Whatsapp +44 7362 050623

Trajtimet Ortodontike ne Shqiperi

Pacientët kanë nevojë për trajtime ortodontike në Shqipëri kur dhëmbët e tyre nuk janë të vendosur siç duhet në gojë. Kjo procedurë quhet malokluzion. Stomatologët që trajtojnë këtë lloj problemi quhen ortodontë dhe përdorin pajisje për të lëvizur dhëmbët ose rregulluar kockën e poshtme.

Trajtimet Ortodontike


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Kujdesi dentar ka treguar se ka një ndikim të rëndësishëm në shëndetin tonë të përgjithshëm. Kjo do të thotë se kur nuk kujdesemi për të, atëherë lidhet me shumë faktorë të tjerë që ndikojnë në shëndetin tonë. Të jetuarit e pashëndetshëm të higjienës së dhëmbëve mund t'ju hapë lehtësisht probleme dhe të krijojë sëmundje të ndryshme. Është thelbësore të dini se edhe në momentin që keni një problem me sëmundjen tuaj orale, ju keni një lidhje me dentistët në duart e të cilëve ndiheni të sigurt. Është shumë e rëndësishme të keni lidhje me dentistët e duhur, në mënyrë që ju të dini se ju mund të mbështeteni tek ata për çdo problem që mund të keni dhe të merrni rezultatet që dëshironi.

Ky është një nga objektivat e Dent Dinamos. Drejtoria e Dent Dinamo dëshiron t'ju bëjë të ndiheni të sigurt në çdo hap të përvojës suaj të shëndetit oral. Ne ofrojmë klinika për pacientë të të gjitha moshave dhe megjithëse është e kuptueshme që ju ose fëmijët tuaj mund të ndiheni të shqetësuar dhe të pasigurt kur vizitoni një dentist, dentistët me përvojë të mirë me të cilët bashkëpunojmë janë të ndjeshëm ndaj çdo nevoje dhe komoditeti tuajin. Dent Dinamo është i përkushtuar për t'u siguruar që ju të merrni kujdesin më të mirë të mundshëm nga ana jonë. Shërbimet që ne ofrojmë janë cilësore, kështu që ne mund t'ju ndihmojmë të përmirësoni shëndetin e gjendjes tuaj.

Ka shumë opsione të trajtimit ortodontik, që një ortodont mund t'i përdorë, për të arritur me sukses shtrirjen e saktë të dhëmbëve tuaj. Disa nga pajisjet që një ortodont mund të përdorë janë mbajtëse fikse, mbajtëse të lëvizshme, pajisje funksionale dhe kësulë. Megjithatë, nëse keni probleme me nofullën tuaj, atëherë opsioni i operacionit mund të jetë i mundur për ju. Të kesh dhëmbë të gabuar vjen në mënyra të ndryshme. Ju mund të keni lindur me një pickim të keq, ose mund ta keni marrë atë me kalimin e kohës përmes lëndimeve ose zakoneve. Nuk ka rëndësi se çfarë lloj problemi keni, apo si e keni atë, ajo që ka rëndësi është që në momentin që zbuloni probleme të tilla, duhet të lini një takim me dentistin tuaj. 

Kush ka Nevojë për Trajtim Ortodontik? 

Shumë herë, njerëzit nuk e kuptojnë kur ata ose fëmijët e tyre kanë nevojë për trajtim ortodontik. Kjo ndodh pasi nuk i kushtojnë vëmendjen e duhur dhe edhe nëse nis si problem i vogël, përfundon në një problem shumë serioz. Ka disa arsye pse dikush do ta konsideronte të nevojshme që të kishte trajtime ortodontike, të tilla si dhëmbët e grumbulluar, kafshimi, nënkafshimi, kafshimi i kryqëzuar, mbyllja e boshllëqeve, parandalimi i prishjes së dhëmbëve, korrigjimi i problemeve të nofullës, ndihma që dhëmbët të rreshtohen siç duhet ose efektet e duhura të gishtit të madh ose gishtit. gjiri. Të gjitha këto kushte ndodhin për dy faktorë. Ose nuk e keni rregulluar kurrë malokluzionin kur keni qenë i ri, ose e keni bërë dhe gjërat kanë ndryshuar ose nuk është bërë siç duhet. Në mënyrë që një ortodont të zbulojë problemin e saktë të dhëmbëve tuaj, do t'ju kërkohet të bëni radiografi dhe foto të dhëmbëve tuaj dhe pas kësaj do t'ju duhet të keni një përshtypje të dhëmbëve tuaj. Hapi tjetër përfshin vendosjen e mbajtëseve në dhëmbë për të filluar trajtimin e duhur. Ajo që duhet të dini është se kur vendosni telat, është shumë e rëndësishme që ju të ruani kujdesin dhe shëndetin e duhur, në mënyrë që pajisjet të japin rezultatet e duhura dhe t'ju ndihmojnë të keni buzëqeshjen më të mirë që mund të imagjinoni. 

Cilat janë Benefitet e Trajtimeve Ortodontike?

Problemet dhe zgjidhjet e nofullës

Në momentin që dhëmbët tuaj janë të vendosur gabim, do t'ju hapë shumë probleme. Shtrirja e gabuar e dhëmbëve tuaj do të rrisë dhimbjen dhe vuajtjen tuaj, si dhe do të ndikojë në nofullën tuaj të poshtme dhe të sipërme. Nëse dhëmbët tuaj kanë një problem të tillë, ai do të krijojë nënkafshim dhe mbibite, gjë që do t'ju krijojë shumë probleme në të ardhmen. Kjo gjendje quhet malokluzion dhe do t'i bëjë dhëmbët tuaj më të vështirë për t'u pastruar, për t'u veshur ose do t'i bëjë dhëmbët më të dobët dhe më të lehtë për t'u thyer. Megjithatë, vendosja e saktë e dhëmbëve do të parandalojë të gjitha këto probleme për ju.

2- Protect your teeth

Zakonisht, vlerësimi nga ortodontët rekomandohet për fëmijët në moshën shtatë vjeçare. Kjo ndodh, sepse nëse dhëmbët tuaj kanë konfuzion, atëherë ortodonti juaj mund ta zbulojë atë dhe ta parandalojë problemin. Zgjidhja është korrigjimi i rritjes së nofullës suaj të sipërme dhe të poshtme dhe korrigjimi i hapësirës për të dalë të gjithë dhëmbët tuaj të përhershëm. Nëse mund të parandaloni probleme të tilla në një fazë të hershme, atëherë do të shmangni shumë sëmundje dhe vuajtje që mund t'ju shkaktojnë. Nëse nuk e ndaloni, do të keni probleme me ushqimin dhe përtypjen, gjë që më në fund do të rezultojë në një shëndet të dobët. 

Rritja e funksionit oral

Në momentin që keni probleme me nofullën, do të krijojë probleme të tjera me funksionin e shëndetit tuaj oral, si apnea e gjumit, dhimbje përtypëse, kërcitje nofullash, migrenë, etj. Kjo do të krijojë një makth të madh për ju si edhe më normalin tuaj. aktivitetet do të bëhen shumë të vështira. Rregullimi i shtrirjes së dhëmbëve tuaj dhe rikthimi i nofullës në pozicionin e saj natyral do të çlirojë problemin dhe vuajtjen tuaj të përtypjes. Duhet të keni parasysh se rëndësia e nofullës suaj është vendimtare dhe duhet pasur gjithmonë kujdes. Megjithatë, vini re se trajtimi i konfuzionit të nofullës suaj është jo-invaziv dhe i thjeshtë.

Përmirësimi i Vetëvlerësimit tuaj 

Të kesh këto probleme me shëndetin tuaj oral do të thotë që buzëqeshja juaj nuk do të duket ashtu siç dëshironi dhe kjo do t'ju thyejë besimin, duke mos ju lejuar të buzëqeshni lirshëm para të tjerëve, pasi me shumë mundësi do të ndiheni në siklet. Të qenit rehat me pamjen e buzëqeshjes suaj është thelbësore dhe do t'ju bëjë të ndiheni të mahnitshëm ndërsa krijoni buzëqeshjen e imagjinatës tuaj. Brapat janë një mënyrë për të përmirësuar vetëbesimin dhe vetëvlerësimin tuaj. Rregullimi i këtyre çështjeve do të ketë një rëndësi të madhe në mënyrën se si ndiheni dhe mënyrën se si e shikoni veten. 

Pse Zgjedhja e Trajtimeve Ortodontike në Shqipëri është një Zgjedhje e Shkëlqyer? 

Shëndeti juaj oral është pjesa më e rëndësishme e vetes suaj. Nuk lidhet vetëm me shëndetin e gojës, por lidhet edhe me një pjesë tjetër të trupit tuaj. Kjo do të thotë se, nëse nuk kujdeseni për të dhe nuk i kushtoni vëmendjen e duhur, atëherë vetëm duke pasur një problem të thjeshtë me dhëmbët, mund të përfundoni me sëmundje të ndryshme në trupin tuaj. Nuk është e lehtë të gjesh një klinikë të besueshme, në ditët e sotme, megjithatë, nëse përpiqesh të shikosh pak përreth, mund të gjesh edhe ndihmën që të nevojitet. 

Dent Dinamo është drejtoria për t'ju ofruar çdo nevojë të nevojshme. Ne ju ofrojmë klinikat më të mira në Shqipëri me uljet më të mira. Kjo jo vetëm që do t'ju ndihmojë të merrni rezultatet më të mira të mundshme, por edhe t'i merrni ato me çmimet më të përballueshme dhe në mjedisin më miqësor dhe komod. Ne bashkëpunojmë me klinikat më të vlerësuara në Shqipëri dhe sigurohemi që ju të merrni shërbimet më të mira. Qëllimi ynë është t'ju ndihmojmë të fitoni buzëqeshjen e ëndrrave tuaja dhe të rifitoni besimin dhe besimin në veten tuaj. Sigurohuni që të mos e humbisni këtë mundësi, ndaj na telefononi sa më shpejt të jetë e mundur. 

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian