve ose nofullës suaj dhe strukturës së përgjithshme të gojës tuaj. 

Ekziston një arsye që quhet restaurimi i plotë i gojës dhe është se përfshin më shumë se një procedurë dentare kozmetike. Procedurat e përfshira janë ura dentare, kurorat dentare, mbushjet, implantet dentare, nxjerrjet e dhëmbëve, fasetat dhe shumë të tjera. Nuk ka shumë rëndësi nëse keni dhëmbë të çarë, të copëtuar ose të thyer, nga cilido vend që jeni, Dent Dinamo do t'ju gjejë dentistët më të mirë për t'u marrë me problemin tuaj. Një restaurim i plotë i gojës mund të riparojë çdo problem dentar, megjithatë, ka edhe probleme të tjera të zakonshme që kjo lloj procedurë mund të riparojë, të tilla si kavitetet dhe prishja, humbja e smaltit të dhëmbëve dhe dhëmbët e humbur. 

Kush ka Nevojë për një Restaurim të Plotë të Gojës?

Një restaurim i plotë i gojës është një procedurë që i nevojitet një personi me disa probleme dentare në të gjithë gojën e tij, pasi përmirëson funksionin dhe estetikën. Është një operacion shumë i zakonshëm, që rreth 120 milionë njerëz në botë e bëjnë çdo vit. Disa nga faktorët që ju vënë në procedurën e një restaurimi të plotë të gojës janë një sëmundje dentare e cila i bën mishrat e dhëmbëve të infektohen ose të zvogëlohen, traumat që janë për personat që kanë qenë në një aksident ose kanë pasur një traumë të fytyrës që ka rezultuar në dëmtim, erozioni i cili janë dhëmbë që janë konsumuar nga kërcitja ose shtrëngimi dhe së fundi dhimbje në nofullën e cila është për pacientët që kanë përjetuar dhimbje në nofull ose dhimbje koke si rezultat i shtrembërimit të nofullës. Ky operacion është i njohur gjithashtu se përdoret për kushte mjekësore dhe me ndihmën e tij, ato gjendje thjesht mund të eliminohen. 

Përfitimet e një Restaurimi të Plotë të Gojës 

Shëndeti juaj dentar është jashtëzakonisht i rëndësishëm për pamjen dhe shëndetin tuaj dhe nëse nuk i kushtoni vëmendje, mund t'ju sjellë mjaft probleme në një periudhë të shkurtër kohore. Megjithatë, është normale që do të shqetësoheni për këtë procedurë dhe për përfitimet që mund t'ju sjellë, prandaj më poshtë do të gjeni disa nga përfitimet e saj me informacionin e duhur.

Përmirësoni shëndetin dhe pamjen e dhëmbëve tuaj

Shumica e njerëzve fillojnë të ndihen të pashpresë në momentin që kanë probleme me shëndetin e tyre oral, megjithatë, gjithmonë ka një zgjidhje edhe nëse dhëmbët që mungojnë nuk mund të shpëtohen, kjo procedurë mund të rivendosë dhëmbët tuaj dhe t'u japë atyre një pamje natyrale dhe buzëqeshje të shëndetshme. Restaurimi i plotë i gojës mund t'ju ndihmojë të rregulloni shumë probleme apo edhe infeksione që mund të keni në gojë dhe në momentin që zgjidhni të bëni këtë procedurë do të ndihmojë gjithashtu në të ardhmen e shëndetit tuaj oral. 

Rregulloni problemet tuaja funksionale

Personat që kanë nevojë për një restaurim të plotë të gojës janë ata që kanë humbje ose dëmtim të dhëmbëve dhe kjo shumë herë krijon edhe shumë probleme të tjera të ndryshme, si për shembull fakti që nuk mund të hani pa dhimbje të forta dhe e vendosni veten mes dy zgjedhjeve, të cilat janë: të hani ushqime të buta në mënyrë që të përtypeni më lehtë ose të shmangni zonat e gojës që janë të ndjeshme ndaj presionit dhe nuk ju lënë të hani normalisht. Megjithatë, kjo procedurë ju ndihmon të vendosni dëshirat tuaja në radhë të parë dhe të hani gjithçka që dëshironi pa asnjë problem. 

Rikthejeni pamjen e buzëqeshjes suaj

Një nga arsyet kryesore që pacientët e bëjnë këtë është që të jenë në gjendje të kenë një buzëqeshje perfekte e cila i bën ata të ndihen rehat pranë njerëzve të tjerë, megjithatë shumë njerëz priren ta ngatërrojnë atë me një ndryshim të buzëqeshjes. Kjo është një lloj procedure që ju ndihmon të trajtoni problemet kozmetike të gojës. Ekziston edhe një ndryshim tjetër midis tyre, i cili është se ndryshimi i buzëqeshjes kryesisht fokusohet vetëm në çështjet kozmetike, ndërsa një restaurim me gojë të plotë trajton shqetësimet kozmetike që paraqesin më shumë shqetësim për shëndetin oral. 

Trajton dhe anulon shenjat e sëmundjes periodontale

Restaurimi i plotë i gojës mund të ndihmojë në trajtimin e sëmundjes periodontale, e cila është një çështje shumë e zakonshme këto ditë. Sëmundja periodontale është një gjendje, e cila tashmë është vërtetuar që mund të shkaktojë shumë probleme me shëndetin tuaj oral, si humbja e kockave brenda nofullës, zbardhja e mishit të dhëmbëve, recesioni i mishrave të dhëmbëve si dhe xhepat e thellë të mishrave të dhëmbëve që rrezikojnë humbjen e dhëmbëve. Restaurimi i plotë i gojës është treguar se ka si fokus parësor trajtimin dhe kontrollin e sëmundjes periodontale, duke ju çliruar nga vuajtjet dhe dhimbjet.  

Pse Restaurimi i Gojës së Plotë në Shqipëri është një Zgjedhje e Shkëlqyer?

Nëse e keni gjetur veten mes problemeve me shëndetin tuaj oral, atëherë duhet të siguroheni që të gjeni ekspertët e duhur për t'ju ndihmuar me problemin tuaj. Në një çështje kaq të rëndësishme, duhet të gjeni ekipin më të kualifikuar dhe profesional për t'u kujdesur për gojën tuaj dhe këtë ju garanton Dent Dinamo. Këto lloj problemesh kanë treguar gjithashtu se kanë çmimet e tyre, të cilat në momente mund të jenë mjaft të kushtueshme, megjithatë Dent Dinamo është edhe një herë këtu për t'ju ndihmuar të gjeni dentistët më të përshtatshëm për rastin tuaj si dhe ata që i përshtaten buxhetit tuaj, në mënyrë që ju të merrni shërbimin më të mirë me pagesën më të arsyeshme dhe të jeni të sigurt se do të jeni më se të kënaqur me shërbimin dhe rezultatet që do të merrni. Shqipëria njihet për çmimet më të mira në treg dhe kjo është me siguri diçka që mund t'ju ndihmojë me situatën tuaj financiare. Dent Dinamo është informatori më i mirë që do të gjeni në Shqipëri për të marrë stomatologët më të ditur dhe më të mirëtrajnuar, së bashku me ekipin më të mirë nga pas, në mënyrë që të siguroheni që gjithçka të shkojë ashtu siç dëshironi dhe rezultatet të jenë ashtu siç e keni imagjinuar. Nëse jeni në një situatë të vështirë, atëherë mos hezitoni. Kontaktoni me Dent Dinamo në këtë moment dhe jepini vetes mundësinë për të marrë përfundimin më të mirë që mund të imagjinoni ndonjëherë dhe të rifitoni shëndetin tuaj oral. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian