Whatsapp +44 7362 050623

Implante all on 4 në Shqipëri

Shumë njerëz vuajnë nga shtrembërimi i nofullave të tyre dhe në shumicën e rasteve ortodoncia e thjeshtë nuk mund ta korrigjojë plotësisht këtë lloj problemi, prandaj dentistët përdorin opsionin e kirurgjisë ortognatike në Shqipëri ose të quajtur ndryshe, kirurgji korrigjuese e nofullës. Kirurgjia ortognatike është trajtimi i nofullës suaj të sipërme ose të poshtme ose trajtimi i mjekrës suaj. Kjo lloj procedure mund të përmirësojë aftësinë tuaj për të folur, përtypur, frymëmarrjen, si dhe përmirësimin e buzëqeshjes dhe pamjes së profilit të fytyrës. Kirurgjia korrigjuese e nofullës përdoret kryesisht për ata pacientë që janë shumë të moshuar për korrigjimin e rritjes ose kushtet dentofaciale.

Leadership Assessed

Outstanding

Excellent

trustpilot

Leadership rated

Outstanding

5 out of five star rating on Trustpilot

Risultati sorprendenti

Ho fatto una addominoplastica 3 mesi fa e sono molto soddisfatta dei risultati. Avevo molta pelle flaccida e smagliature da gravidanza e parto, e l’addominoplastica ha rimosso tutto questo e mi ha dato un addome piatto e tonico. Mi sento molto più sicura del mio corpo ora.

Ortensia Vaccarino, 20 ore fa

5 out of five star rating on Trustpilot

Sono molto felice

Sono molto felice di condividere la mia esperienza presso Queen Clinic a Istanbul. Sono venuto dall’Italia per sottopormi a una liposuzione e non potrei essere più soddisfatto dei risultati.

Olga Torelli, 4 giorni fa

5 out of five star rating on Trustpilot

Molto soddisfatto dei risultati

Ho fatto degli impianti dentali 6 mesi fa e sono molto soddisfatto dei risultati. Avevo perso alcuni denti a causa della malattia gengivale e gli impianti dentali hanno ristabilito il mio sorriso. Mi sento molto più sicuro ora quando sorrido.

Gerardo Auletta, 6 giorni fa

5 out of five star rating on Trustpilot

Sono più fiducioso

Sono molto soddisfatto dei risultati del mio trapianto di capelli. Stavo perdendo i capelli da molti anni e stava iniziando a influire sulla mia autostima. Ho fatto delle ricerche e ho trovato un chirurgo di fiducia che ha eseguito la procedura. L’intervento è stato rapido e indolore, e il recupero è stato relativamente facile.

Aquilino Presti, 9 giorni fa

Rated 4.8 / 5 • 361 recensioni

Mostrando le nostre ultime recensioni


As Seen On


AND OVER 250 NEWS SITES

Besuar dhe vleresuar nga qindra

Ne zgjedhim çdo klinikë me kujdes duke kryer një inspektim në klinikë dhe gjithashtu duke shqyrtuar me kujdes historinë dhe vleresimet e pacientëve të tyre.

Si funksionon?

Si fillim gjeni një klinikëkrahasoni çmimet dhe vlerësimet

Hapi tjetër, caktoni datën e procedurës

Konfirmoni & vendosni informacionin tuaj të kontaktit

Pyesni rreth

ÇMIMEVE MË TË MIRA

PËRSE DENT DINAMO

E dimë që keni dyshimet tuaja, por ne jemi këtu për t'ju ndihmuar. Përveç të qenit të fokusuar te klientët, njerëzit na besojnë për këto arsye:

Çmimet më të mira të garantuara
Bashkëpunim me klinikat më të mira dentare
Lidhje me pacientë në mbarë Europën
Udhëzime dhe siguri për atë që ne ofrojmë
Vlerësimne nga më shumë se 10.000 pacientë të lumtur
Më shumë rreth nesh

Merrni një preventiv falas

PYESNI TANI

Çfarë është Trajtimi All on 4?

Metoda All-on-4 është një teknikë trajtimi implantuese e cila përdoret për të imobilizuar të gjithë dhëmbët e nofullës, si ato të nofullës së sipërme ose ato të nofullës së poshtme, në vetëm 4 implante dentare. I referohet njerëzve të cilëve u mungojnë të gjithë dhëmbët ose dhëmbët e mbetur janë aq të dëmtuar sa duhet të çrrënjosen, si dhe atyre që nuk duan ose nuk u pëlqen proteza e plotë e lëvizshme. 

Kjo metodë është një teknikë inovative që aplikohet duke përdorur vetëm 4 implante të cilat janë prej titani dhe janë të vendosura në mënyrë strategjike në nofull. Me këtë teknikë, pacienti mund të ketë dhëmbë estetikë, funksionalë dhe të palëvizshëm, si për shembull një urë protetike, e cila në shumë raste mund të ndërtohet dhe vendoset vetëm në një vizitë të vetme. Implantet e kërkuara dentare (të gjitha në 4 implante) mund të vendosen në zonat e nofullës për të bërë përdorimin e kockës sa më të përshtatshëm dhe të mundshëm. Ai synon gjithashtu pacientët të cilët ndoshta mund të shmangin një procedurë të kockave që kërkon shumë kohë, si dhe që është e kushtueshme, para ose gjatë implanteve dentare.

Pse Njerëzit kanë Nevojë për një Trajtim All on 4 për një Korrigjim të Gojës?

Alternativa e një trajtimi All on 4 është e përshtatshme për njerëzit të cilëve u mungojnë disa dhëmbë ku mund të shkaktohen për shkak të lëndimeve apo edhe prishjes së dhëmbëve. Çdo gjendje që lidhet me dhëmbët tuaj mund të ketë një ndikim negativ në shëndetin tuaj dentar, si dhe në mirëqenien tuaj të përgjithshme. 

Në stomatologji ju mund të eksploroni zgjidhje të shumta që mund të jenë të përshtatshme për gjendjen tuaj dentare. Edhe pse protezat janë një zgjidhje tradicionale për dhëmbët tuaj që mungojnë, ato janë të pakëndshme dhe nuk janë aq të besueshme sa mund të mendoni.

A është një Implant All on 4 një Procedurë e Dhimbshme?

Procedura e implantimit All on 4 është pothuajse pa dhimbje. Në fund të efektit të anestezisë, pacienti do të përjetojë një ënjtje si dhe një dhimbje të lehtë që mund të zgjasë për disa ditë. Shumë pacientë kthehen në rutinën e tyre normale (punë, palestër, universitet e kështu me radhë) 1-2 ditë pas procedurës së tyre kirurgjikale. Kjo kohë nuk është e nevojshme për shkak të dhimbjes, por sepse duhet përshtatur me praninë e dhëmbëve të rinj të pacientit, pasi mund të ndikojë paksa në të folur.

Si Funksionon një Procedurë e Implantit Dentar All on 4?

Shqetësimi parësor i mjekut, përpara çdo trajtimi rehabilitues, është përgatitja e gojës së pacientit në mënyrë që ajo të jetë plotësisht e shëndetshme. Pasi të jetë kryer kontrolli i nevojshëm për çdo lloj problemi tjetër (gingiviti, mbushje dentare etj.), ose pasi të kapërcehet çdo problem, si humbja e kockave me trajtim me graft dhe goja të jetë gati për të pranuar të gjithë procedurën, do të vazhdohet me fazat kryesore të zëvendësimit:

  1. Në fazën e parë, implanti vendoset në kockën e nofullës dhe më pas mbulohet me mishrat e dhëmbëve. Implanti qëndron për 12 deri në 18 javë në mënyrë që të integrohet plotësisht me kockën, pra të bëhet "osseointegrimi".
  2. Pasi të ketë kaluar koha e nevojshme dhe të arrihet osteointegrimi, dentisti i specializuar zbulon implantin me një prerje shumë të vogël në mishrat e dhëmbëve dhe merr një gjurmë për të kryer pjesën e fundit të korrigjimit - kurorë, urë, protezë - nga krijuesi bashkëpunëtor i implanteve.
  3. Rreth një javë pasi përshtypja është dërguar te dentisti, “dhëmbi” që do të zëvendësohet është gati për t'u vendosur në implant. Në rast se vendoset një protezë, atëherë nevojiten më shumë se një vizitë për të vazhduar.
All on 4 in Albania dental treatment results for a male patient before and after.

Kush është Kandidati i Duhur për një Trajtim Implanti All on 4?

Kandidati ideal për procedurën e implantit dentar All-on-4 është çdo kandidat i çdo lloji të protezës ose që do të ketë nevojë për proteza në të ardhmen. Mosha nuk ka rëndësi, por kandidatët për implantet dentare duhet të jenë në gjendje të mirë shëndetësore, pasi nuk indikohet në disa pacientë me sëmundje të rënda kronike. Jo-duhanpirësit dhe njerëzit me shëndet të mirë janë kandidatët më të mirë.

Klinikat dentare në Shqipëri përdorin teknika të avancuara të imazhit 3D, për të vlerësuar në mënyrë specifike se cilat opsione trajtimi do të jenë të përshtatshme për ju. Gjatë përdorimit të imazhit 3D të nofullës suaj, ne vlerësojmë morfologjinë, cilësinë dhe dimensionet e sakta të eshtrave. Pothuajse 95% e pacientëve, me ose pa dhëmbë, janë kandidatë për procedurën All-on-4. Ne kryejmë gjithashtu operacion virtual përpara se të vendoseni në karrigen dentare - që do të thotë se ju do të jeni në gjendje të shihni rezultatet tuaja përpara operacionit dhe çdo hap i paracaktuar do të kryhet me saktësi maksimale.

Pse të Zgjidhni Dent Dinamo-n për Procedurën tuaj të Implantit All on 4?

Stomatologët e specializuar me të cilët bashkëpunon Dent Dinamo si dhe ekipi i klinikave janë këtu për të bërë vendosjen e implanteve në një eksperiencë sa më të lehtë dhe pa dhimbje. Klinikat dentare në Shqipëri përbëhen nga implantologë dhe protetikë të specializuar në trajtimin dhe restaurimin e problemeve dentare të shkaktuara nga dhëmbët e humbur ose të dëmtuar.

Shumica e pacientëve janë në gjendje të kryejnë seancën e tyre në vetëm një ditë dhe në të njëjtën kohë të shkojnë në shtëpi me dhëmbë të rinj. Mbani në mend se i gjithë procesi i trajtimit kërkon vizita të shumta. Për më tepër, në Dent Dinamo nuk ka tarifa të fshehura apo shtesë. Kostoja e saktë e trajtimit do të dihet që në fillim dhe përfshin gjithçka që ju nevojitet për të gjithë procesin tuaj të trajtimit.

Cilat janë Avantazhet e të Trajtimit të Implanteve All on 4?

Benefitet e implanteve dentare dhe punës protetike të metodës origjinale të trajtimit All-on-4, ndaj protezave të zakonshme përfshijnë:

Mirëmbajtja e kockave

Implantet dentare All-On-4 ndihmojnë në ruajtjen e kockës së nofullës. Në vend të kësaj, protezat mund të përshpejtojnë këtë humbje kockore për shkak të presionit të ushtruar në mishrat e dhëmbëve dhe nofullën.

Rehati

Me teknikën All-On-4, dhëmbët e rinj artificialë mbështeten tek implantet dhe jo tek indet e mishrave të dhëmbëve, në mënyrë që të mos rrëshqasin ose të dëmtojnë zgavrën me gojë.

Ushqyerje më e mirë

Implantet All-On-4 janë mjaft të forta për t'i bërë ballë forcës së përtypjes, duke ju lejuar të keni një dietë më të shëndetshme dhe më të larmishme. Përdoruesit e protezave duhet të shmangin disa ushqime që janë të vështira ose pothuajse të pamundura për t'u konsumuar, sepse ato janë shumë të forta ose krokante dhe mund të dëmtojnë protezat e tyre si dhe mishrat e dhëmbëve.

Rritja e vetëbesimit

Protezat e bazuara në implant nuk lëvizin kur hani ose flisni, kështu që mund të ndiheni rehat në mjedisin tuaj shoqëror pa u shqetësuar se ato do të lëvizin nga vendi i tyre.

Pamje e përmirësuar

Humbja e dhëmbëve dhe eshtrave në nofull ndikon në morfologjinë e fytyrës dhe mund t'ju bëjë të dukeni disa vjet më të vjetër se sa jeni në të vërtetë. Proteza e përdorur në metodën origjinale All-on-4 është bërë për të zëvendësuar lartësinë e humbur midis nofullës së sipërme dhe të poshtme dhe për të mbështetur siç duhet faqet dhe buzët tuaja.

Nuk nevojitet përdorimi i ngjitësit

Dhëmbët do të ngjiten përgjithmonë me implantet dentare, ndryshe nga protezat e lëvizshme të cilat zakonisht kërkojnë përdorimin e ngjitësve.

Pyetjet e Bëra Më Shpesh

Pas Procedurës All on 4, a do të Duken Dhëmbët e mi Natyralë?

Absolutisht. Teknika e implantit dentar All-on-4 përfshin dhëmbë të përhershëm që duken si dhëmbë natyralë dhe funksionojnë po aq mirë sa ata. Askush nuk do ta dijë që keni implante nëse nuk ua tregoni atyre.

A Përfshin Procedura All-on-4 një Transplant Kockash?

Në shumicën e rasteve, ne jemi në gjendje të vendosim 4 implante dentare dhe të rivendosim një hark të plotë dentar pa një transplant kockor. Ne përdorim teknika të drejtuara nga kompjuteri, të cilat na lejojnë të planifikojmë vendosjen e saktë të çdo implanti këndor për të shfrytëzuar maksimalisht kockën ekzistuese, duke shmangur kështu një transplant kockor.

Cila është Shkalla e Suksesit të Procesit All-on-4?

Studimet e publikuara tregojnë një shkallë suksesi ndërkombëtar prej 98.2% kur përdoret teknika e nofullës All-on-4. Studime të tjera tregojnë një sukses 97-98% në nofullën e sipërme për të njëjtën procedurë. Nëse në bazë të ekzaminimit klinik dhe të posaçëm radiologjik e gjykojmë të përshtatshme dhe rekomandojmë procedurën, klinika jonë ka normat e suksesit të mësipërm (veçanërisht të larta për procedurën mjekësore), pasi bëhet nga një ekip i specializuar stomatologjik që ka njohuritë dhe përvojën e nevojshme.

Cila është Jetëgjatësia e Implanteve All on 4?

Sipas studimeve klinike, implantet dentare mund të zgjasin deri në 30 vjet. Që kjo të ndodhë, pacienti duhet të respektojë të gjitha rregullat e higjienës së mirë orale dhe implantologu duhet të ketë hartuar një plan të duhur trajtimi.
Korrigjimet e implanteve, “dhëmbët” artificialë shtesë që kalojnë mbi implant, si kurorat, urat dhe protezat dentare, natyrisht që duhet të zëvendësohen pas disa vitesh përdorimi. Koha e ndërrimit të tyre varet nga materialet me të cilat janë kryer.
Zakonisht kurorat ndërrohen në rast se porcelani prishet ose konsumohet. Protezat kanë nevojë për mbushje ose riparim çdo dy deri në pesë vjet. Implantet, si dhëmbët natyralë, humbasin 0,1 milimetra kockë çdo vit për shkak të rindërtimit normal.

Merrni ofertat e fundit!

E dimë që nuk do të dëshironit të humbisni një ofertë fantastike! Bashkohuni me buletinin tonë dhe merrni njoftimet tuaja direkt në mailin online!

    Suporti Live!
    sqAlbanian