Whatsapp +44 7362 050623

Prostodoncia në Shqipëri

Dent Dinamo është direktoria për t'ju siguruar pikërisht këtë. Ne ofrojmë lidhje me dentistët më të kualifikuar dhe klinikat më të mëdha në Shqipëri. Ne sigurohemi që t'ju ndihmojmë të zgjidhni zgjedhjen më të mirë për ju dhe të përfitoni më të mirën nga kjo përvojë. Qëllimi ynë kryesor është të sigurojmë që klientët tanë të ndihen të sigurt dhe të kenë mjedisin më miqësor dhe të sigurt gjatë seancave të tyre. Dent Dinamo do të sigurohet që rezultatet tuaja përfundimtare të jenë pikërisht ashtu siç keni kërkuar dhe të ndiheni sërish rehat të buzëqeshni pa frikën e shfaqjes së dhëmbëve tuaj. Ne dëshirojmë që ju të përfitoni sa më mirë nga kjo përvojë, edhe pse mund të duket si problem.

Prostodoncia


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Në ditët e sotme, një problem i madh i rutinës sonë të përditshme është bërë shëndeti ynë oral. Njerëzit po vuajnë gjithnjë e më shumë nga higjiena e tyre orale dhe kjo ndodh për shkak të neglizhencës së tyre ndaj saj. Është shumë e rëndësishme të kuptoni se sa thelbësore është të ruani të shëndetshme higjienën tuaj orale në mënyrë që të mos krijoni asnjë konfuzion dhe të shmangni çdo sëmundje të mundshme. Megjithatë, është normale që kur keni një problem me dhëmbët, dëshironi të jeni në duart më të mira për t'u kujdesur për të dhe të ndiheni të sigurt në buzëqeshjen tuaj. Mund të mos jetë aq e lehtë sa mendoni të gjeni një klinikë të besueshme, megjithatë, me njohuritë e duhura mund të gjeni dentistët më të aftë dhe të keni rezultatet më të mira të mundshme. 

Çfarë është prostodoncia? 

Protetodoncia është një lloj shërbimi dentar për t'ju ndihmuar të keni buzëqeshjen më tërheqëse dhe me pamje natyrale që mund ta imagjinoni ndonjëherë. Trajtimi protestodontik kujdeset për restaurimin tuaj estetik dhe zëvendësimin e dhëmbëve tuaj në formën dhe funksionin tuaj të duhur. Nëpërmjet këtij shërbimi, dentisti është në gjendje të zëvendësojë shëndetin tuaj dentar, gjithmonë pas diagnostikimit, planifikimit të duhur të trajtimit, rehabilitimit dhe mirëmbajtjes. Kjo është një zgjidhje, e përdorur më së shumti për pacientët që kanë probleme, si mungesa e dhëmbëve dhe indeve maksilofaciale. Trajtimet që një dentist përdor në kushte të tilla përfshijnë implantet dentare, protezat, fasetat, kurorat dhe zbardhjen e dhëmbëve. Përveç faktit që njerëzit e përdorin këtë trajtim për të rifituar pamjen ose funksionin e tyre natyral të dhëmbëve, ata mund ta bëjnë atë edhe për të rifituar funksionin e mishrave të dhëmbëve, nofullave dhe zonave të tjera të fytyrës.

Zëvendësimi i boshllëqeve që mungojnë ose dhëmbëve të dëmtuar që keni është i rëndësishëm për shumë arsye për dikë. Duke pasur këtë lloj problemi, jo vetëm që ju bën të ndiheni në siklet, por gjithashtu mund t'ju vërë në rrezik të lartë për shumë probleme të tjera dentare, si humbja e kockave, problemet e shtrirjes, problemet me të ngrënit dhe të folurit. Trajtimet protestodontike mund të kryhen nga dentistët e përgjithshëm, megjithatë për të trajtuar këtë lloj konfuzioni ata duhet të kryejnë tre vjet arsimim shtesë në një program pasuniversitar dhe pasi ta kenë përfunduar atë, ata janë në gjendje t'ju ndihmojnë. Kjo do të thotë që pasi të keni njohuritë e duhura se si t'i trajtoni këto kushte, duhet të jeni të sigurt se gjithçka do të shkojë ashtu siç dëshironi dhe jeni në duar të sigurta. 

Çfarë është prostodoncia?

Protetodoncia është një lloj shërbimi dentar për t'ju ndihmuar të keni buzëqeshjen më tërheqëse dhe me pamje natyrale që mund ta imagjinoni ndonjëherë. Trajtimi protestodontik kujdeset për restaurimin tuaj estetik dhe zëvendësimin e dhëmbëve tuaj në formën dhe funksionin tuaj të duhur. Nëpërmjet këtij shërbimi, dentisti është në gjendje të zëvendësojë shëndetin tuaj dentar, gjithmonë pas diagnostikimit, planifikimit të duhur të trajtimit, rehabilitimit dhe mirëmbajtjes. Kjo është një zgjidhje, e përdorur më së shumti për pacientët që kanë probleme, si mungesa e dhëmbëve dhe indeve maksilofaciale. Trajtimet që një dentist përdor në kushte të tilla përfshijnë implantet dentare, protezat, fasetat, kurorat dhe zbardhjen e dhëmbëve. Përveç faktit që njerëzit e përdorin këtë trajtim për të rifituar pamjen ose funksionin e tyre natyral të dhëmbëve, ata mund ta bëjnë atë edhe për të rifituar funksionin e mishrave të dhëmbëve, nofullave dhe zonave të tjera të fytyrës. 

Cilat janë Benefitet e Protetikës? 

Rivendosja e funksionit tuaj

Kur filloni të humbni dhëmbët tuaj natyralë, është shumë e zakonshme që mendimi juaj i parë të jetë tek pamja e buzëqeshjes suaj dhe ndikimi që ajo do të ketë tek të tjerët. Edhe pse është shumë e zakonshme nga ju të mendoni për pamjen e buzëqeshjes suaj, nuk është problemi i vetëm që mund të shkaktojë. Humbja e dhëmbëve tuaj natyral mund të ndikojë në funksionin e shëndetit tuaj oral, duke i bërë të vështira për ju veprimet normale, të tilla si ngrënia, kafshimi, përtypja, etj. Megjithatë, një protetodont mund t'ju ndihmojë të rifitoni strukturën e kockave dhe funksionin e dhëmbëve tuaj.

Rivendosni dhëmbët tuaj të vendosur gabim

Ka disa situata, ku njerëzit kanë dhëmbë shumë të vegjël, të dhëmbëzuar apo edhe të dalluar në buzëqeshjen e tyre. Kjo ndodh për shumë arsye të ndryshme, megjithatë, mund të prishë lehtësisht besimin tuaj dhe nuk do të ndiheni të lirë të buzëqeshni përsëri para të tjerëve. Një protezë ka shumë mënyra të ndryshme për të trajtuar këtë problem, të tilla si formësimi i dhëmbëve tuaj dhe aplikimi i një proteze me pamje natyrale, si fasetat. Pasi ta lini veten në duart e dentistit, atëherë nuk do të duhet të shqetësoheni më se si dhëmbët tuaj do të ndikojnë në pamjen e buzëqeshjes tuaj.

Dhëmbët e dëmtuar

Një konfuzion tjetër që kanë pacientët janë dhëmbët e tyre të dëmtuar. Të kesh dhëmbë të dëmtuar, jo vetëm që do të ndikojë në rutinën tuaj të përditshme, por gjithashtu mund t'ju shkaktojë sëmundje të shumta. Kur ka shumë zgjidhje për këtë lloj problemi, nuk keni nevojë ta lini atë derisa të përkeqësohet dhe dhimbja juaj të bëhet e padurueshme. Dhëmbët e prishur ose të thyer mund të hiqen lehtësisht dhe të zëvendësohen me një kurorë dentare prej porcelani ose një rimeso. Vendimi se cilin duhet të zgjidhni varet nga nevojat tuaja dhe dëmtimi i dhëmbëve tuaj, megjithatë buzëqeshja juaj do të bëhet më e mirë se sa ishte.

Rregulloni kafshimin tuaj

Kur keni probleme me shëndetin tuaj oral, siç janë dhëmbët e vendosura gabim, atëherë kafshimi juaj nuk do të jetë normal. Ka rëndësi të madhe në dhëmbët e sipërm dhe të poshtëm, pasi ato lidhen së bashku për të krijuar aftësinë për të kafshuar, përtypur ose mbyllur nofullën. Megjithatë, nëse nuk është i shëndetshëm, atëherë mund të prekë mishrat, qafën, kokën dhe nyjet e nofullës. Ju mund të keni një kafshim të gabuar, i cili do të çojë në ndjeshmëri të dhëmbëve, humbje, erozion, dhimbje koke, etj. Për ta rregulluar këtë, mjeku protestodon do të korrigjojë kafshimin tuaj dhe do të ruajë shëndetin e gojës tuaj. 

Pse Duhet të Zgjedh Protezën në Shqipëri? 

Gjetja e klinikës më të mirë për t'u kujdesur për nevojat tuaja orale po bëhet gjithnjë e më e vështirë për shumë njerëz, megjithatë, ekziston gjithmonë një zgjidhje e duhur që mund t'ju bëjë të lumtur. Është e zakonshme që kur keni probleme me shëndetin tuaj oral, dëshironi të kujdeseni për të nga dentistët më të kualifikuar, pasi është pjesa më e rëndësishme e pamjes suaj dhe ka një lidhje me sistemin tuaj nervor, i cili mund të çojë në shumë sëmundje, nëse nuk e trajtoni siç duhet. 

Dent Dinamo ka treguar aftësitë më të mëdha në gjetjen e dentistëve më të aftë për të trajtuar problemet tuaja. Ne ju ofrojmë takime me klinikat më të vlerësuara të Shqipërisë me çmimet më të volitshme në këtë fushë. Ne sigurohemi që klientët tanë të marrin atë që kërkojnë dhe të kenë rezultatet përfundimtare ashtu siç dëshirojnë, megjithatë ju do të keni mundësi t'i shihni rezultatet seancë pas seance. Dent Dinamo është drejtoria për të ofruar lidhje, pavarësisht nga shteti që po telefononi. Ne ju ndihmojmë të gjeni ekspertët e botës së stomatologjisë, në mënyrë që të siguroheni që buzëqeshja juaj të marrë trajtimin më të mirë ekzistues. Klinikat me të cilat bashkëpunojmë ju sigurojnë një mjedis miqësor dhe të rehatshëm, në mënyrë që të ndiheni të mirëpritur dhe të relaksuar duke marrë buzëqeshjen më të bukur në botë. Sigurohuni që të na kontaktoni sa më shpejt që të jetë e mundur, në mënyrë që të fillojmë udhëtimin tonë së bashku. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian