Whatsapp +44 7362 050623

Kirurgjia Orale ne Shqiperi

Dent Dinamo, deri më tani, është dalluar si zgjedhja e duhur nëse kërkoni të kujdeseni maksimalisht për shëndetin tuaj oral. Me ndihmën e Dent Dinamo do të gjeni shumë kirurge orale ne Shqiperi. Puna jonë është t'ju ndihmojmë të plotësoni çdo nevojë që keni duke gjetur dentistët më të mirë dhe duke ju siguruar bashkëpunimin me ekipin më të mirë për të trajtuar sëmundjet tuaja. Këto ditë ka shumë rëndësi për ju që të kuptoni se sa serioze është të kujdeseni dhe të mbroni shëndetin tuaj oral.

Kirurgji Orale


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Dent Dinamo është këtu për t'ju ndihmuar dhe për t'ju siguruar që të gjeni dentistët e duhur për t'ju ndihmuar me problemet tuaja. Mbajtja e gojës tuaj të sigurt ndonjëherë mund të ketë një kosto të lartë, por nëse dini të gjeni dentistët më të mirë, atëherë mund të gjeni edhe çmimet më të përballueshme. Dent Dinamo do të sigurohet që të gjejë një dentist brenda kostos që është e përballueshme për ju. Në këtë mënyrë ju do të merrni rezultatet përfundimtare, dhe njëkohësisht çmimet më të përballueshme në treg. Rezultatet e gjendjes tuaj do të shfaqen shumë shpejt dhe pamja e buzëqeshjes suaj do t'ju lërë të mahnitur. 

Nëse vjen momenti që keni nevojë për shërbimin e kirurgjisë orale, atëherë duhet të siguroheni që të ndiqni hapat e duhur. Së pari, duhet të kujdeseni për shtëpinë tuaj përpara se të shkoni në operacion. Kujdesuni mirë, që të mos keni asnjë mikrob ose embrion pasi të ktheheni nga spitali dhe së dyti duhet të siguroheni që të gjeni dikë që t'ju çojë në shtëpi pas procedurës, pasi nuk do të jeni në gjendje të ngasni makinën ose të ecni vetëm. 

Çfarë Është Kirurgjia Orale? 

Kirurgjia orale është krijuar për njerëzit që kanë probleme në gojë, dhëmbë dhe/ose në zonën e nofullës. Merret me çdo procedurë kirurgjikale që prek kavitetin oral dhe synon të zgjidhë rastet klinike që nuk mund t'i trajtosh me asnjë lloj medikamenti apo trajtimi të thjeshtë. Kirurgjia orale ka të bëjë me problemet që u krijohen dhëmbëve tuaj dhe në shumicën e rasteve përfshin heqjen e dhëmballëve të pjekurisë dhe dhëmbëve të impaktuar, heqjen e dhëmbëve që nuk mund të riparohen, vendosjen e implanteve dhe rindërtimin ose rigjenerimin e kockës së nofullës për të mundësuar vendosjen e implanteve dentare. 

Operacionet orale kryhen nga specialistë dentarë të cilët janë të trajnuar pikërisht në këtë fushë dhe kanë eksperienca të shumta të shëndetit oral. Sidoqoftë, duhet të dini se ekzistojnë lloje të ndryshme operacionesh dhe ato më të zakonshmet janë kirurgjia ei mishrave të dhëmbëve, kirurgjia maksilo-faciale, trajtimi i kanalit të rrënjës, nofullës dhe dhëmbëve pas një dëmtimi, implantet e dhëmbëve dhe problemet e rritjes së dhëmbëve të pjekurisë. Ndonjëherë, kirurgjia orale mund të përfshijë heqjen e një tumori dhe specialistët që kryejnë këtë lloj operacioni janë endodontistët, periodontistët dhe protetodontët. Në ditët e sotme, operacionet orale janë mjaft të zakonshme dhe për të vazhduar me to, duhet vetëm një anestezi lokale, kjo është arsyeja pse nuk duhet të trembeni menjëherë kur dëgjoni fjalën kirurgji.

Kujt i Nevojitet Kirurgjia Orale?

Në momentin që ndiheni se diçka nuk është në rregull me shëndetin tuaj oral, atëherë duhet të vizitoni direkt një dentist për të kontrolluar problemin. Në shumicën e rasteve, kur një dhëmb ose disa dhëmbë ju dhembin, kjo do të thotë se keni bërë diçka të gabuar dhe me shumë mundësi do të keni nevojë për operacion. Ka arsye të ndryshme pse do t'ju duhet të bëni një procedurë kirurgjikale dhe të jeni të sigurt që dentisti që ju ofrohet do të jetë në gjendje t'ju rekomandojë trajtimin më efikas për sa i përket shëndetit tuaj oral. 

Avantazhet e Kirurgjisë Orale 

Sado e frikshme të duket herën e parë që e dëgjoni, kirurgjia orale ka shumë përfitime, të cilat prekin pacientët në një mënyrë shumë pozitive. Disa nga përfitimet janë:

Korrigjimi i buzëqeshjes suaj

Për t’u treguar të sinqertë, gjëja e parë që dikush vë re kur shikon një person tjetër është buzëqeshja e tij. Në momentin që keni disa probleme, të cilat mund të përfshijnë, mungesën e dhëmbëve, shtrembërimin e nofullës, një tumor i dukshëm në buzë ose në mishrat e dhëmbëve, apo edhe një çarje në qiellzë, atëherë është totalisht normale që ju të ndiheni në ankth dhe në siklet. Kirurgjia orale do t'ju ndihmojë të trajtoni secilën prej këtyre gjendjeve dhe t'ju kthejë buzëqeshjen tuaj të shndritshme ose edhe të krijoni një më të mirë, në mënyrë që kur dikush ta vërë re për herë të parë, të ndiheni të lirë të buzëqeshni. 

Zëvendësimi i një dhëmbi të vetëm për një kohë të gjatë 

Ky zëvendësim bëhet kryesisht në momentin që ju mungon një dhëmb dhe dëshironi ta zëvendësoni me një implant. Ky është ai që ne e quajmë trajtimi më i përshtatshëm, afatgjatë, megjithatë, nëse vendosni të zgjidhni një metodë tjetër, si një urë dentare, atëherë duhet të dini se nuk do të jeni në gjendje të rivendosni rrënjën tuaj, por vetëm kurorën e dhëmb. Si përfundim, do t'ju duhet të zëvendësoni pajisjen dhe t'i nënshtroheni riparimit në të ardhmen, por me kirurgji orale, mund të zëvendësoni të gjithë dhëmbin me një zgjidhje afatgjatë. 

Rivendosni deficitet dhe shmangni dëmtimet e përhershme

Ky lloj trajtimi ka të bëjë me problemet tuaja të nofullës. Problemet e nofullës priren të jenë shumë progresive dhe nëse nuk planifikoni t'i trajtoni ato, atëherë ato mund të përkeqësohen shumë. Megjithatë, kur vazhdoni procedurën e kirurgjisë orale dhe teknikave inovative në shartimin e kockave, do të jetë mjaft e lehtë t'i trajtoni këto defekte para se të përkeqësohen dhe në këtë mënyrë mund të përmirësoni edhe ato që kanë filluar t'ju krijojnë probleme të tjera. Ajo që ndodh është se indi i humbur zëvendësohet nga disa lloje të shartimit të kockave dhe transplanteve të indeve të buta. 

Adresoni problemin themelor

Në këtë lloj situate, ajo që ndodh është se ne jemi në gjendje të adresojmë problemin themelor me kirurgjinë orale dhe jo vetëm simptomat. Nëse keni nevojë të kuptoni se si funksionon, atëherë dijeni se nëse, për shembull, keni nofulla të shtrembëruara, do t'ju rekomandohet të bëni një operacion ortognatik të shtrirjes së nofullës në bashkëpunim me ortodontin tuaj. Pas kësaj, dentisti juaj do të punojë së bashku me ortodontin për të krijuar një buzëqeshje për ju që të lë pa frymë dhe që është befasuese. Kur të përfundojë procedura, do të jeni krenarë të dilni jashtë dhe të buzëqeshni gjatë gjithë ditës. 

Pse Kirurgjia Orale në Shqipëri është një Zgjedhje e Shkëlqyer?

Nëse keni probleme me dhëmbët apo mishrat e dhëmbëve, atëherë zgjidhja më e mirë për t’ju ndihmuar ti trajtoni ato, është Dent Dinamo. Shqipëria ka treguar se është një vend me çmimet më të përballueshme në krahasim me çdo lloj shteti tjetër që ka trajtime dhe shërbime më ekonomike.

Dent Dinamo është një klinik dentare lider në Tiranë, e cila ofron shërbime të shëndetit oral bazuar në përvojën shumëvjeçare të dentististëve si dhe teknologjinë e avancuar. Synimi që kemi është të arrijmë rezultatet më të mira të mundshme për sa i përket funksionalitetit, së bashku me ambientin komod që ofrojmë dhe procedurat pa shqetësime apo dhimbje.

Në Dent Dinamo do të gjeni gjithçka që ju nevojitet, duke filluar nga pajisjet për ekzaminime klinike e deri te sistemet e avancuara të planifikimit të trajtimit. Ne jemi këtu për të ofruar shërbime me cilësi të lartë në fushën e stomatologjisë, estetikës dentare, kirurgjisë orale dhe maksilo-faciale, implantologjisë së avancuar, estetikës së fytyrës dhe ortodoncisë. Nëse keni nevojë për të përmirësuar shëndetin tuaj oral, atëherë Dent Dinamo është zgjidhja më e mirë për ju.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian